Annemi nasıl ikna edeceğim yardımınıza ihtiyacım var..

Anladım..O da haklı tabi korkuyor,evladısın sonuçta..Ama annen olumsuz şeyler yaşamış diye sende yaşayacak değilsin yada babannen annene çektirmiş diye senin kayınvalidende sana öyle yapacak değil..Bu işler belli olmuyor annenin onay verdiği biriyle evlensende olumsuz şeyler yaşamayacağının garantisi var mı? Bence bu şekilde konuş annenle sakin sakin anlat düşüncesinin yanlış olduğunu..

Onu kırmadan düzgün bir şekil söylediğiniz gibi konuşmam gerekiyor. İnş. O da beni anlar

Benim de 4 yıllık bir ilişlkim vardı.Üniversite planlarımızı bile birlikte yapıp uygulamıstık.Yaşadığım sehrın bır ılcesı var annem oralıları hıc sevmezdı ve erkek arkadasımı da hıc sevmedı her fırsatta laf sokup dururdu. Onla evlenırsen bu eve gelemezsın falan dıyıp dururdu oysa bızım ılıskımızde fol yok yumurta yok fakat annem sınyallerı vermeye baslamıstı bende bıraz mantık ınsanıyımdır ne kadar seversem seveyım aılemın sımdıden bu kadar karsı olduğu bır ılıskıyı surdurmenın manasız olduğuna karar kıldım ve bıtırdım yoksa ılerde daha cok uzulecektık. senın durum bıraz daha farklı yasınızı basınızı almıssınız ısınız gucunuz var cıddı bır adım da atmıs sayılırsınız. ama bence annenın hıslerıne kulak ver o asla ıkna olmayacak olsa bıle olmus gıbı davranacak ve annelerın gonlu razı değilse sonu hıc ıyı bıtmıyor bunu bıl :(

Benim de 4 yıllık bir ilişlkim vardı.Üniversite planlarımızı bile birlikte yapıp uygulamıstık.Yaşadığım sehrın bır ılcesı var annem oralıları hıc sevmezdı ve erkek arkadasımı da hıc sevmedı her fırsatta laf sokup dururdu. Onla evlenırsen bu eve gelemezsın falan dıyıp dururdu oysa bızım ılıskımızde fol yok yumurta yok fakat annem sınyallerı vermeye baslamıstı bende bıraz mantık ınsanıyımdır ne kadar seversem seveyım aılemın sımdıden bu kadar karsı olduğu bır ılıskıyı surdurmenın manasız olduğuna karar kıldım ve bıtırdım yoksa ılerde daha cok uzulecektık. senın durum bıraz daha farklı yasınızı basınızı almıssınız ısınız gucunuz var cıddı bır adım da atmıs sayılırsınız. ama bence annenın hıslerıne kulak ver o asla ıkna olmayacak olsa bıle olmus gıbı davranacak ve annelerın gonlu razı değilse sonu hıc ıyı bıtmıyor bunu bıl :KK43:
Annemin rızası olmadan bu iş zaten kesinlikle olamaz. Babama söylemekten utanmasam daha kolay olacak ama onada gelmek istiyorlar demeye utanıyorum. Ne zor işlermiş bunlar Allah herkese yardım etsin

Açıkçası babaannemden biraz fazla çekmiş ve sanırım onun annesi de öyle olacak diye korkuyor galiba

sen tanıyor musun erkek arkadaşının ailesini?
adetlerini, gelinlere yaklaşımlarını falan biliyor musun?

sen tanıyor musun erkek arkadaşının ailesini?
adetlerini, gelinlere yaklaşımlarını falan biliyor musun?
Ben annesi ve ablasını tanıyorum beni çok seviyorlar bildiğim kadarıyla. Annesi benimle konuşurken çok sıcak kanlı diğer gelinine karşıda öyle olduğunu söylüyor erkek arkadaşım. Ama insanları içine girmeden bilemezsin derler ya hep ben mesafeli durmaya çalışıyorum. Adetleri zaten benzer ama annesi benim onu aramamdan falan çok hoşlanıyor. Konuşmamız uzun sürmez sma mutlu oluyor kadın :)

Ben annesi ve ablasını tanıyorum beni çok seviyorlar bildiğim kadarıyla. Annesi benimle konuşurken çok sıcak kanlı diğer gelinine karşıda öyle olduğunu söylüyor erkek arkadaşım. Ama insanları içine girmeden bilemezsin derler ya hep ben mesafeli durmaya çalışıyorum. Adetleri zaten benzer ama annesi benim onu aramamdan falan çok hoşlanıyor. Konuşmamız uzun sürmez sma mutlu oluyor kadın :)

evlenince nerede yaşayacaksınız? ailesine yakın mı uzak mı?

Bence büyüklerin sözlerini kulak ardi etmemek lazım onlar emin ol doğruyu söylüyorlar tecrübe konuşuyor. Çünkü onlar neler görüp neler yaşamıştır.

Bence büyüklerin sözlerini kulak ardi etmemek lazım onlar emin ol doğruyu söylüyorlar tecrübe konuşuyor. Çünkü onlar neler görüp neler yaşamıştır.

Tabiki kulak ardı etmiyorum. Ama annemde bana sadece memleketi bahane ediyor ve başka bi sebep sunmuyor. Babam da biliyor bu konuyu ve kesinlikle karşı değil. Ne ailesi ne memleketi için ben kimseyi yargılamayam diyor.

Back
X