Annemin aşırı korumacı tavırları

Gayet normal davranıyor. Orası İstanbul ortalık desen fena.. Ve o bir annee

Valla anneciğiniz çok haklı... İstanbul'un neresinden, hangi sokağından neyin çıkacağını bilmek imkansız... Daha geçenlerde Kadıköyde firarinin biri önüne gelene bıçakladı.. Sebep önüme durmasınlar... Yani bu tarz haberleri o kadat çok duyuyoruz ki anneniz endişelenmekte çok haklı.. Mecidiyeköyden avcılara metrobüsle gelene kadar epey zaman geçer.. Avcılarda oturuyorum.. Anneyim.. Ve annenizi anlıyorım.. Bu devirse kızı erkeği farketmiyor artık... Size şu cümleyi kurmayı gerçekten çok istersim... " işinde, gücünde kocaman kızsınız.. Anneniz abartmış..Bir şey olmaz.." :) otelde kalmak en güzeli.. :)

Kongrenin yapıldığı otel çok pahalıysa oraya yakın daha ucuz bir otelde kalın :)

Yorumları okudum da kimisi senin yaşındayken surda inerdim şu saatte giderdim kimisi gençlikten heralde korkmuyorduk vs demiş de, ondan değil o, istanbul 5 yıl önce bile çok farklıydı o yüzden. Şu an asla o saatte taksiye de binmeyin, metrodan da yürümeyin. Olanlar hep bana olmaz diyor. Paranin telafi edemeyecegi sıkıntılara streslere gerek yok otelde kalın mis gibi.

Beni üniversitedeyken 3 kere tek başıma yurtdışına gönderdi. Yani beni kimse almadı.

Ben de yok artık anne modunda tepki verince üzülüyor. Ben sadece sağsağlim var istiyorum ne var diyor.

alinti yaptığım Ilk satırda yazdığınıza bakın. Anneniz göndermiş. Gittim demiyorsunuz. Hayatınızı annenizin endişesi yönetiyor. Farkında mısınız?

Ikıncı paragraftaki gibi "yok artik" tarzı küçümseyici ya da azarlar şekilde yapmayın. teskin edici ve güven verici şekilde artık kendi başınızın çaresine bakacağınıza dair onun endişelerini yatıştırmaya çalışın. yine de tamamen endişeleri yok olmaz . o noktada da sürekli 7 24 yaptığınızı raporlamayarak yetişkin birey olarak yasayabilirsiniz.

Şu haliyle hem o size bağımlı hem de siz ona bağımlısınız. tüm duygu durumu endişe hali size endeksli olması onca yolu tepmeyi göze alması çok sağlıklı gibi görünmedi bana. yurt dışına gittim dediniz ( anneniz gönderdi) orda da her saatinizi raporladıysanız o sadece annenize bağlı göbek bağınızın boyu uzamış anlamına geliyor. ama aranızdaki bağ hep olduğu yerde duruyor. hala kopamamış büyüyememiş yetişkin olamamışsınız gibi... :/
benim de annemle ilişkim böyleydi. kardeşimle de hala böyle. umarım idrak eder durumunuzu duzeltebilirsiniz

Bence otelde kalin, anneniz hakli biraz. Istanbulda belli semtler disinda gece cikmaya ben de korkuyorum mesela egitimden doneceksem eşim metrodan aliyor ornegin. Otelde kalmak en iyi cozum olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…