Başınız sağolsun.Merhaba kizlar
Uzun suredir buraya gelmiyordum. Bi cok seyden koptum. 6 aya yakin bi zamanda annemi kaybettim kanserden.
Cok uzun ve zorlu bi surec yasadim. Agir lohusalik depresyonu ve major depresyonla bogustum
Suan tedavi goruyorum ama hic bir hayat sevincim yok. Hic bir hayalim yok, bir ot gibi yasiyorum.
3 cocugum var onlarda olmasa ne icin yasadigimi sorgulayacak durumdayim.
Benim durumumda olan oldumu
Zamanla gecermi
Hergun annemi ruyamda yasiyor goruyorum. Cok uzun bitmeyen ruyalar. Kullandigim antidepresanin yan etkisi oluyormus buda.
Allah razi olsunBaşınız sağolsun.
allah sabır versin.
Amin.Başınız sağolsun..Allah evlatlarıniz ile size sağlıklı uzun ömürler versin..Kolay değil yaşadıklarınız.
Evet psikolojik destek aliyorum. Annemin vefatindan 5 ay once basladim. Doktor artik yapilacak bise kalmadigini soylediginde basladim. Gundelik hayatimi surdurebiliyorum cocuklarimla ilgilenebiliyorum ama cok zorlaniyorum. Icimdeki yangin sonmuyo.Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Allah size sabır versin inşallah. Ebeveyn kaybı çok zor, anne eminim ki çok zordur. Çocuklarınız için güçlü olmaya çalışın, psikolojik destek alıyor musunuz? Kendinizi bu kadar yıpratmayın, çocuklarınızın size ihtiyacı var. Anneniz sizin bu kadar üzülmenizi istemezdi. Hayatınıza devam etmenizi isterdi.
SagolunBaşın sagolsun. Anneciğin huzur içinde uyusun. Doktorunu duzenli gor. İçinden gelmese bile hergun yürüyüş yapmaya çalış. Evlatlarına, Eşine, Yuvana lazımsın..
Basın saolsun sabırlar dilerimMerhaba kizlar
Uzun suredir buraya gelmiyordum. Bi cok seyden koptum. 6 aya yakin bi zamanda annemi kaybettim kanserden.
Cok uzun ve zorlu bi surec yasadim. Agir lohusalik depresyonu ve major depresyonla bogustum
Suan tedavi goruyorum ama hic bir hayat sevincim yok. Hic bir hayalim yok, bir ot gibi yasiyorum.
Zamanla gecermi
Hergun annemi ruyamda yasiyor goruyorum. Cok uzun bitmeyen ruyalar. Kullandigim antidepresanin yan etkisi oluyormus buda.
Sabır diliyorum, anneciğinjzin mekanı cennet olsunMerhaba kizlar
Zamanla gecermi
Annecinize allah rahmet eğlesin, acılarının dindiğini,huzura erdiğini düşünerek belki biraz olsun telkin edebilirsiniz kendinizi belki. aynı hastalıkla boğuşuyoruz ve çok korkuyorum bir gün bizede yapacak bir şey kalmadı diyecekler diye.Evet psikolojik destek aliyorum. Annemin vefatindan 5 ay once basladim. Doktor artik yapilacak bise kalmadigini soylediginde basladim. Gundelik hayatimi surdurebiliyorum cocuklarimla ilgilenebiliyorum ama cok zorlaniyorum. Icimdeki yangin sonmuyo.
başınız sağolsun Allah rahmet eylesinEvet psikolojik destek aliyorum. Annemin vefatindan 5 ay once basladim. Doktor artik yapilacak bise kalmadigini soylediginde basladim. Gundelik hayatimi surdurebiliyorum cocuklarimla ilgilenebiliyorum ama cok zorlaniyorum. Icimdeki yangin sonmuyo.
Amin canmAllah sabır versin. Markete gidince,dışarı çıkınca da bunalıyor musunuz? Değişiklik iyi gelir dicektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?