Annemi kaybettim...

sandriyon

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
11.349
25.931
798
36
Merhaba kizlar

Uzun suredir buraya gelmiyordum. Bi cok seyden koptum. 6 aya yakin bi zamanda annemi kaybettim kanserden.
Cok uzun ve zorlu bi surec yasadim. Agir lohusalik depresyonu ve major depresyonla bogustum
Suan tedavi goruyorum ama hic bir hayat sevincim yok. Hic bir hayalim yok, bir ot gibi yasiyorum.
3 cocugum var onlarda olmasa ne icin yasadigimi sorgulayacak durumdayim.
Benim durumumda olan oldumu
Zamanla gecermi
Hergun annemi ruyamda yasiyor goruyorum. Cok uzun bitmeyen ruyalar. Kullandigim antidepresanin yan etkisi oluyormus buda.

Başınız sağolsun.
allah sabır versin.

Başınız sağolsun..Allah evlatlarıniz ile size sağlıklı uzun ömürler versin..Kolay değil yaşadıklarınız.
Amin.
Evet cok zor gunler gecirdim annemin 20 ay suren savasinda ruh sagligimi kaybettim suan toparlamaya calisiyorum ama cok zor

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Allah size sabır versin inşallah. Ebeveyn kaybı çok zor, anne eminim ki çok zordur. Çocuklarınız için güçlü olmaya çalışın, psikolojik destek alıyor musunuz? Kendinizi bu kadar yıpratmayın, çocuklarınızın size ihtiyacı var. Anneniz sizin bu kadar üzülmenizi istemezdi. Hayatınıza devam etmenizi isterdi.

Evet psikolojik destek aliyorum. Annemin vefatindan 5 ay once basladim. Doktor artik yapilacak bise kalmadigini soylediginde basladim. Gundelik hayatimi surdurebiliyorum cocuklarimla ilgilenebiliyorum ama cok zorlaniyorum. Icimdeki yangin sonmuyo.

Başın sagolsun. Anneciğin huzur içinde uyusun. Doktorunu duzenli gor. İçinden gelmese bile hergun yürüyüş yapmaya çalış. Evlatlarına, Eşine, Yuvana lazımsın..
Sagolun
Doktoruma gidiyorum antidepresan aliyorum 2 aydir ne yaparsam yapim icimdeki nese yasama hevesi hayal gitti icim bos bir kutu gibi

Basın saolsun sabırlar dilerim

Başınız sagolsun, annenizin mekanı cennet olsun insallah. Size de sabır ve güç diliyorum. Evlatlarınızdan güç alıp en kısa sürede bir nebze daha alışırsınız umarım sürece

Sabır diliyorum, anneciğinjzin mekanı cennet olsun zaman..zaman..zaman..

Evet psikolojik destek aliyorum. Annemin vefatindan 5 ay once basladim. Doktor artik yapilacak bise kalmadigini soylediginde basladim. Gundelik hayatimi surdurebiliyorum cocuklarimla ilgilenebiliyorum ama cok zorlaniyorum. Icimdeki yangin sonmuyo.
Annecinize allah rahmet eğlesin, acılarının dindiğini,huzura erdiğini düşünerek belki biraz olsun telkin edebilirsiniz kendinizi belki. aynı hastalıkla boğuşuyoruz ve çok korkuyorum bir gün bizede yapacak bir şey kalmadı diyecekler diye.

Başınız sağolsun. Ebeveyn kaybı her yaşta çok zor. Sabır diliyorum. 1,5 sene önce teyzemi kaybettik aynı hastalıktan tek kızı vardı onun da. O bekar ve çocuksuz. Tutanacak dal bulamaz diye korkmuştuk biz ama hayat kalanlar için de devam ediyor. Bir yıl içinde daha iyi hissetmeye başladı o. Zaman ilacı ne yazık ki.

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
doktora devam ediniz ve sabırlı olunuz

Allah sabır versin. Markete gidince,dışarı çıkınca da bunalıyor musunuz? Değişiklik iyi gelir dicektim.
Amin canm
Kalabalik ortama giremiyorum herkes ustume geliyomus gibi hissediyorum
Markete alisverise gidiyorum ama cok sakin olan saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…