Annemi kaybettim.

Basiniz sagolsun. Allah size sabir versin, mekani cennet olsun. Herkesin gidecegi yer orasi. Orada ölüm yok sonsuzluk var ve sonsuza kadar annenizle olacaksiniz. Allah gonlunuzu ferahlatsin.

anne bambaşka bir şey. İlk defa yakın kaybetmekle alakası yok. Anne bu başka şeye benzemez. Allahtan rahmet sana da sabırlar diliyorum Can'ım. Dua istediğine göre rahatsızlığı vardı demekki. Rabbim çektirmemiş bir de böyle düşün. Toprağı bol, mekanı cennet olsun...

Başınız sağolsun. Annenize Allah'tan rahmet, sizlere de bol sabır dilerim.

Allah sabir versin eminim ki cok zordur. bu dünya kalici dunya degil, insanin kac yil omru oluyor ki? asıl yaşam oldukten sonra basliyor ve sevdiklerimizle de kavusuyoruz. Allah mekanini cennet eylesin

Başınız sağolsun
Biz ne desek boş
Ama her şey Allahtan
Allah dayanma gücü versin
İnsanoğlunun başına her şey geliyor en zoru da ölüm
Allah sabrını da verecektir
Çok üzgünüm

Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sana ve yakınlarına sabırlar versin aminn

Bende üç ay oldu annemi kaybettim. Pankreas kanseriydi bir yıl bu hastalıkla uğraştık ve ellerimizden uçup gitti.
Çok acı ve gün geçtikçe artan bir acı hayat daha zorlaşıyor.
Ancak yaşayanın bilebileceği bir durum hayat böyle ve hepimiz ahirette buluşacağız inşallah.
Annenize Rahmet sizede bol sabır diliyorum

Allahım rahmet eylesin, ölüm hak hepimiz olucez ama bu güzel mübarek günlerde vefat etmiş olması bence birazcık teselli olsun . Rabbim mekanını cennet eylesin size de Sabırlar dilerim cokkk dua edin şuan ihtiyacı olan bu.ve anneniz adına yardımlar yapın .

Basin sag olsun, mekani cennet olsun. Ayni aciyi yasamis, bir yani eksik kalmis bir kardesin olarak acini paylasiyorum. Ozlemek bitmiyor... Ama zaman gectikce tabi ki acinin dozu azaliyor.

Şu hayatta maddi hicbir seye ozenmem, imrenmem. Tek zayif noktam budur... Allah yardimcimiz olsun...

Allah rahmet eylesin kardeşim. Sana sabırlar diliyorum. Çok acı, tarifsiz... Mekanı cennet olsun annenizin. Amin.

Allah rahmet eylesin,başın sağolsun canım. Cok zor eminim ki.Allah sana da sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…