Annemi kaybettim..

Allah rahmet eylesin.. Sabrını soğukluğunu versin annem rahatsız benimde ve elim yüreğimde okurken en derinimden hissettim .. Çok zordur çook..Allahım geride kalan sevdiklerine uzun ömür versin

Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın anneciğin ..
Allahım sabırlar versin sana ve tüm sevenlerine ..

daha çoooook yolun başındasın canım benim. Biz bugün annemle değilde toprağıyla dertleşmemizin 1199. günündeyiz. Hiç bir sebep olmadan, tek nefeste bir aah demeden sessizce gitti benim annemde.neden kaybettik hala bilmem, otopsisinde de bir şey çıkmadı. Çok gençti.Yaşlanamadan öldü benim annem.Evet büyüyorsun annen gidince.Şartlar tamamen değişiyor.Seni o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar benziyor ki hislerin benimkilere... Üzülme demeyeceğim, üzüleceksin fazlasıyla.Tırnaklarımla tahta zemini kazıyıp kanattığımı bilirim acıdan.Büyüyeceksin, annenin istediği gibi bir hayat yaşayacaksın, yeni hedefin bu olacak.Varmış gibi, hiç gitmemiş gibi...Meslek değiştirdim ben mesela, Mali Müşavir olmamı isterdi deyip kalktım Mali müşavir oldum ardından.Onun istediği gibi davranırım hala, onun kızacağını bildiğim saati geçirmem eve girmek için.Günleri sayma diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum, ben günleri, ayları, yılları, mevsimleri, haftaları, d.günlerini, anneler gününü, saatleri, dakikaları sayıyorum hala.Nefret etmişsindir duya duya ama tatlım hayat gerçekten devam ediyor.İlk ölümü öğrendiğin an ki acımız sürse, inan nefes almamız mümkün değil.Haa geçmiyor ama bir şekilde hayatının bir yerlerine adapte oluyor acın.Büyüyeceksin güzel kardeşim, hem de çok büyüyeceksin.Annen için, annenin istediği gibi bir hayat yaşamaya başla.Nasıl biri olmanı istiyorsa öyle davran, görüyorlar.Ne zaman da daralırsan yaz bana, buraya, hepimize.Ben bir başıma atlattım, ölümden daha acı şeyler yaşadım, sen bunu yapma.

Başınız sağolsun,anneciğiniz mekanı cennet olsun
Okurken ağladım ,rabbim sabrınızı arttırsın
Ona bol dua edin ve şöyle düşünün bedenen olmasada hep sizin yanınızda

Canım, annenle konuşmak için illa mezarın başında olman gerekmiyor, beden sadece bizleri bağlıyor. Ne zaman istersen konuş annenle, onu sevdiğini yine söyle, dualarını gönder, varlığını hissedeceksin.

Bir de lütfen bunu yokluk olarak düşünme. Hepimiz aynı yere gidiyoruz, kimileri sadece biraz daha önden gidiyor. Biz aynı durakta bekliyoruz. Bu demek değil ki o yok, ben varım. Gerçek manasıyla var olan onlar. Bizim de otobüsümüz kalkacak bir gün. Şu an sevdiklerimizden ebedi ayrılık gibi gelen zamanının, aslında nasıl bir göz kırpma gibi geçtiğini o gün anlayacağız.
Rabbim anneciğine rahmet eylesin, senin de yüreğine ferahlık versin inşallah.

Bi kere annemın öldüğünü gördüm rüyamda
öyle kötü olmuştum ki sana anlatamam
yakın bir zamandada oglum 6 yasında butun gece anne gordugum ruya gercek olur mu dıyıp durdu sabah sordum ne gordun ruyanda annem dedım? Senın oldugunu dedı.
Düşün öyle acı oyle anlayabılırız kı senı
Basınız sagolsun
Malesef ki doğanın kanunu ve bir gün baskalarının basına gelen bızımde basımıza gelecek
kardeslerınız babanız var dımı?

Başın sağolsun canım Allah sabır versin acını çok iyi anlıyorum bende annemi gencecikken kaybettim guatr ameliyatı sonrasi iyileşiyor diye beklerken 6ay sonra bir gece uykuda kaybettik öyle büyük bisoktuki sadece benim annem iyilesiyordu nefes alıyordu nasıl oldu ben nasıl dayanacağım diye haykirdigimi hatırlıyorum o an erkek kardeşim bir tokat atıp abla neyapıyosun "Allah verdi Allah aldı"dedi o söz bianda beni kendime getirdi açık bi insandım ogün önce allah Îçin sonra anneme hayırlı salih bir evlat olabilmek icin,(amel df. Salih evlat duasıyla kapanmaz) kapandım ve sabrı sadece allah yolunda buldum bu ağustosta 3yıl olacak, onu çook özlüyorum ve bigun kavusacagimizi biliyorum..dünya hayatı ancak bir oyun ve eğlence sabret ve annene bol bol dua et

Son düzenleme:
Ateş her zaman düştüğü yeri yakıyor, kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri de böyle anlardır. Rabbim size dayanma gücü versin, anneciğinizin de kabrini nur, mekanını cennet etsin. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun anneciğinizin. Anne acısı başkadır derler aklıma kesinlikle getirmemeye çalışıyorum çünkü aklıma getirdiğim zaman bile alt üst oluyorum. Emin olun anneniz onu ne kadar sevdiğinizin farkındaydı ve içi rahat bir şekilde gitmiştir. Maalesef Allah'ın emirlerine karşı gelemiyoruz böyle acılar tabi ki unutulmuyor ama bir şekilde külleniyor Allah sabrını veriyor.

Allahbrahmet eylesin mekanı cennet olsun hayatta en korktugum sey annemi kaybetmektir sen anlatınca biraz o hissi yasadım icim cok fena rabbim sabır versin canm uzulme annen yalan dunyadan goc etti bizimde gidecegımiz yer orası bol bol dua et rabbim onu guzel cennetine alsın sen uzulme canım benm ya

rabbim sabırlar versin.destek alın bence zor bir süreç.

Alllah sıze sabır versin.. Kanadınızın biri kırılmıs.. Bolbol Kuran'ı kerim okuyun.. Ardından dua edın.

Olgun yasta kaybettigim halde beni yakti gecti bu aci ..senin imtihanin cok erken olmus Allah mekanini cennet bahcesi eylesin senin de sabrinin karsiligini hem bu dunyada hem gercek alemde guzelliklerle versin insallah ....

ANNE baska söze gerek yok.Dünyanın en büyük acısı..Başınız sağolsun.Allah sabırlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…