Annemi boşanmaya ikna etmek

Aslinda seni de anladim evet biraz konu sahibinin moralini bozabilir cocugunda olabilir diyerek.ancak konu sahibi kendini bilinclendirerek iyi bir esle evlenerek huzurlu bir yuvaya sahip olarak ve sorunlu ailesiyle mesafe koyarak rahatsizligin olabilirliligi varsa da bu yontemlerle tedbirlerle bu riski azaltmaya calisabilir demek istedim.

yok seni anladım zaten :) haklısın.

ama bir senin gibi söyleme şekli var bir de 19 yaşında ki birine pat güm diye bunu deme şekli var.

benim eleştirdiğim şey gerçekler değil ifade şekli

Babanın rahatsızlığına teşhis konulmuş. Bence annenin de bir psikolog/psikiyatr ile görüşmesi gerek. Annenin tavırları da normal değilmiş. Her şeyden önce normal psikolojide olan insan tükenir. Annenin hayatına devam edebilmesinin altında bir şey olmalı. Olanları yok sayabilmek, unutmak normal bir psikolojideki insanın yapabileceği bir şey değil.

Canım sen ne acilarin kadını anneni ne tecavuzcu babalarını savunan kardeşlerini düşüneceksin. Sen kendini düşüneceksin. Senin için başka çıkar yol yok. Is bulamayacagin bir bölümdeysen boş yere okuma otur hazirlan düzgün bir bölüm kazan. Okulunu bitir kendini kurtar. Onlar zaten batmış batacaklari kadar sen kendine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…