Allah rahmet eylesin aci lafi daa az kalir kor kor yaniyor insanin Yuregi .Hastamiydi anneniz konunuzu bilmiyrm.Bende babami ocak ayinda AkCiger kanserinden kaybettim 54 yasindaydi boyle bir aci yok dunyamiz yikildi seni cok iyi anlıyorum Allah sabirlar versin acinizi dindirsin ölen ölüyor ama yasayan yasayamiyor hep eksikgiz.En ufak seyde gözlerm doluyor .Baska acilar vermesin büyük .Ölüm Allahın emri ah su ayrilik olmasa .3 gun once anne annemi kaybettim.bu hayatta neler yasayacagiz bakalim.İyi akşamlar herkese buraya daha önce konular açmıştım . Buradaki arkadaşlar duaları ile bu zor süreçte yanımda olmuşlardı . Bu yüzden paylaşmak istedim . Çok zor bir süreçti yaşadığım acı çok büyük . Annemi ,arkadaşımı , dostumu herşeyimi kaybettim . Allah hastanede olsun , evinde olsun şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun .
Hayatta en çok annesine alışıyor, annesine nazı geçiyor insanın ..Allah rahmet eylesin...mekânı cennet olsun inşallah ..Rabbim sizi çocuklarınızın başından eksik etmesin...İyi akşamlar herkese buraya daha önce konular açmıştım . Buradaki arkadaşlar duaları ile bu zor süreçte yanımda olmuşlardı . Bu yüzden paylaşmak istedim . Çok zor bir süreçti yaşadığım acı çok büyük . Annemi ,arkadaşımı , dostumu herşeyimi kaybettim . Allah hastanede olsun , evinde olsun şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun .
İyi akşamlar herkese buraya daha önce konular açmıştım . Buradaki arkadaşlar duaları ile bu zor süreçte yanımda olmuşlardı . Bu yüzden paylaşmak istedim . Çok zor bir süreçti yaşadığım acı çok büyük . Annemi ,arkadaşımı , dostumu herşeyimi kaybettim . Allah hastanede olsun , evinde olsun şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?