Annemin Başkasıyla Evliliği

Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.

Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım
Keşke benim annemde babamdan medenice ayrılıp evlenseydi. Ama aldatmayı seçti. Annenize haksızlık etmeyin. Dedikleri gibi yalnızlık Allah’a mahsus. İnşallah çok mutlu olur.

annemin evlenmesine seviniyorum ancak birde babama söyleme kısmı var.babam kendinde suç bulmayan haklıda olsa iki laf sokan bir adam.
anneme yaptıkları aldatıp başkasıyla evlenme,şiddet,borç,hakaret vs bir çok şey.buna rağmen annem yıllarca çekti.
şimdi kibar davranan ,annemin üzerine titreyen bir adam var ve ben önceden karşı çıksam da şimdi annemi böyle görünce çok mutlu oluyorum.
babama söyleme kısmı nasıl olmalı,laf söylerse ne demeliyiz
Sizden yorum istiyorum

annemin evlenmesine seviniyorum ancak birde babama söyleme kısmı var.babam kendinde suç bulmayan haklıda olsa iki laf sokan bir adam.
anneme yaptıkları aldatıp başkasıyla evlenme,şiddet,borç,hakaret vs bir çok şey.buna rağmen annem yıllarca çekti.
şimdi kibar davranan ,annemin üzerine titreyen bir adam var ve ben önceden karşı çıksam da şimdi annemi böyle görünce çok mutlu oluyorum.
Sizden yorum istiyorum
Babanızı ilgilendiren bir durum yok ki ? Söylemenize bile gerek yok. Ha bir şey diyecek olursada sanane deyip geçin

Sizden yorum istiyorum
Bu kadar kötü babaya geçmişi hatırlatırdım ben olsam.

Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.

Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım

Kendinize zaman verin. Kaç yaşında olursak olalım bi tarafımız çocuk kalıyor. Sevdiğimiz insanları yabancılarla paylaşmak istemiyoruz. Sadece dediğiniz gibi annenizi de kırmamaya dikkat edin bu süreçte. Gerisi zamanla hallolur 🤗

Kadın neden başka şehirde otursun ki yani boşanmış etmiş babanla bir münasebeti kalmamış siz etraftan ve söylenecek laflardan çekiniyorsunuz ama bu gayet doğal birşey kim ne diyecek kime ne? Ben o insanla görüşmem diyorsunuz ama annenizin eşi olacak mutlaka görüşeceksiniz samimi olmak zorunda değilsiniz ama normalleştirmeniz lazım zaten evlisiniz ayrı bir eviniz var

merhaba.Annem evlenmeyi düşündüğü adamla buluştu.Çok beyefendi,konuşması hareketleri,herşeye tamam tamam demesi vs. dedi.Aslında üzülüceğimi düşünürken içimde sevinç var.Annemi mutlu görmek beni de mutlu etti.Nedense üzülmüyorum.Keşke babamla boşanmasaydı ama çok çekti babamdan.Bir gün güzel bir söz duymadı,sürekli hizmet etti çok şey yaşadı.Mutlu olmak onunda hakkı
heh şöyle yaa yozmen
aferin size :)

hayırlısı olsun inşallah

Sizden yorum istiyorum
seninle boşandı seni ilgilendiren bir kısmı yok baba diyin
hatta bizi bile ilgilendirmiyor o yüzden yorum yapmayalım diyin

Benimkiler de 8 yıl önce boşandı hatta annemi evi kurmasında ben yardım ettim sık sık yanına giderdik görüşürdük ama başkasıyla evleniceğini sölediği zaman birdaha konuşmadım daha sizin gibi boşanmayo kaldıramadım ki evlenmesi çok zoruma gitti. 3 yıl görüşmedim ozamn ayrıldı ondan rahat ettik. Babamda çok şükür hiç evlenmek istemedi istesede ben kabul etmem yabancı insanlar istemıyorum bide onun colugu cocugu olucak hiç çekemem orası benim baba evim benden başkası giremez. Babamında kimseyle paylaşamam.

Hayret ettim gerçekten. Siz rahat etmişsiniz peki anneniz? Babanız, anneniz dese ki ben başkasına baba, anne demeni istemiyorum. Seni kimseyle paylaşamam kocanı boşa. Boşanacak mısınız?
Çok büyük konuşuyorsunuz ama hayatın ne getireceği belli olmaz, daha gençsiniz. Umarım bir gün boşanmak zorunda kalmazsınız.

