• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin bize taşınması, eş ile ikili ilişkiler biraz problemler.

Bende sık uyandığından oğlumla birlikte yatıyorum ama yatağın her iki tarafınada yorgan ve battaniye serili..başka çözüm bulamadım çok hareketli birgün gündüz gözümün önünde düştü neyse ki yorgana düştü yumusasik. Şimdi dussede sıkıntı yok...sizde böyle yapın ..diğer türlü anne sen bebeğe bak ben kocamla afedersiniz sevisecegim demek oluyor ve bence fazla rahatlık

Kızlar merhaba yaralı baykuş ben bir problemle karşınızdayım.
Annem ile babam bu sene boşandı annem bebeğime bakmaya yardım etmek için arada bir gelip bende kalıyordu. Sonra artan kiralar ve maliyetler sebebiyle eşim annemin bizimle kalmasını teklif etti annemde kabul etti ve beraber yaşamaya başladık.
Sağolsun annem maddi ve manevi destek oluyor eşimle bende memnunum bu durumdan FAKATTT
Ben bebişle beraber yatıyorum desteksiz uyuyamıyor malesef uyku eğitimi ve birkaç şey daha denedim ama yok hala geceleri 5 kere falan emmeye kalkıyor 13 aylık.
Demem o ki eşle cinsellik bebekle zaten sekteye uğramıştı. Şimdi de annemin gelişiyle daha da sekteye uğradı.
Zamanında bebişin odaya kamera alıcaktım bana ne gerek var dediler küçüktü o zaman şimdi zaten alamam dünya para olmuş.
Asıl şimdi lazım çünkü gece yataktan pat diye kalkıp kendini aşşaya sarkıtıyor ve çok korkuyorum o yüzden tek bırakamıyorum.
Eşimin yanına gitmem için bebişi anneme bırakmam lazım. Birkaç kere gitim ama Allah var çekiniyorum kötü oluyorum o durumda. Birde emzirdiğim için hemen akabinde banyo yapmak istiyorum abdest falan zaten belli oluyor yani..
Ebeveyn banyomuz yok malesef. Regl görmeye başladığımdan beri benim libido tavan adamın kaşına gözüne bakınca bir haller geliyor bana ama dediğim gibi işler biraz sıkıntılı. Bebişi annemin odada bırakmayı da denedim gece onu görünce sinirlendi emmek istedi baktı ben yokum.
Valla linç minç sizce napayım. Annem çekinme sakın ben burdayım bebeğe bakarım falan dedi öyle başka şeyle ilgili konuşur gibi ama bilmiyorum kötü bir durum. Ekonomi de sağolsun mecbur kaldık. Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
dindar biri misin bilmiyorum ama sevistikten sonra banyo yapmak zorunda degilsin emzirmek icin. gogsunu yika, sonra cocugu emzir. Kendisine gusül farz olan kadın, yıkanmadan çocuk emzirip temizlik yapar, bulaşık yıkayabilir mi? | Sorularla İslamiyet

ayrica namaz kiliyorsan da sabahlik uzerine esarp tak banyodan sonra oyle annenin yanina git, banyo yaptigini anlamaz. ya da cocuk odada uyuyabilir de, bir tane park yatak alin, cocugu orada da yatirin bazen. kenarina battaniye ortebilirsin gozukmesin diye. walla taktik gelistirmen lazim bacim, cocuklarla boyle.

Açıkçası bir başka birisiyle anne baba kayınaile kim olursa olsun sevişmek bir yana sohbet etmek dahi zor oluyor. Aile dinamikleri temelden sarsılıyor.
E yeni gelen bebekle zaten değişiyor.
Bir şekilde saatleri düzenlemek gerekiyordur belki de. Yapacak başka bir şey yok gibi.
Öyle sormayın biz aile apartmanına gelmek zorunda kaldık evimiz buradaydı. Kiralar aşırı artınca.
Sonra annem boşandı sadece bir emeklisi var oda yetişemedi. Yani baya zorunda kaldık. Annemin bizde olması çok avantaj bu sevişme olayı dışında asla problem yok. Odası var tvsi var. Eşim gelince annem çekilir odasına. Evde olduğunu anlamayız bile.

Öyle sormayın biz aile apartmanına gelmek zorunda kaldık evimiz buradaydı. Kiralar aşırı artınca.
Sonra annem boşandı sadece bir emeklisi var oda yetişemedi. Yani baya zorunda kaldık. Annemin bizde olması çok avantaj bu sevişme olayı dışında asla problem yok. Odası var tvsi var. Eşim gelince annem çekilir odasına. Evde olduğunu anlamayız bile.
Ne kadar anlayışlı iyi bir anneniz var. Hem size çocuk, ev işi konusunda da destek oluyordur.

