- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
- Konu Sahibi QueenBee55
-
Çook teşekkür ederim bütün evlatlar sağlıkla büyüsün inşallahSağlıkla büyütün bebeğinizi. Bunda yanlış bir şey yok, siz karı kocasınız tabii ki sevişeceksiniz. Anneniz de zaten kibarca söylemiş size ayrıca kadın yardım etmek için, işinizi kolaylaştırmak için geldi. Duşunuzu alıp yine bebeğin yanına emzirmeye gidebilirsiniz. Ben de yüzyıllardır evliymişim gibi konuştum ama normal yani bunlar evlilikte.
Ev bizim kendi evimiz malesef taşınma gibi bir durum olamaz malum ortalık yangın yeri. Duş almamayı düşündüm ama emzirdiğim içinde içim rahat değil. Ben biraz rahatım aslında ama ona rağmen utanıyorum. Bebiş daha bebekken odamızda bile yapamamıştım 2 aylık falandı mesela.Açıkçası ben dus alip gece annemin yanına gidemezdim gece yani bilmiyorum herkesin kültürü dinamiği farklı evet sevişmek doğal ama bukadar rahat olamazdım yapima ters bebek buyuyunceye kadar dişinizi sikacaksiniz yada daha geniş ebeveyn banyolu ev bulacaksınız nacizane tavsiyem
Ah keşke biberon emse. Dişleri çıktı bir ısırıyo memeyi.Gece için sütünüzü sağin annenize birakin, olmuyor mu oyle?
Benim kuzen bebegine yardimsiz eşiyle birlikte bakti hep, bazi geceler adam kalkip mamasini veriyormuş.
Kendi kızımda öyle bir şekilde gelse rahatsız olurdum sonuçta mahrem şeyler bana göre bende utanırım zaten annemde ben çocuğa bakarım rahat ol gibi birşey soylemezEv bizim kendi evimiz malesef taşınma gibi bir durum olamaz malum ortalık yangın yeri. Duş almamayı düşündüm ama emzirdiğim içinde içim rahat değil. Ben biraz rahatım aslında ama ona rağmen utanıyorum. Bebiş daha bebekken odamızda bile yapamamıştım 2 aylık falandı mesela.
Bence anneniz de her şeyin yolunda olduğunu gördüğü için daha mutlu olur. Evet ben olsam ben de çekinirim ama bu bir iki günlük konu değil beraber yaşıyorsunuz, artık normal hayatınıza devam edin siz.Kızlar merhaba yaralı baykuş ben bir problemle karşınızdayım.
Annem ile babam bu sene boşandı annem bebeğime bakmaya yardım etmek için arada bir gelip bende kalıyordu. Sonra artan kiralar ve maliyetler sebebiyle eşim annemin bizimle kalmasını teklif etti annemde kabul etti ve beraber yaşamaya başladık.
Sağolsun annem maddi ve manevi destek oluyor eşimle bende memnunum bu durumdan FAKATTT
Ben bebişle beraber yatıyorum desteksiz uyuyamıyor malesef uyku eğitimi ve birkaç şey daha denedim ama yok hala geceleri 5 kere falan emmeye kalkıyor 13 aylık.
Demem o ki eşle cinsellik bebekle zaten sekteye uğramıştı. Şimdi de annemin gelişiyle daha da sekteye uğradı.
Zamanında bebişin odaya kamera alıcaktım bana ne gerek var dediler küçüktü o zaman şimdi zaten alamam dünya para olmuş.
Asıl şimdi lazım çünkü gece yataktan pat diye kalkıp kendini aşşaya sarkıtıyor ve çok korkuyorum o yüzden tek bırakamıyorum.
Eşimin yanına gitmem için bebişi anneme bırakmam lazım. Birkaç kere gitim ama Allah var çekiniyorum kötü oluyorum o durumda. Birde emzirdiğim için hemen akabinde banyo yapmak istiyorum abdest falan zaten belli oluyor yani..
Ebeveyn banyomuz yok malesef. Regl görmeye başladığımdan beri benim libido tavan adamın kaşına gözüne bakınca bir haller geliyor bana ama dediğim gibi işler biraz sıkıntılı. Bebişi annemin odada bırakmayı da denedim gece onu görünce sinirlendi emmek istedi baktı ben yokum.
Valla linç minç sizce napayım. Annem çekinme sakın ben burdayım bebeğe bakarım falan dedi öyle başka şeyle ilgili konuşur gibi ama bilmiyorum kötü bir durum. Ekonomi de sağolsun mecbur kaldık. Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
Yok anneme belli etmem zaten bizim ilişki ayda bir falan oluyor öyle diyeyim oda iyi hali.Anneniz çok düşünceliymiş.. Ama siz yinede annenizin yanında yürüyen libido gibi de gezmeyin. Kendi işinizi kendiniz halledebilirsiniz. Anneniz her şeyi bilmek mecburiyetinde değil o kadar da değil yani..
Abartmayın.
Öyle birkaç kere denedik küçüktü daha iyi olmuştu. Şimdi diş çıkarma ve gece terörü başladı birden ağlayarak uyanıyor saati belli de değil. Tam onu yaparken uyansa büyük rezillik ben toparlanıp gidene kadar zatennnBebek uyuyunca ilişki yaşayabilirsiniz o ara hemen uyanıyor mu? İlişki biter bitmezde siz duş alırken eşinizde bebeği beklesin. Duşunuzu aldıktan sonrada hemen geçersiniz bebeğin yanına.
Gerçekten mi ahahshshs bizdede annem der ya sıkıntı ediyo kendine. Şey dedi ben burdayım diye siz kendi yaşantınıza bakmazsanız ben çok üzülürüm. Ben fazlalık gibi olmak istemiyorum siz rahat olun kızım dedi mesela. Annem iyidir yaBence anneniz de her şeyin yolunda olduğunu gördüğü için daha mutlu olur. Evet ben olsam ben de çekinirim ama bu bir iki günlük konu değil beraber yaşıyorsunuz, artık normal hayatınıza devam edin siz.
Teyzem de kuzenimle yaşıyordu. Kızına bir sabah şey demiş “kızım siz hiç birlikte olmuyor musunuz, gece banyo yapmıyorsunuz adam da sabah kalkıp işe gidiyor, hiç mi sevişmiyorsunuz”
Evet araştırmıştım teşekkür ederim. Emzirip giderim zaten eşimin yanına bir 3 saat falan emmiyo sonra ama bu gece ağlayarak uyanma 1 aydır çok sık. Dişlerinden kaynaklı dedi doktorumuz beni korkutan ağlayarak uyanmasıEmzirmek için illaki abdest almak gerekmiyor adetli iken de emziriyoruz. Sadece 1 namaz vakti geçmemesi gerekiyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz. Eğer uyanır ise emzirdikten hemen sonra gider banyonuzu yaparsınız. Ve illa kameraya gerek yok. telsizlerden de bebek hareket edince ses geliyor. Ses geldiği an gidip kontrol edersiniz.
Bizdede aynı yatak var ama altında çekmece olduğu için biraz daha yüksek. Yürümeye başlamadı. Yürüse geri geri inmeyi öğreticem bebişe inşallahBu şekilde olan yataklar genelde güvenli oluyor. Üst kısmı olmadan da satılanlar var.
Eki Görüntüle 3144718
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?