Annemi kaybettim..

Allah mekanını cennet etsin annenizin.
bende anneciğimi kaybettim iki yıl bitti
ama bende de o kadar çok değişiklik oldu ki
canımın acıdığını
kanatlarımın kırıldığını
yalnız olduğumu hissetim
daha da öyleyim çok yalnızım
sırdaşımı canımın içini
canım ANNEMİ bende kaybettim
içindeki sızı her zaman kalacak
ama ilk günkü gibi olmayacaksın
mekanları cennet olsun

Bazen dusunuyorum aileden herhangi bir bireyin yani anne/baba/kardesin sevgisini hic tatmamak hic tanimamak mi daha uzucu, yoksa bir sure beraber olup kaybetmek mi?
Ilk secenekte hicbir anin yok ama eksiklik var elbette.
Ikinci de ise her yer anilarinla dolu ve o duygunun/sevginin ne oldugunu biliyorsun.
Bir seye sahip degilsen kaybettiginde o hissi bilmedigin icin daha az aci cekersin belki de.
Ya da en azindan bu sevgiyi tattim, deyip avunursun.
Size dusen avunmaktir ki zamanla maalesef ve cok sukur ki avunmaya baslayacaksiniz.

Ve bir de sunu dusunun; anneniz en azindan evlat acisi yasamayacak.
Cunku bir evladin anne sevgisi de fazladir ancak bir annenin evladina olan sevgisiyle kiyas edilemez.

Mekani cennet, sevdiklerine komsu olsun insallah.
Kalanlara sabirlar dilerim.

cukulukurabiye Allah sabır versin gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
çok çok acı lütfen bol bol dua edinki daha rahat uyusun

başın sağolsun
22yaşında babamı kaybettiğimde 1saat içinde büyümek zorunda kalmıştım. senedir artık özlemin ötesinde duygum hemdeçok ötesinde

Allah rahmet eylesin canım, ne mutlu anneneki senin gibi duyarlı bir evlat yetiştirmiş

Bebeğim... Annelerin hepsi bir melektir ve senin annende en güzel yere gitmiştir emin ol. Evet o bir daha gelmeyecek evet bu çok zor bir şey ama onun cennete gittiğini ve mutlu olduğunu düşünmen lazım. O şuan sadece senin çok mutlu olmanı istiyordur. Bir gün hepimiz göçüp gidecez bu dünyadan unutma. Ve kendin için uğraşacak bir şeyler bul mesela git ve annenin en sevdiği çiçeklerden dik etrafına. Konuş onunla o duyuyordur seni sen duymuyorsun ama o duyuyordur. Sen genç ve akıllı bir insansın. Bazen daha küçücük yaşta annesi vefat eden insanlar görüyoruz bu çok üzücü bir şey ama hayatın kanunu işte. Keşke annelere hiç bir şey olmasa keşke anneler hep yanımızda olsa lütfen iyi ol!

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğinizin. O hep sizin yanınızda bol bol dua edin. Rabbim Sizin acınızı hafifletecek inşallah zamanla.bol bol dua edin sizi yüreğiniz ferahlasın onun ruhu huzur bulsun.Allah yardımcınız olsun.

Yaşamayan bilemez ..ama herkes bir gün kaybeder sevdiklerini..aslında kaybetmek de değil..Allah ın verdiği emanet bir can kayıptan sayılmaz...

o yüzden için rahat olsunnn..seni bırakıp gitmedi o hep yanındaydı sevgiyle ..şefkat tohumu sadece bırakmamış ona sarılmış bakmış büyütmüş ve o şefkat hiç eksilmemiş..nefrete dönüşmemiş aksine dallanıp budaklanmış kök salmış...

şanslısın...o yüzden huzurlu ol ve dua et...

Mekanları cennet olsun meleklerimizin.. onun için okuluma sımsıkı sarıldım onun istediği şeyi yapıp mezun olabilmek için.. sağolun Allah razı olsun iyi ki varsınız bana yol gosteriyorsunuz

Dimi.. Keşke anneler ölmese.. hiç bir anne ölmese kimse annesiz kalmasa keşke.. sağolun Allah razı olsun..

Allahim sana sabir versin guzel kardesim..okurken gozlerim doldu acini inan hissettim..bazen laflar havada ucar gider..bu aci gecmeyecek evet ama zamanla hafifleyecek..rabbimin sana bahsettigi sinavda bu.Annen eminim senin mahvolmandan endise eder.guclu olmani hayatini en uygun sekilde mutlu sekilde surdurmeni ister..bol sabir versin rabbim sana..annecigine cenneti bahsettin rabbim..nurlar icinde yatsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…