Diğer konuya gelince zaten söylenmiş, biraz rahat olun zaten hep böyle olmayacak çocuk da zamanla büyüdükçe sorun çözülmüş olur.

Yok anneme belli etmem zaten bizim ilişki ayda bir falan oluyor öyle diyeyim oda iyi hali.
En son 3 ay falan geçmişti siz düşünün. Keşke fırsat bulsakta haftada birkaç gün yapsak nerdeee
Ayda bir yapacağın şey için mi kıvranıyorsun 😂 ev kaç oda? Annenle bebeğin aynı odada mı kalıyor?

Ne kadar anlayışlı iyi bir anneniz var. Hem size çocuk, ev işi konusunda da destek oluyordur.

Diğer konuya gelince zaten söylenmiş, biraz rahat olun zaten hep böyle olmayacak çocuk da zamanla büyüdükçe sorun çözülmüş olur.
Oluyor olmaz mı sağolsun. O olmasa tek başıma idare edemezdim tek başına çocuk büyütmek çok zor. Vallahi anaların ellerini öpmek lazım tek bakanlar hele onlara maşallah benim mental sağlığım yetmezdi gerçekten.

Ayda bir yapacağın şey için mi kıvranıyorsun 😂 ev kaç oda? Annenle bebeğin aynı odada mı kalıyor?
İşte ayda birdi ben şimdi haftada bir yada ikiye ayarlayayım diyorum anne faktörüne giriyorum 😬 banyo annemle bebişin odasının tam ortasında. O kadar saçma bir dizayn var ki banyo yapmamı duymama imkanları yok

İşte ayda birdi ben şimdi haftada bir yada ikiye ayarlayayım diyorum anne faktörüne giriyorum 😬 banyo annemle bebişin odasının tam ortasında. O kadar saçma bir dizayn var ki banyo yapmamı duymama imkanları yok
Ben de sandım ki banyo yapınca bebeğe bakmak için annenin de içinde olduğu bir odaya geçmen gerekiyor… durumun gayet normal, ses duyarsa da duysun artık bir şey olmaz. Ama ıslak saçla falan karşılaşsam ben de utanırım açıkçası. bebek yatağı parmaklıklı değil mi yaa ben anlamadım senin olayını

Ben de sandım ki banyo yapınca bebeğe bakmak için annenin de içinde olduğu bir odaya geçmen gerekiyor… durumun gayet normal, ses duyarsa da duysun artık bir şey olmaz. Ama ıslak saçla falan karşılaşsam ben de utanırım açıkçası. bebek yatağı parmaklıklı değil mi yaa ben anlamadım senin olayını
O arkadaşın yolladığı görselin aynısı. Parmaklıklardan tutunup kendini aşşaya sarkıtırken yakaladım. Herşeye tutunup kalkmaya çalışıyor şimdi.

O arkadaşın yolladığı görselin aynısı. Parmaklıklardan tutunup kendini aşşaya sarkıtırken yakaladım. Herşeye tutunup kalkmaya çalışıyor şimdi.
O zaman parmaklığı sök ve yere yorgan ser iki kat, yumuşak geçişle yuvarlanıp sürünerek inebilir isterse

Banyo muhabbetini anlamıyorum. İnsan günün her saati banyo yapabilir. Haftada bir yıkanan insanlar mısınız ki gece alınan bir duşu direkt seksle bağdaştıracak annen? İnsan canı ne zaman isterse duş alır, banyo yapar. Kafana eser sabah yaparsın, canın ister gece gece duşa girersin nedir yani ay banyo yaparım annem duyar seviştiğimi anlar olayı? Neden bu kadar kasmak? Sık banyo yapan biri değilsin demek ki halbuki her gün duş almak şart. Kokar ayol insan.

bebeğin beşiğini yada yatağını yanınıza alın bence. emzirir geri yatağa koyarsınız. diğer durumlar için de engel olmaz.

Aslinda çözümü basit yani taksit maksit biseler ayarlayıp bebek odasına kamera almak, bebeği uyutunca kamera ile kendi odana geçip eşinle uyuyacaksin... İlle banyo yapacağım dersen ordan anlasın annen artk ona yapacak bişe yok ama annene bebeği al bu gece demekten bin kat daha iyi bence

Banyo muhabbetini anlamıyorum. İnsan günün her saati banyo yapabilir. Haftada bir yıkanan insanlar mısınız ki gece alınan bir duşu direkt seksle bağdaştıracak annen? İnsan canı ne zaman isterse duş alır, banyo yapar. Kafana eser sabah yaparsın, canın ister gece gece duşa girersin nedir yani ay banyo yaparım annem duyar seviştiğimi anlar olayı? Neden bu kadar kasmak? Sık banyo yapan biri değilsin demek ki halbuki her gün duş almak şart. Kokar ayol insan.

