- 2 Aralık 2016
- 96
- 103
- 13
- Konu Sahibi Crescent98
-
Çevreden maalesef bizim toplumumuza özgü DUL KADIN yaftasını mı yemek istemiyor?
Yaşı kaç,eğitim durumu algılamasına müsait mi değil acaba durumu.
Ailesinin tavrından mı korkuyor acaba.
Çok cesaretlendirmeniz lazım diğer kardeşlerle birlikte.
Hadi babanız hasta
Anneniz neden tahammül ediyor
Neden güle oynaya yemek hazırlıyor
Adam hasta olmasa bile bu şekilde yapan kadını neden dovmesin ki
Ne yapsa da elinin altında
Çok seviyor anne? Siz de para kazanabilecek yastasiniz nedeni ne yani ona mecbur gibi davranmasinin?
Annene yaptıkları bir dert , size konuşma tarzı ayrı bir dert
Kardeşlerle bir araya gelin annenizi ikna edin zorla yada isteyerek
Çok.uzuldum.gercekten
bence annen de depresyondadır sağlıklı düşünemiyordur yıllarca çile çekmiş;sizin çocugunuzdada bu hastalığın çıkma ihtimali var biliyorsun değilmi
Okurken o bavan olacak kisiden tiksindim resmen insallah olurde kurtulursunuzBen kendimi bildim bileli babamla annem sürekli kavga ederler. Babamda bipolar kişilik bozukluğu var tedavi olmuyor. 3 kardeşiz en büyükleri benim hiçbirimize adımızla bile hitap etmez hep it, gerizekalı, or... vb şeyler söyler. Annemle iletişimleri daha da vahim. Yemeği beğenmediği için bile evdeki eşyaları kırar döker anneme vurur. Sabah finalim vardı okula gittim. Çok utanarak söylüyorum odalarının kapısı açıkken iki kardeşim içerideyken anneme tecavüz etmeye çalışmış annem de eline geleni atmış üstüne kaçmış odadan bu sefer içeride öldüresiye dövmüş kemerle tenis raketiyle kardeşim ayırmaya çalışmış almış kardeşimi işe gitmişler. Anneme sana akşama kadar müddet defol git evimden demiş. Annem bugün bütün ısrarlarıma rağmen ne hastaneye geldi ne birilerini arayıp söylememe izin verdi. Akşam hiçbir ley olmamış gibi yemek yaptı güle oynaya akşam yemeği yediler ben hastayım dedim çıkmadım odamdan. İşin özeti bir eşin-babanın yapmaması gereken her şeyi babam yapıyor hayatı hepimize zindan ediyor ama annem boşanmıyor. Sürekli boşanmak istediğini, görmeye bile tahammül edemediğini söylüyor ama hiçbir şey yapmıyor. Dedemin evleri var durumu var ben 19 yaşındayım kardeşim 17 hepimiz para kazanabilecek kendimizi geçindirebilecek insanlarız yani para sıkıntısı da yok. Ama dediğim gibi boşanmakla ilgili hiçbir şey yapmıyor annem. Annemi nasıl ikna edebilirim sizce?
ben onu yetişkin olarak kabul ediyorum gerçekleri ne kadar erken öğrenirse o kadar iyidir;başına geldikten sonra mı öğrensin ?nasıl acımasız bir yorum bu,19 yaşında bütün bunları yaşamak zorunda kalan bir kıza söylenecek laf mı bu?
sizin çocuğunuzda da çıkma ihtimali var,cümleye bak.amaç ne burada,nasıl bir şey hedeflediniz bunu söylerken? daha çok üzülüp yılsın mı o mu?
ben onu yetişkin olarak kabul ediyorum gerçekleri ne kadar erken öğrenirse o kadar iyidir;başına geldikten sonra mı öğrensin ?
Bu yorumda kotu bir niyet gormedim.ogullari mesela babalarinin davranislarini gorerek anne ne var kocan dovebilir demisler babalarini kahraman olarak goruyorlar bile.topluma malesef siddeti seven iki erkek daha katiliyor.konu sahibi de birgun evlenirse esini iyi secmeli cocugunu da bu ortamdan uzak tutmaliki onlara benzemesin.okusun bilinclensinki tedbirini onceden alsin.nasıl acımasız bir yorum bu,19 yaşında bütün bunları yaşamak zorunda kalan bir kıza söylenecek laf mı bu?
sizin çocuğunuzda da çıkma ihtimali var,cümleye bak.amaç ne burada,nasıl bir şey hedeflediniz bunu söylerken? daha çok üzülüp yılsın mı o mu?
Bu yorumda kotu bir niyet gormedim.ogullari mesela babalarinin davranislarini gorerek anne ne var kocan dovebilir demisler babalarini kahraman olarak goruyorlar bile.topluma malesef siddeti seven iki erkek daha katiliyor.konu sahibi de birgun evlenirse esini iyi secmeli cocugunu da bu ortamdan uzak tutmaliki onlara benzemesin.okusun bilinclensinki tedbirini onceden alsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?