- 27 Mayıs 2015
- 101
- 33
- 18
- 44
- Konu Sahibi cukulukurabiye
-
Dünyanın en büyük acılarından biri demem lazımdı haklısınız...Dünyanın en büyük acısı evlat acısı.
Bebeğim... Annelerin hepsi bir melektir ve senin annende en güzel yere gitmiştir emin ol. Evet o bir daha gelmeyecek evet bu çok zor bir şey ama onun cennete gittiğini ve mutlu olduğunu düşünmen lazım. O şuan sadece senin çok mutlu olmanı istiyordur. Bir gün hepimiz göçüp gidecez bu dünyadan unutma. Ve kendin için uğraşacak bir şeyler bul mesela git ve annenin en sevdiği çiçeklerden dik etrafına. Konuş onunla o duyuyordur seni sen duymuyorsun ama o duyuyordur. Sen genç ve akıllı bir insansın. Bazen daha küçücük yaşta annesi vefat eden insanlar görüyoruz bu çok üzücü bir şey ama hayatın kanunu işte. Keşke annelere hiç bir şey olmasa keşke anneler hep yanımızda olsaBugün annemi kaybedişimin 43. Günü..
Hiç bir hastalığı yokken, hiç olumsuz bir şey yokken.. ellerimden kaydı gitti annem. Bir kere yanımda nefes almadığına kalbinin durduguna sahit oldum üstelik tek başıma o caresizliği yaşadım. Bir kere de hastane de..Sanki bu acıyı iki kere yaşadım, sanki onu iki kere kaybettim.. kızlar çok canım acıyor.. 20 yaşındayım ve ben daha anneme doyamadan onunla en güzel şeyleri paylaşamadan kaybettim.. sonsuz uykuda o şimdi.. sanki dünyanın en büyük yükü üzerimde. O kadar yorgunum ki. 5 gün içerisinde büyümek zorunda kaldım. Hayatın bütün renkleri soldu o gidince.. Bu acıyla başa çıkamıyorum canım çok acıyor. Evdeki ayak seslerini bile özlüyorum herşeyimle herseyini özlüyorum neden yazıyorum bilmiyorum etrafımda doya doya acimi yasayacagim kimse yok gibi bu çok garip çok farklı çok acı bir şeymiş kelimelerle tarifi İmkansız... en çok anne demeyi özlüyorum. Kokusunu özlüyorum evin içindeki anne sıcaklığını özlüyorum. O gitti her yer buz gibi. Üşüyorum bu mevsimde mezarına gidip iki karış toprakla 2 saat sohbet etmek o kadar canımı acıtıyor ki, oradayken bir dahaki sefere yetecek kadar anne diyorum ona çok özlüyorum
Mekanları cennet olsun meleklerimizin.. onun için okuluma sımsıkı sarıldım onun istediği şeyi yapıp mezun olabilmek için.. sağolun Allah razı olsun iyi ki varsınız bana yol gosteriyorsunuzdaha çoooook yolun başındasın canım benim. Biz bugün annemle değilde toprağıyla dertleşmemizin 1199. günündeyiz. Hiç bir sebep olmadan, tek nefeste bir aah demeden sessizce gitti benim annemde.neden kaybettik hala bilmem, otopsisinde de bir şey çıkmadı. Çok gençti.Yaşlanamadan öldü benim annem.Evet büyüyorsun annen gidince.Şartlar tamamen değişiyor.Seni o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar benziyor ki hislerin benimkilere... Üzülme demeyeceğim, üzüleceksin fazlasıyla.Tırnaklarımla tahta zemini kazıyıp kanattığımı bilirim acıdan.Büyüyeceksin, annenin istediği gibi bir hayat yaşayacaksın, yeni hedefin bu olacak.Varmış gibi, hiç gitmemiş gibi...Meslek değiştirdim ben mesela, Mali Müşavir olmamı isterdi deyip kalktım Mali müşavir oldum ardından.Onun istediği gibi davranırım hala, onun kızacağını bildiğim saati geçirmem eve girmek için.Günleri sayma diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum, ben günleri, ayları, yılları, mevsimleri, haftaları, d.günlerini, anneler gününü, saatleri, dakikaları sayıyorum hala.Nefret etmişsindir duya duya ama tatlım hayat gerçekten devam ediyor.İlk ölümü öğrendiğin an ki acımız sürse, inan nefes almamız mümkün değil.Haa geçmiyor ama bir şekilde hayatının bir yerlerine adapte oluyor acın.Büyüyeceksin güzel kardeşim, hem de çok büyüyeceksin.Annen için, annenin istediği gibi bir hayat yaşamaya başla.Nasıl biri olmanı istiyorsa öyle davran, görüyorlar.Ne zaman da daralırsan yaz bana, buraya, hepimize.Ben bir başıma atlattım, ölümden daha acı şeyler yaşadım, sen bunu yapma.
Dimi.. Keşke anneler ölmese.. hiç bir anne ölmese kimse annesiz kalmasa keşke.. sağolun Allah razı olsun..Bebeğim... Annelerin hepsi bir melektir ve senin annende en güzel yere gitmiştir emin ol. Evet o bir daha gelmeyecek evet bu çok zor bir şey ama onun cennete gittiğini ve mutlu olduğunu düşünmen lazım. O şuan sadece senin çok mutlu olmanı istiyordur. Bir gün hepimiz göçüp gidecez bu dünyadan unutma. Ve kendin için uğraşacak bir şeyler bul mesela git ve annenin en sevdiği çiçeklerden dik etrafına. Konuş onunla o duyuyordur seni sen duymuyorsun ama o duyuyordur. Sen genç ve akıllı bir insansın. Bazen daha küçücük yaşta annesi vefat eden insanlar görüyoruz bu çok üzücü bir şey ama hayatın kanunu işte. Keşke annelere hiç bir şey olmasa keşke anneler hep yanımızda olsalütfen iyi ol!
Amin çok sağolun. .Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin. Allahim sabir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?