Aynı şeyi düşünüyordum tam. Ben işten gelince uyur yemek yer dinlenir çoğu zaman yatarken duş alırım. Hatta bazen sabah almak zor gelir gecenin bir yarısı gider banyo yaparım dengesiz uyuduğum olur çünkü yoğun günlerde

Kızlar merhaba yaralı baykuş ben bir problemle karşınızdayım.
Annem ile babam bu sene boşandı annem bebeğime bakmaya yardım etmek için arada bir gelip bende kalıyordu. Sonra artan kiralar ve maliyetler sebebiyle eşim annemin bizimle kalmasını teklif etti annemde kabul etti ve beraber yaşamaya başladık.
Sağolsun annem maddi ve manevi destek oluyor eşimle bende memnunum bu durumdan FAKATTT
Ben bebişle beraber yatıyorum desteksiz uyuyamıyor malesef uyku eğitimi ve birkaç şey daha denedim ama yok hala geceleri 5 kere falan emmeye kalkıyor 13 aylık.
Demem o ki eşle cinsellik bebekle zaten sekteye uğramıştı. Şimdi de annemin gelişiyle daha da sekteye uğradı.
Zamanında bebişin odaya kamera alıcaktım bana ne gerek var dediler küçüktü o zaman şimdi zaten alamam dünya para olmuş.
Asıl şimdi lazım çünkü gece yataktan pat diye kalkıp kendini aşşaya sarkıtıyor ve çok korkuyorum o yüzden tek bırakamıyorum.
Eşimin yanına gitmem için bebişi anneme bırakmam lazım. Birkaç kere gitim ama Allah var çekiniyorum kötü oluyorum o durumda. Birde emzirdiğim için hemen akabinde banyo yapmak istiyorum abdest falan zaten belli oluyor yani..
Ebeveyn banyomuz yok malesef. Regl görmeye başladığımdan beri benim libido tavan adamın kaşına gözüne bakınca bir haller geliyor bana ama dediğim gibi işler biraz sıkıntılı. Bebişi annemin odada bırakmayı da denedim gece onu görünce sinirlendi emmek istedi baktı ben yokum.
Valla linç minç sizce napayım. Annem çekinme sakın ben burdayım bebeğe bakarım falan dedi öyle başka şeyle ilgili konuşur gibi ama bilmiyorum kötü bir durum. Ekonomi de sağolsun mecbur kaldık. Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
Her dus aldiginizda neden sevismis olmak zorundasiniz onu anlayamadim. Normal zamanda da dus aliniyor yani
Yorumlarda annemin yanina dus alip gidemezdim yazan kullanicilarda var.. ama neden? Dus mahrem bir sey degil. Pis hissetmissinizdir almissinizdir yani..

Yazın günde 2 kere kışın en az bir kere banyo yaparım. En sevdiğim şey banyo yapmak ama genelde gündüz ev işlerini halleder öyle girerim duşa. E kadın benim annem olunca gece genelde girmediğimi bilir.

Açıkçası ben dus alip gece annemin yanına gidemezdim gece yani bilmiyorum herkesin kültürü dinamiği farklı evet sevişmek doğal ama bukadar rahat olamazdım yapima ters bebek buyuyunceye kadar dişinizi sikacaksiniz yada daha geniş ebeveyn banyolu ev bulacaksınız nacizane tavsiyem
Al işte bebek buyuyunceye kadar niye beklesin bu ne saçmalık ya senin kafa yapindaki insanlar böyle saçma tabularla eşlerini ihmal ediyor sonra vay efendim eşim benden niye uzaklaştı ya bı gidin ya yıl 2022hala tabulara bak.

Güzel kardeşim konu sahibi,başlığı açan arkadaşım sevişmeniz gayet normal ve doğal sen bu cahillere bakma.bende doğum yaptım kanamam bittiği gün yani 10.gunden sonra eski ateşli sevişmelerimize döndük.cocugumuza da gözümüz gibi bakıyor birbirimizi de ihmal etmiyoruz asla.40in çıkmadan sevisme diyen cahilleri de dinlemedim çevremde bazı.kendimi hazır hissettiğim an o andı ve hemen eskiye döndük.
Sende annenden çekinme ne var.catir çatır seviş.anne baba kimliginiz ayrı özel anlarinizda yaşadıklarıniz apayrı dusunu al hemen emzirmeye git.

Son söz bu sitede cahilce konuşan cok insan var cevap dahi verme.

Aynı şeyi düşünüyordum tam. Ben işten gelince uyur yemek yer dinlenir çoğu zaman yatarken duş alırım. Hatta bazen sabah almak zor gelir gecenin bir yarısı gider banyo yaparım dengesiz uyuduğum olur çünkü yoğun günlerde
Gece duşu çalışırken işten gelince alırdım hatta sabah kalkar birdaha alırdım. Saçlarım söndü diye 😂

Back
X