Annemi cok ozluyorum

Anne özlenmez mi hiç, bende çok özlüyorum ama yapacak bişey yok, dua edip alışmaktan başka caresi yok, hoş 4 yıl oldu ben hala alışamadım sadece kabuk bağladı yaram , rabbim rahmet eylesin size bol sabır versin , acınızı çok iyi anlıyorum

bende babamı geçen sene ağustosta kovidden kaybettim.çok özlüyorum
öğlen araalrında halen çeviririm numarasını
Allah rahmet eylesin..
mekanları cennet olsun..

İyiki doğdun
Bir anne olarak sevgiyle kucaklayarak kutluyorum bu özel gününü
Ve üzülme demiyorum ama güçlü kal

bende babamı geçen sene ağustosta kovidden kaybettim.çok özlüyorum
öğlen araalrında halen çeviririm numarasını
Allah rahmet eylesin..
mekanları cennet olsun..
Başınız sağolsun
Günahlarını bağışlasın Rabbimiz,mekanı cennet olsun

Ins geçer şuan çok kötü aklıma gelmediği gün yok rüyalarında sürekli bide annem kanserdi her halini gördüm

Bende kanserden kaybettim annemi zaten geçmeyen o hastalığın travması, öyle zor şeyler yaşanıyor ki, 12 yıl oldu hala bazen kabuslar görüyorum, kolostomi, nefrostomi aşamaları, portlar, komalar.. Sizde durum daha çok yeni ilaveten kardeşinizle ilgili yaşadığınız duygusal zorlukta var, bir destek almanız lazım yoksa çok zor. Allahım rahmet eylesin, nurlarda yatsın inşallah

Benim annem yemek borusu kanseriydi hiç belirti vermedi son ana kadar ogrendiki kanser küçücük ve engeli kardeşimle ortada kaldim teyzelerim olcak adiler ne aradi ne sordu sadece hakaret ettiler rabbime havale ettim şimdi biri hastalansa korkar oldum san 2 hafta yatağa düştü cunku

Hastalı çok çok zor, annem 9 yıl yattı, bir daha asla eskisi gibi olmadı ruhum... öyle zamanlarda kimseden fayda yok o yüzden takma kafana akraba falan, ben ölümden sonra kendim başa çıkabilirim sandım ama öyle olmadı 6 ay sonra kedim ondan 6 ay sonrada babam öldü, iki yılın sonunda terapi alabildim, en azından normal yaşama dönmeme yardımcı oldu, tabi ki unutulmuyor ama ayakta kalmaya çok faydası oluyor

Babanız neden vefat etti

Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin. Aciniz cok taze zamana ihtiyaciniz var bu sure zarfinda kendinizi dik tutmaya cabalayarak yormamanizi tavsiye ederim.nasil ki komik bir sey oldugunda cıvıtana kadar guluyoruz uzuldugumuzde de dinene kadar onu yasamak daha saglikli. bastirdiginiz duygular sizde daha buyuk yaralar açar ve mutlaka gun yuzune çıkar

Yaşamayana söylemesi kolay elbet ama annenizle tam olarak vedalaşamamışsınız ki buda çok normal.daha çok yeni acınız.onun artık öldüğünü kabul etmek gerekiyor birdaha gelmeyeceğini.bende anneme çok düşkünüm , aklıma gelince bile bu konu kafayı yicek gibi oluyorum.oyüzden kendime telkinlere şimdiden başladım,tabiki sırası belli olmaz ölümün ama böyle durumlara olabildiğince hazır olmayı umuyorum(olabilir mi onuda bilmiyorum).tabiki evli ve çocugunuz varsa belki bir tık daha kolay olabilir kendinizi sağlam tutma ihtiyacından kaynaklı olarak.Rabbim sabrınızı arttırsın ( bu süreçte doktorula görüşerek hafif ilaç desteği alabilirsiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…