AminAllah rahmet eylesin, size de sonsuz sabır versin.
Öyle tabi ama insan sesini kokusunu duymadan yapamiyokiSabir diliyorum. Ben sevdiklerimizi tam olarak kaybetmedigimizi dusunerek rahatliyorum, enerji hicbir zaman kaybolmaz, sadece yer degistirir, bir parcalari her zaman bizimle oluyor. Hem anneniz size kimsenin veremeyecegi bir hediye verdi, vucudumuzda enerji ureten bir organel var ismi mitokondri, onun genetik materyali sadece anneden cocuga geciyor. O yuzden bir parcasi hep sizinle
Elimd3 olmuyorki onun kullandığı eşyaları görünce içim parcalaniyo insan diye ben niye yasiyorumBende anneyim .. Birgün göçüp gidince asla kızımın üzülmesini istemem .. anneniz de istemezdi .. onun hatırı için , üzülmeyin …
Kızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus
Annenizin yasını tutun evet ama onunla vedalaşmasını bilmeniz lazım, diğer türlü yazık olur size verdiği onca emeğe ..Elimd3 olmuyorki onun kullandığı eşyaları görünce içim parcalaniyo insan diye ben niye yasiyorum
AminBaşınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
Ins yapmaya calısıcam ama inanın çok zor kullandığı eşyaları gördükçe için parcalaniyo en ufak biseyi ben anneme anlatırdım arıyorum şimdi bazen unutup telefondan aradınız kişiye ulaşılamıyor diyince diyorum benim annem benibbirakip gittiAnnenizin yasını tutun evet ama onunla vedalaşmasını bilmeniz lazım, diğer türlü yazık olur size verdiği onca emeğe ..
Amin ınsAllah sabırlar versin
Başınız sağ olsun, keşke söylenebilecek, acınızı hafifletebilecek bir şey olsa. Allah anneciğinize rahmet eylesin, size çok sabır diliyorum.Kızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus
Amin ıns TESEKUR ederim sagolunBaşınız sağ olsun, keşke söylenebilecek, acınızı hafifletebilecek bir şey olsa. Allah anneciğinize rahmet eylesin, size çok sabır diliyorum.
Kızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus
Allah razı olsun TESEKUR ederim çok sagolunBasiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin cok zor.Allah kalbinize ferahlik versin, sabir versin.
AminBaşınız sağ olsun, Allahtan ailenize sabır dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?