Annemi cok ozluyorum

Aynen torunu oldu sadece 3 ay sevebildi

sabir diliyorum çok zor bir süreç,ama maalesef zaman gerçekten durumu kabullendirip acıyı ilk güne nazaran hafifletiyor.sağlıklı yaşlarınız olsun

Canım benim.
Öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin.
Bende o olmadan asla yaşayamam dediğim canım babamı kaybettim ve üzerinden şaka gibi ama tam 4 sene geçti.
Emin ol Allah sabrını veriyor hiçbir acı aynı tazelikte kalmıyor. Evet o özlem hiç bitmeyecek hatta zaman geçtikçe dahada artacak ama küllenecek.
Bol bol dua et onun için ona verebileceğin en güzel hediye bu.

Engeli kardeşime bakiyodu onu bakim evine vermek zorunda kaldım ben bakamadim beni dinlemedi annem gibi olamadım

Engeli kardeşime bakiyodu onu bakim evine vermek zorunda kaldım ben bakamadim beni dinlemedi annem gibi olamadım
Şuan zor bir durumdan ve zamandan geçiyorsunuz psikolojik olarak kendinizi bir an önce toparlamaya bakın.
Söylediklerim acımasızca gelebilir size şimdi ama inanın aynı acıyı iliklerime kadar yaşamış bir insan olmanın tecrübesiyle dahi diyorum ki “ölenle ölünmüyor” acı ama gerçek.
Hayat devam ediyor. Bu şekilde ne kendinize ne kardeşinize nede başka birseye faydanız olmaz. Evet acınızı yaşayın, ağlayın. Ama kendinizide toplamaya bakın. Mutlaka bir terapi tavsiye ediyorum. Sonra kardeşinizide alır çiçek gibi bakarsınız kim bilir ? Annenizin kızı olduğunuzu herkese gösterirsiniz

Kardeşim ne yaziki çok ağır engeli çalışıyorum ve zapdedemiyorum bi annemi dinliyodu

Tüylerimi diken diken eden bir konu… keşke annemi hiç üzmeseydim . Allah size sonsuz sabır versin . Her canlı ölümü tadacaktır. Lütfen bu şekilde düşünün. Umarım atlatırsınız

Allah rahmet eylesin.
Ben vedalaşamadım annemle yani bir türlü kabul edemiyorum gittiğini..
20 ay oldu ama yok yani.
Uzun süre eve gitmedim mesela..
Hep bir kaçma halimde

Halindeyim.
Yukarda yarım kaldı kusura bakmayın.
Öldü dersem içimde sonsuz bir acı oluyor kalbim sıkışıyor..
Ölmedi bence benimle birlikte hepte öyle kalacak sanki..

Diyecek hiçbirşey yok, mekânı cennet olsun,bol bol dua et ona, benim babam 3,5 seneye yaklaştı benim bile heran aklımda, çok zor biliyorum, istersen bi dr a git destek al, işte kelimelerin anlamsız kaldığı an bu an.

Öle orası ama annem hic birgün gün yüzü gormedi
Önemli olan bu dünya değil, eminim orda güzel bi yerde,boşver burda gün yüzü görmedi diye üzülme,orda Allah 'ın izniyle çok güzel bir dünyadadır, benim babam da doya doya yaşamadı hep ağrı, acı, gezmeyi eğlenmeyi seven adamdı gezemedi ama orda elbet bu inişin bu cekilenlerin bir mukafati var bence,

Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…