Annemin beni hiç yalnız bir yere bırakmaması

Bunu kabullendirtemiyorum maalesef.
Yorumlarinizin hepsini okudum. Ikna etmeye çalışmayin. Olması gerekenin ne oldugunu sizde annenizde bilmiyor. Dolayısıyla annenizin yaptığını doğru sanıyor ve aksini düşünmeyi bir nevi anneye ihanet gibi algiliyorsunuz. Sürek li yanlış yapma duygusu içerisindesiniz. Normalde aile yanında okumak hem daha rahattır hem daha güvenlidir. Ama sizin durumunuzda çok daha önemli şeyler var gözardı edilen. Yanınızda anneniz olmadan hiçbirşey yapamıyorsunuz farkında misiniz. Yarın bir gün anneniz gittiğin de de uzun süre bocalayacaksınız muhtemelen. Ne kadar gec,o kadar zor.

Maalesef haklısınız ve bu durum gittikçe annemle benim aramadaki sevgi duygusunun azalmasına neden oluyor

Daha bugun annemle bunu konustuk :)
Ablamda sizin gibiydi izin isterdi alamaz evde otururdu butun hayati boyle gecti sonra kacarsk evlendi bende lise zamanlari ablama uydum baktim hayat elden gidiyo zaman geciyo ama kacarak ama saklayarak gittim gezdim eve dönüsler biraz fena oluyodu ama ben yapicami yapmis oluyodum
Simdi annemde diyo ki sen soz dinlemiuodun ki tutamadik seni

Ders programini farkli soyle. Ek ders var danışmanimla görüşeceğim kutuphanede odev hazirlamam lazim vs vs.

Valla annemin şimdi yaptıklarını görseniz pişman olurdunuz belki yurda çıkacam demeye. O kadar üzülüyorum ki sürekli bana sen vicdansizsin kimse beni kardeşin gibi düşünmüyor diyor

Cok zor ve kotu bi durum.. iyilik adi altinda cok buyuk kotuluk bu. Mezun oldun diyelim her gun ise seni annen mi goturecek?

Valla annemin şimdi yaptıklarını görseniz pişman olurdunuz belki yurda çıkacam demeye. O kadar üzülüyorum ki sürekli bana sen vicdansizsin kimse beni kardeşin gibi düşünmüyor diyor
Ilk yapacaklari sey duygu somurusu:) kendimden biliyorum ayol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…