Annemin Başkasıyla Evliliği

Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.

Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım
Neden boşandılar?

Back