• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi kaybettim...

Basinie saolsun canim😢 rabbim rahmet eylesin sizede bol sabir versin. Benim annemde 2 sene once meme kanserine yakalandi. Bugun buyuk kontrolu var yayilma varmi yokmj diye bakiyorlae 6 ayda bir. Cok korkuyorum bu aralar oksuruyor hirilti var akcigerlerinden supeleniyorum😔 birazdan annemle hastneye gidecem gitmek istemiyorum korkuyorum😢 lac gundur sifir uyku. 3 cocugum var. Yemeden icmeden kesildim. En kucukleri bebek daha. Sutum kesildi dusunmekten😔 insallah guzel sonuclar aliriz bugun😔
Sagolun tesekkur ederim
Insallah temiz sonuclarla gelirsiniz rabbim yuzunuze gulsun. Cok zor cocukla sizi en iyi ben anliyorum
Insallah temiz cikar burayada yazarmisiniz sonucu bende merak ettim duaciyim

Basınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Herkesin başında.bir ara hastanede çalışıyordum dahili yogunbakimda da bulundum.dinledigim cogu hikayede stres kaygı üzüntü yedi bitirdi hasta etti diyorlardı.siz evlenmiş coluk çocuğa karismissiniz kendinizi kurtarmissiniz ama sizin çocuklarınız daha küçük kendinizi hasta etmeyin.onlarin size daha çok ihtiyacı var.peygamber efendimize kalmamış dünya kime kalacak rabbim sıralı versin.Allahin emri.tabiki kolay değil dokuz ay önce babamı kaybettim bu iletten.hep diyorum insaAllah çok yaşlanana kadar uzun yasamam diye.kendinizi eve kapatmayın tek başınıza çıkın dışarı uzun uzun yürüyün ağlayın düşünün konuşun kendi kendinize eve yorulmuş olarak girip yemeğe başlayın iyi gelir
Cok sagolun
Gunluk rutin islerimi yapiyorum yapmak zorundayim cocuklarimin bana ihtiyaci var
Okula goturuyorum yemek yapiyorum alisveris vs bildigimiz rutin isler
Ama icimdekk boslugu aciyi geciremiuorum bu disardan gorunmuyo ama benim icimi yiyo rabbim kimseye yasatmasin cok zor inaninki :(

Başınız sağ olsun . Babamı kaybettiğimde yengem bana acın hiç geçmeyecek ama onunla yaşamayı öğreneceksin demişti. Maalesef yangınınız hiç sönmeyecek belki daha da büyüyecek sadece onunla yaşamayı öğreneceksiniz. Daha çok yeni bu duygularınız çok normal ağlamak istiyorsanız ağlayın acınızı yaşayın ama sonra mutlaka ayağa kalkmak için çaba sarf edin. Bir uğraş kafanızı dağıtacak acınızı hatırlatmayacak bir meşgaleye dönün. Annenizi yattığı yer incitmesin rabbim sizi cennetin de buluştursun. Babam öldükten sonra sık sık ettiğim dua budur.
Yazdiklarinizi taa derinden hissediyorum gercektende oyle gun gectikce icimdeki aci dahada buyuyo ozlem oluyo huzun oluyo yangin oluyo
Mesgale olarak kitapa basladim onceden cok kitap okurdum simdi yenice kitap okumaya tekrar basladim o bana iyi geliyo kafam dagiliyo
Tesekkur ederim oneriniz icin Allah razi olsun🙏

Sagolun tesekkur ederim
Insallah temiz sonuclarla gelirsiniz rabbim yuzunuze gulsun. Cok zor cocukla sizi en iyi ben anliyorum
Insallah temiz cikar burayada yazarmisiniz sonucu bende merak ettim duaciyim
Allah razi olsun sizden😔🤲🏻 kan sonucunda birsey cikmadi ama doktor de akciger na seru kanda belli olmaz film cektiler ama persembe ogrenecez cok korkuyorum😢💔

Back
X