- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Karabiberim123
-
Aslında yıllar önce gitmiştik doktora. Klasik seyler vermişti annemde zorlanmıstı. Ama haklısınız doktor tavsiyesi daha farklı olur götürücem onu doktora. Kardeşimin okuluna doktor gelmiş zayıflaması lazım fazla kilolu demiş kardeşim için de aslında ikisini götürsem daha iyi olurBu doktora gidin bence doktor bu kiloların tehlikeli olduğunu zayiflamasi gerektiğini duyunca etkisi olabilir .
Yaştan dolayı mide ameliyatına giremeyiz çok riskli dşye duydumDiyet bu işi çözmez hastaneye götürün önce dahiliye ordan diyetisyen ve endokrine sevk edecek kilo veremezse mide küçültme ameliyatı olacak
Evet doktora götürücem böyle olmuyor. Cok korkuyorum birsey olucak diye. Kendi de tedirgin ama başlayamıyor bi türlü. Bu arada benim annemde sarma dolma çok yapar. Oda kilo alma sebebiEn etkilisi doktor uyarısı olacaktır. Bacaklar ağrır yürümekte zorlanır daha çok kilo alır. Sağlığı açısından çok zararlı. Benim de annem kilolu 90 civarıdır sanırım. Öyle çok da yemez anlamadim ne kilo aldırıyor. Bir de o kadar çalışır ki tarla tapan işlerinde. Mide rahatsızlığı vardı doktor her şeyine bakmış şeker falan yok şükür ama kilo fazla. Cok sık sarma dolma yapar acaba onlar mı kilo aldırıyor?
Allah şifa versin inşallah. Ben yanında olsam diyet yaptırırım da uzak bir sehirdeyim ne yazık ki. Bacakları ağrıyor arada zaten bel ve boynunda dört fıtık var. Diyorum kilo zararlı ağrıyi tetikler. Ne bileyim çok çalışıyor ama işte öyle bütün gün yerinde oturan biri de değil.Evet doktora götürücem böyle olmuyor. Cok korkuyorum birsey olucak diye. Kendi de tedirgin ama başlayamıyor bi türlü. Bu arada benim annemde sarma dolma çok yapar. Oda kilo alma sebebi
Ona doktor karar verir siz götürünYaştan dolayı mide ameliyatına giremeyiz çok riskli dşye duydum
Aslında benim annemde çok hareketli ev işlerinde ama yürüyüş konusunda dizlerim agrıyor diyor.Allah şifa versin inşallah. Ben yanında olsam diyet yaptırırım da uzak bir sehirdeyim ne yazık ki. Bacakları ağrıyor arada zaten bel ve boynunda dört fıtık var. Diyorum kilo zararlı ağrıyi tetikler. Ne bileyim çok çalışıyor ama işte öyle bütün gün yerinde oturan biri de değil.
işin kötü tarafı yemek mutfak işleri ona ait. Evde de bilinçli onu yönlendirecek kimse yok. Babam kardeşim önlerine yemek gelsin diye bakıyor. Ama ben onu doktora götürücem kendi iradesi ile yapamadığını kanıtladı. Tlc kanalı çekmiyor annemlerdeObez sınıfında yer alıyor
Doktora gitmiyorsa yürüyemiyoda pek diyosunuz yiyecekleri kim getiriyosa dolabı komple değiştirsin
Torunumu görmeni istiyorum kalp krizinden gitmeni değil diyin
Bide TLC de kilolu insanların zayıflama serüvenleri var onları izletebilirsiniz
Ev işi yetmez ki. Bak annem bütün gün tarlada bahçede çalışıyor yok çok kilo veremiyor. Gerçi en son 6 kg verdim demişti ama bilmiyorum. İnşallah zayıflarlar.Aslında benim annemde çok hareketli ev işlerinde ama yürüyüş konusunda dizlerim agrıyor diyor.
İnşallah canımEv işi yetmez ki. Bak annem bütün gün tarlada bahçede çalışıyor yok çok kilo veremiyor. Gerçi en son 6 kg verdim demişti ama bilmiyorum. İnşallah zayıflarlar.
İnternette fizik tedavi diz egzersizleri var.. 10 15 dklık bir şey ve diz agrısını ciddi oranda azaltıyor.. Diz için dra gitseniz o da bu egzersizleri tavsiye eder... Araştır manı tavsiye ederim :)Aslında benim annemde çok hareketli ev işlerinde ama yürüyüş konusunda dizlerim agrıyor diyor.
Arastırayım çok teşekkür ederimİnternette fizik tedavi diz egzersizleri var.. 10 15 dklık bir şey ve diz agrısını ciddi oranda azaltıyor.. Diz için dra gitseniz o da bu egzersizleri tavsiye eder... Araştır manı tavsiye ederim :)
Ben bi doktora götüreyim bakalım ne diyecek. Ama ameliyat beni korkutuyor. Yemeyi çok seviyor annem ya dikkat etmezse ameliyatsonrasıEğer VKİ 40'ın üzerindeyse ve hareketini kısıtlıyorsa devlette tüp mide ameliyatı yapıyorlar. 50-60 kiloya kadar düşüyorlar olanlar fakaaattttt gerçekten dikkat edebilirse olmasını tavsiye ederim,eğer edemeyecekse hiç olmamalı ve orda mide küçücük kaldığı için çok az yeme kapasitesi olur
Kola falan içerse midesi genişler yeniden. Ameliyat çok basit bi ameliyat fakat çok dikkat etmesi gerek. Bence önce bi konuşmayı dene doktorda kilonun zararını anlatırsa belki zayıflamaya çalışır.Ben bi doktora götüreyim bakalım ne diyecek. Ama ameliyat beni korkutuyor. Yemeyi çok seviyor annem ya dikkat etmezse ameliyatsonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?