Beni üniversitedeyken 3 kere tek başıma yurtdışına gönderdi. Yani beni kimse almadı. Kalacağım yerleri kendim buldum vs. Ama istanbul ve geç saat olunca tedirgin oluyor. Ben de yok artık anne modunda tepki verince üzülüyor. Ben sadece sağsağlim var istiyorum ne var diyor.Duraktan taksiye binin durak taksisine
Sizin yaşınızda iken gece 03.30 da bir köprü altı vardı Sabiha Gökçen yolunda
O köprü altında otobüsten iner orada zulada bekleten taksilere biner ve gece karanlığında 20-30 dakika giderdim
O zaman çok mu yürek yemiştim yoksa çok mu olacağı varsa olur modundaydım bilmiyorum da çok gerilmezdim
Aynı dönemde ofisin yarısı haftada bir iki bunu yapardık ve bize olağan gelirdi
Annene haber verirsin yeter o gelip beklese ne fark eder kötü annenize de kötülük yapar ikiniz birlikte olsanız da
Kongre salonunda beklemek değil de bi yerlerde oyalanıp akşam beraber dönmeyi düşündü. Çok evhamlı. Gerçekten niyeti bana yardımcı olmak. Beni kontrol etmek olsa güvenmese zaten tek yaşamama itiraz ederdi. Ama her zor durumda yanımda olamaz.Kongrenin kacta bittigine kadar her ayrintiyi soylemeyin mesela...Anneniz artik sizin de buyumenize izin versin artik.
Evlenseniz yaptiginiz yemege kadar anlatacak misiniz?
Kongre kacta bitiyor dediginde bilmiyorum deyin. 26 yasindaki kizi kongre salonunda gece 11 e kadar beklemesi normal mi? Cocuk musunuz siz?
Bu benim de aklıma geldi. Dedim senin git gel masrafına ben otelde kalayım. Ona sıcak baktı.O kadar endiseleniyorsa kongrenin yapildigi otelde kalin.
Kongrenin yapılacağı otel 5 yıldızlı bir otel. Geceliği 500 lira kadar. Ben açıkçası 1 gecelik kongre için o kadar vermeyi gereksiz bulduğum için kuzeninde kalacaktım. Aslında kendi işim olduğunda başkasında kalmayı çok sevmem. Ama kuzenim ne zamandır davet ediyordu. Ben de 1 gece kongre, 29 ekim de tatik diye 1 gece de ben kalayım dedim. Ama şimdi kongre geç saatte olup da annem evham yapınca onun masrafına kongrenin yapılacağı otelde kalmaya karar verdim.Kuzeninizde kalmayin veya aktarmasiz tam yol taksi ile gidin, annenizin gelip gitme masrafindan fazla tutacagini sanmiyorum.
Seni anliyorum ama sonsuza kadar her daim yaninda olamaz. Buyudugunu gormeliA
Kongre salonunda beklemek değil de bi yerlerde oyalanıp akşam beraber dönmeyi düşündü. Çok evhamlı. Gerçekten niyeti bana yardımcı olmak. Beni kontrol etmek olsa güvenmese zaten tek yaşamama itiraz ederdi. Ama her zor durumda yanımda olamaz.
Ne güzel bir anneniz varA
Kongre salonunda beklemek değil de bi yerlerde oyalanıp akşam beraber dönmeyi düşündü. Çok evhamlı. Gerçekten niyeti bana yardımcı olmak. Beni kontrol etmek olsa güvenmese zaten tek yaşamama itiraz ederdi. Ama her zor durumda yanımda olamaz.
Kongrenin yapılacağı otel 5 yıldızlı bir otel. Geceliği 500 lira kadar. Ben açıkçası 1 gecelik kongre için o kadar vermeyi gereksiz bulduğum için kuzeninde kalacaktım. Aslında kendi işim olduğunda başkasında kalmayı çok sevmem. Ama kuzenim ne zamandır davet ediyordu. Ben de 1 gece kongre, 29 ekim de tatik diye 1 gece de ben kalayım dedim. Ama şimdi kongre geç saatte olup da annem evham yapınca onun masrafına kongrenin yapılacağı otelde kalmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?