Aynen torunu oldu sadece 3 ay sevebildiBaşınız sağ olsun. Hayatta sizi karşılıksız seven tek kişi anneniz.Bir parçanız gitmiş gibi. Elbette ki hiçbir zaman unutmayacaksınız. Sadece zamanla yokluğuna alışıyorsunuz ,acının yerini özlem alıyor. Güzel bir şey olunca görsün istiyorsunuz. Keşke yaşasaydı diye iç çekiyorsunuz. Sonuçta anne...Sabırlar diliyorum.
sabir diliyorum çok zor bir süreç,ama maalesef zaman gerçekten durumu kabullendirip acıyı ilk güne nazaran hafifletiyor.sağlıklı yaşlarınız olsunKızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus
Öle orası ama annem hic birgün gün yüzü gormediNe mutlu size annenizle çok mutluymuşsunuz böyle düşünün, birde hepimizin bir gün öleceğini
Amin inssabir diliyorum çok zor bir süreç,ama maalesef zaman gerçekten durumu kabullendirip acıyı ilk güne nazaran hafifletiyor.sağlıklı yaşlarınız olsun
Engeli kardeşime bakiyodu onu bakim evine vermek zorunda kaldım ben bakamadimCanım benim.
Öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin.
Bende o olmadan asla yaşayamam dediğim canım babamı kaybettim ve üzerinden şaka gibi ama tam 4 sene geçti.
Emin ol Allah sabrını veriyor hiçbir acı aynı tazelikte kalmıyor. Evet o özlem hiç bitmeyecek hatta zaman geçtikçe dahada artacak ama küllenecek.
Bol bol dua et onun için ona verebileceğin en güzel hediye bu.
Şuan zor bir durumdan ve zamandan geçiyorsunuz psikolojik olarak kendinizi bir an önce toparlamaya bakın.Engeli kardeşime bakiyodu onu bakim evine vermek zorunda kaldım ben bakamadimbeni dinlemedi annem gibi olamadım
Kardeşim ne yaziki çok ağır engeli çalışıyorum ve zapdedemiyorum bi annemi dinliyoduŞuan zor bir durumdan ve zamandan geçiyorsunuz psikolojik olarak kendinizi bir an önce toparlamaya bakın.
Söylediklerim acımasızca gelebilir size şimdi ama inanın aynı acıyı iliklerime kadar yaşamış bir insan olmanın tecrübesiyle dahi diyorum ki “ölenle ölünmüyor” acı ama gerçek.
Hayat devam ediyor. Bu şekilde ne kendinize ne kardeşinize nede başka birseye faydanız olmaz. Evet acınızı yaşayın, ağlayın. Ama kendinizide toplamaya bakın. Mutlaka bir terapi tavsiye ediyorum. Sonra kardeşinizide alır çiçek gibi bakarsınız kim bilir ? Annenizin kızı olduğunuzu herkese gösterirsiniz
Ama artık sen varsın.Kardeşim ne yaziki çok ağır engeli çalışıyorum ve zapdedemiyorum bi annemi dinliyodu
Ins aminAma artık sen varsın.
Emin ol birgün hersey çok güzel olacak.
İnancını hiçbir zaman yitirme
Sizindemi vefat ettiTüylerimi diken diken eden bir konu… keşke annemi hiç üzmeseydim . Allah size sonsuz sabır versin . Her canlı ölümü tadacaktır. Lütfen bu şekilde düşünün. Umarım atlatırsınız
Hayır ama aramız bozuk bu konudan sonra değerini daha iyi anladımSizindemi vefat etti
Bence özür dile kalbini al inan zaman okadar acımasız ki bende anneme neden çok gitmedim neden hastaneye çok önceden götürüp ilgilenmedim diye şimdi kendimi yiyorumHayır ama aramız bozuk bu konudan sonra değerini daha iyi anladım
Önemli olan bu dünya değil, eminim orda güzel bi yerde,boşver burda gün yüzü görmedi diye üzülme,orda Allah 'ın izniyle çok güzel bir dünyadadır, benim babam da doya doya yaşamadı hep ağrı, acı, gezmeyi eğlenmeyi seven adamdı gezemediÖle orası ama annem hic birgün gün yüzü gormedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?