Son düzenleme:

ne yapmalıyım
Ben cocuklar olarak annenizi yalnız bırakmayın derim evlenecek kişiden şiddet görmeyecegi ne malum sizde gidp tanışın adamla belki gerçekten çok iyi biri belkide kötü biriisi annen bunu fark edemez adamda görsün bu kadın yalnıx değil çocukları arkasında desin düşüncenz cok yanlış size yakın otrması iyi başı sıkışsa evlatları olacak yanında onlardan güç alacak gerçekten kadın için cok zor kimsesizlik bir erekge muhtaç kalması babanız evlimi bilmiyorum evliyse o size yakın evli değilsede oda evlenmek isteyecek onu da mı size yakın istemeyeceksnx kimn başına ne gelir bilinmez cocugnuz varmış empati kurun kendınızı annenizin yerine koyun

Hayret ettim gerçekten. Siz rahat etmişsiniz peki anneniz? Babanız, anneniz dese ki ben başkasına baba, anne demeni istemiyorum. Seni kimseyle paylaşamam kocanı boşa. Boşanacak mısınız?
Çok büyük konuşuyorsunuz ama hayatın ne getireceği belli olmaz, daha gençsiniz. Umarım bir gün boşanmak zorunda kalmazsınız.
Ben zaten eşimin ailesine anne baba hiç demedim demem de eşimde hoş karşıladı. Benimde cocugum var olurda birgün boşanırsak asla basına başkasını getirmem o duruma sokmam cocugumu Allah yazdıysa bozsun.Evet şimdi her ikiside mutlu sık sık torunlarını beni görüyorlar. Hiç yanlız bırakmadım. Yabancı insanlar istemıyorum hayatımda

Arkadaşım gereksiz yere kıskançlık ediyorsunuz.Duygularınızı anlayabiliyorum aynı şeyin bir değişiğini yaşadım.Şöyle düşünün aileniz sizi başka bir erkekle evlendiriyor,onun soyadını taşıyorsunuz ve ilişkiye giriyorsunuz dünyaya bir çocuk getirebiliyorsunuz bu ilişki sonucunda anneniniz kıskanıyor mu sizi bu durumda.Bu doğanın bir kanunu o kadın da evlenebilir.Medeni durumunuzu bilmiyorum ama boşanmış biri de evlenebilir ama çok dikkatli olması lazım annenize destek olmalısınız.

Annenız ve babanız neden ayrıldı? Mutsuzdu huzurlu degıldı olmadı surduremediler bitti değil mi.. Siz de bunu kabullenin artık.Birliktelikler elbet biter Evli koca bir kadın ve 30 yasında koca adam olan iki cocuk ıcın omrunun sonuna kadar beklemek sizcede annenize haksızlık değil mi? Şu ön yargıalrınızı bir kenara bıraksanız da bir kadın olarak once annenıze siz mi destek olsanız acaba.. Biraz anlayısı hak etmiyor mu ..

Ben zaten eşimin ailesine anne baba hiç demedim demem de eşimde hoş karşıladı. Benimde cocugum var olurda birgün boşanırsak asla basına başkasını getirmem o duruma sokmam cocugumu Allah yazdıysa bozsun.Evet şimdi her ikiside mutlu sık sık torunlarını beni görüyorlar. Hiç yanlız bırakmadım. Yabancı insanlar istemıyorum hayatımda

Hayatınızda? Pardon ben anne babanızın kendi hayatları olduğunu düşünerek yorum yazmıştım. Sizin koyduğunuz kurallar dahilinde sizin hayatınızı yaşadıklarını bilmiyordum. Sözümü geri aldım o halde

babamın konuşmaya hakkı yok biliyorum ancak yinede karşısına bizi alıp nasıl izin verdiniz size hakkımı helal etmiyorum derse ne yapıcaz

babamın konuşmaya hakkı yok biliyorum ancak yinede karşısına bizi alıp nasıl izin verdiniz size hakkımı helal etmiyorum derse ne yapıcaz
Babanız annenizi aldatıp başkasıyla evlenirken, şiddet uygularken, sürekli borca sokarken size mantıklı açıklamalar yaptı mı?

Babanız annenizi aldatıp başkasıyla evlenirken, şiddet uygularken, sürekli borca sokarken size mantıklı açıklamalar yaptı mı?

Ben bu ayrıntıları bile bilmiyordum,ona rağmen konu sahibinin haksız olduğunu düşünmüştüm.
Yani siz bu ayrıntılara rağmen hala ''babam da babam,annem mutsuz olsun'' kafasındaysanız yazık o anneye.Kadının mutluluğunu isteyen samimi bir kişi bile yok demek ki etrafında,çok üzücü.Kadın sevmek sevilmek istiyor belki bundan sonra,size ne ya,düşün insanların yakasından.İstediği yerde de oturur,koca kadın size mi soracak ?

Sizden yorum istiyorum
Ona ne ya yapıştırın cevabını

Back
X