Annemin Başkasıyla Evliliği

Ne kadar bencilsin.daha bosanmasini zor kabullendim diyosun.10 yasinda cocukmusun Allah askina.kadini rahat birakin
O iş öyle olmuyor işte, kaç yaşında olursan ol etkileniyorsun
Annelerin gözünde biz kaç yaşında olursak olalım küçüksek, onlarda bizim hala küçüklükte hissettiğimiz gibi

Eğer sen annene sahip çıkmazsan kimse çıkmaz!
Yalnızlık Allah’a mahsus! Senin için elbette zor olacak ama sabr et, anneni destekleki bir başkası tarafından ezilmesin ! Senin ve kardeşinin desteğini gören yeni ailesi İnan annene daha çok kıymet verir. Budefa sen annelik yap !

Aynı ben işte, bende yeni boşanmasını atlattım zaten üzülüyorum bir de hiç bilmediğimiz tanımadığımız bir adam olucak üstelik bulunduğumuz yerde, onları parkta markette düğünde her yerde görücem ve annemin yanında başka bir adam görmek istemiyorum

Ama babamdan çok çektiği için güzel söz ilgi görmediği istemeyerek olsa tamam dedik ama aynı yerde durmak istemiyorum onları sürekli görmek istemiyorum
Bir akşam rüyamda annemi ölmüş olarak gördüm o zaman keşke evlenmesine izin verseydim mutlu olsaydı diye çok ağladım çok etkilenmiştim
Annemin evlenmesini istemesek bu sefer üzülüyorum tamam desek yine üzülüyorum
Sen evli misin
Bende dediğiniz gibi başkalarını yanlarına yakıştırmıyorum hırlımı hırsızmı bilmıyorum. Dediğiniz gibi aynı yerde olmaz evlenicekse gitsin uzakta oturaun kursun hayatını. Annemi bir adamla veya babamı bir kadınla görmek hayatta istemem silerim öyle olursa zaten babam alt katımda oturuyor ben evliyim yemekleri birlikte yeriz o gelmese bile ben hazırlar götürürm her işini görürüm zaten daha genç sayılırlar kendi işlerini yapıyorlar. İkisinin yanına hele ki babamın yanına başkasını düşünemiyorum. Babama da dedim eğer evleniceksen beni unut burası baba evim olmaz diye yok kızım sizler yanımdasınız ne gerek var dedi çok şükür. Bazılarına yanlış gelebilir ama benim için böyle paylaşamam kimselerle yabancı istemıyorum yok onun cocugu damatı gelini olucak gelicek babamın evine yüreğim kaldırmaz

Eğer sen annene sahip çıkmazsan kimse çıkmaz!
Yalnızlık Allah’a mahsus! Senin için elbette zor olacak ama sabr et, anneni destekleki bir başkası tarafından ezilmesin ! Senin ve kardeşinin desteğini gören yeni ailesi İnan annene daha çok kıymet verir. Budefa sen annelik yap !
Bazen hiç mutluluk görmemiş babamdan, ikid güzel söz duymak hakkı, herkes evine gidince o tek kalıyor diye düşünsem de bir yabancının hayatımıza girmesi fikri beni üzüyor
Kardeşim de öyle erkekler anneye daha düşkün, oda çok durgun
Babam hayatta olmasaydı belki bu kadar etkilenmezdim onu bir abi gibi babamın boşluğunda sevmeye çalışırdım ama babam hayattayken üstelik aynı yerde düşünemiyorum tuhaf geliyor

Eee aynısını babanız yapsa yalnız kalmasın yazık yaşlı adam diyip kendiniz evlendirmeye seferber olup gelin adayı bakardınız

Bazen hiç mutluluk görmemiş babamdan, ikid güzel söz duymak hakkı, herkes evine gidince o tek kalıyor diye düşünsem de bir yabancının hayatımıza girmesi fikri beni üzüyor
Babam hayatta olmasaydı belki bu kadar etkilenmezdim onu bir abi gibi babamın boşluğunda sevmeye çalışırdım ama babam hayattayken üstelik aynı yerde düşünemiyorum tuhaf geliyor

Yahu kadın günyüzü görmemiş bırakın mutlu olsun
Hayır yani çok şahane bir evliliği olsaydı bir noktaya kadar anlardım ama böyle bir evliliğin üstüne bari bırakın mutlu olsun
Eeee babaniz mutluluk sunsaydi zaten bosamazdi anneniz. Bir de sindiremiyorum diyorsunuz, neyi sindiremiyorsunuz kadin mutsuzmus belli ki babaniz olmemis ki
Kadin mutlu olmak istiyor siz cocuk gibi tutturmussunuz olmaz da olmaz diye birakin mutlu olsun

Son düzenleme:
Milletin ne diyeceğinden ziyade, evleneceği adamı tanıyıp mutlu olup olmayacağını merak etmeniz daha güzel olur...

Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.

Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım
inanir misinz babam bizi biraktiginda keske annem baskasiyla evlensinn diye dua ettim annem babam yuzunden kafayi yefi be oldu mutlu olmadan gitti bu diyarlarda onunda kendi hayati sizdr yasinizi basiniz almissinz kimseyi ilgilendirmezz anneniz gayet medeni bir sekilde evlenmek istiyor

Seni çok iyi anlıyorum, benim babam vefat edeli yıllar oldu, birde başka bir konu var. Ben belki forumda denk gelmişsindir, K.hastasıyım adını bile diyemiyorum, meme şeysi işte. 4 evladım var, eğer bu hastalığı yenemezisem eşime vasiyet ettim. Çocuklarımı büyüt , yuvadan uçur hemen evlen , yalnız kalma diye, biraz zaman geçsin durumuma göre çocuklarıma ve ailemede aynısını söyleyeceğim, onlar için zor olacak ama eşimin yanında olmalarını desteklemelerini isteyeceğim . İnsanoğlu herşeye alışıyor. Seninde başta canın yanar ama anneni koruma fırsatın olur. Kimseyi sevmek zorunda değilsin! Kimseyi baba yerine koymak zorundada değilsin, ama annen için saygı duyarsın. Birde annen tarafından bak olaya, sizler evlerinizde eşlerimizdeyken, ki kardeşinde yakında evlenir, o neden yalnız kalsın? İnsana yaşaldıkça hayatarkadaşı gerekiyor... bir nefes bir ses gerekiyor... ben tanımıyorum anneni ama kendisini güvende ve huzurlu hissettmesini isterim

Hata yapıyorsun. Yalnızlık Allah'a mahsus. O da bir insan yazık değil mi sırf boşandı diye neden yalnız kalsın ömür boyu. Sen evlisin çocuğun var kendin yazmışsın kardeşin 30 kusur yaşında yarın o da evlenecek gelin kendi hayatini kurmak isteyecek o zaman annen bir başına kalınca sen evine alacak misin ya da her gün ilgilenecek misin her şeyi ile. Evlenmesin değil de doğru insanla evlensin istemelisin
Bosnalı ne kadar oldu yaşı kaç annenin

Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk önce evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.çocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim çocuğum var,kardeşimde 30 küsür yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi düşünemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Çok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben düşünemiyorum şu an dedim o kadar.

Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan öyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kaç yaşındayız başımızın çaresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları düşünemiyorum
ne yapmalıyım

Evet hata ediyorsunuz. Yazık değil mi annenize elalem ne der diye bir ömür yalnızlığa mahkummu olsun

Sadece net yorum almak için yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.
Burayı anlamadım. Anneniz daha önce hiç buluşmadığı bir adamla mı evlenmek istiyor?

Bunca yıl zor bir dönem geçirmiş olmalı tek başına. O da biraz mutluluğu ve özgürlüğü hakediyor. Ona trip yapıp o mutluluğunu da gölgelemeyin. Sizin de kardeşinizin kendinize ait sorumlulukları, sosyal hayatı, hayat mücadelesi var. Ona yetmeyebilirsiniz. Sürekli sizin ona ayıracağınız vakti dilenci gibi beklemesi de çok acı. Kendince bir hayat kursun ve siz de mutluluğunda ona destek olun.

Siz bu konuyu takıntı haline getirmişsiniz bence. Bırakın kadın mutlu olsun. Sonuçta bekar bir kadın. Belki aşık oldu belki de birtakım cinsel ihtiyaçları var olabilir doğal şeyler bunlar. O da insan sonuçta. Eğer amacı yuva kurmaksa ellemeyin bırak kursun günahtır.

merhaba.Annem evlenmeyi düşündüğü adamla buluştu.Çok beyefendi,konuşması hareketleri,herşeye tamam tamam demesi vs. dedi.Aslında üzülüceğimi düşünürken içimde sevinç var.Annemi mutlu görmek beni de mutlu etti.Nedense üzülmüyorum.Keşke babamla boşanmasaydı ama çok çekti babamdan.Bir gün güzel bir söz duymadı,sürekli hizmet etti çok şey yaşadı.Mutlu olmak onunda hakkı

Aynı yerde derken yakın oturacak Anladığım.
Otursun ne var ki bunda o belki sizin desteğinizi istiyordur.
Babanızla yeni ayrıldılarsa belki ayrılığın Acısını o da atlatamamış ondan biryerlere sığınmak istiyor Olabilir. Evleneceği kişi nasıl biri bir araştırın bence sonradan üzülmesin.

Düşün şu kadının yakasından artık. Yakında oturacak ne demek? Gözüm görmesin, uzakta evliliğini yaşasın mı demek istiyorsunuz? Siz nasıl evlatsınız ben anlamadım.

Back
X