Annemin beni yetiştirme tarzı :/

maalesef anneler bazen bunu yapıyo. psikolojik destekle rahat rahat aşarsınız sorununuzu bence

Herkes anneyi hakli bulmus yada "ayy bak korumaya calisti" diyor. Bence hic öyle degil. Tek bosanmis kadin konu sahibin annesi degil. Konu sahibin yasadigi seyin adi psikolojik siddet. Yumruk vurulsaydi "aa nasil bir anne" denilirdi. Ancak psikolojik olunca sorun olmuyormus. Ki psikolojik cok daha agir. Yillarca terapi gerekiyor ki o bile yetmiyor. Bircok sey insanin icinde kaliyor.

Yani ben sahsen "annendir, olur öyle ya, sen sadece sev onu" gibi fazla iyimser seyler söyleyemeyecegim. Umarim kpss sinavini kazanip uzak bir yere tasinirsin konu sahibi. Yasayamadigin gencligini yasarsin.

Bende tam tersi oldu biliyor musunuz
Babam baba sevgisi görmediğinden midir nedir babalığı hep kurallar koyma mecrası gördü
Saçma sapan kuralları vardı
Robot gibi uymamazı isterdi
Durumu iyiydi ama kendisi yokluk içinde büyüdüğünden hep çalıştığından bizimde öyle yaşamamızı istedi
Annemi sindirdi,bizide sindirdi.
Çocukluğumuzda gençliğimizde burnumuzdan geldi.Babamın ergenlikleriyle uğraştık durduk gene de yaranamadık.
Evlenene kadar evliliğin ne olduğunu bilmiyordum ama ne olmaması gerektiğini çok iyi biliyordum.
Bir daha hayatta kimsenin beni öyle ezmesine izin vermeyeceğim dedim vermedim de.
Bunun ceremesini de eşim az çekmedi tabiki.
Hiç geri vitesim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…