İyi akşamlar herkese buraya daha önce konular açmıştım . Buradaki arkadaşlar duaları ile bu zor süreçte yanımda olmuşlardı . Bu yüzden paylaşmak istedim . Çok zor bir süreçti yaşadığım acı çok büyük . Annemi ,arkadaşımı , dostumu herşeyimi kaybettim . Allah hastanede olsun , evinde olsun şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun .
Canım benim hatırladım annen için duâ da etmiştim.İyi akşamlar herkese buraya daha önce konular açmıştım . Buradaki arkadaşlar duaları ile bu zor süreçte yanımda olmuşlardı . Bu yüzden paylaşmak istedim . Çok zor bir süreçti yaşadığım acı çok büyük . Annemi ,arkadaşımı , dostumu herşeyimi kaybettim . Allah hastanede olsun , evinde olsun şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun .
Şöyle bir geziniyim dedim konuyu görünce içim cız etti ...Annesizlik... zor hele ilk olarak yakınından birini kaybettiysen ölüm acısını yasadıysen çok zor ve bu kisi annense çok daha zor ..Annemi kaybedisimin 12.yılı bitti.. gün geldi dün kaybetmişim gibi canım yandı gün geldi asırlardır görmemişim gibi..bazen sanki biraz önce yanımda gibi bazen sonsuzluk kadar uzak...Aklımdan çıkmadığı gün yok elbette çok özlüyorum . ..geçen gün kizimi kucağıma aldım öptüm kokladım baya ...hayal ettim kucağımdaki kizimi ben diye düşündüm bende annemisim gibi hayal ettim gözumden yaşlar süzüldu iyice sarıldım kızıma saçını oksadim annemle beni hayal ettim ...sanki gerçekti...Kuzum zamanla insan neye alismiyor ki rabbim sana ve ailene sonsuz sabırlar versin mekanı cennet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?