- Konu Sahibi muhtesemgatsby
-
Konuyu ifşa olma korkusuyla açıyorum ama tükendim arkadaşlar
Burada bazen bazı şeyler okuyorum ve çok tuhaf geliyor ama fark ediyorum ki bize garip gelen olayları insanlar kendi hayatında yaşaya yaşaya normalleştiriyor. Annemle ilgili birkaç şeyden bahsetmek istiyorum o yüzden, sizin bakış açınızdan olaylar nasıl gözüküyor fikir almak isterim.
Bizim evimizde değişik bir koltuk takımımız var, büyük olan koltuğun 5 tane yastığı böyle püskülleri falan var. Hiç sevmem kendisini keşke başına bir şey gelse de kurtulsak diye düşünürüm hep ama annem bizim aksimize tutkuyla bağlı ona. Şöyle ki, bizim o koltukta oturmamız kesinlikle yasak çünkü yastıkları bozulurmuş. Yastıkların kaldırılma fikri ise asla kabul edilemez zaten. Hepimiz salonda olduğumuzda ise herkese oturacak kadar yer kalmıyor ya da diğer kanepeyi üçlememiz falan lazım ama rahatsız oluyoruz. Ben bu yüzden bazen evimde salonumda oturamıyorum arkadaşlar herkes bir aradaysa. Mesela geçen gün tatlı yiyecektik salonda hep beraber sohbette koyuydu ama ben yerde oturup yemek zorunda kaldım çünkü annem izin vermedi o koltukta oturmama. Size basit bir koltuk gibi gelebilir ama annem hariç herkesin başdüşmanı. Onun yüzünden kaç kere kavga çıktı bilmiyorum.
Bir de bu sıralar pandemi dönemi hadi alttan alalım dediğimiz bir konu daha var ama iyice kontrolden çıktı. Annem sürekli eski eşyaları değerlendirip dönüştürme videoları izliyor ve bir şeyler yapıyor. Tamam yapsın ne kadar güzel ama sorun kullandığı eşyaların eski olmaması. Benim sevdiğim pantolonumdan alışveriş çantası, abimin yeni gömleğinden bir ismi olduğuna emin olamadığım bir şey yapmış. Kendisiyle tartışmak veya onu eleştirmek de mümkün değil çünkü hemen alınıp ağlıyor ve küsüyor günlerce. Bir torba çorap alıp gelmişti eve bir kez, çok mutlu olmuştum çünkü benim çoraplarım sürekli kaybolur ama kullanmama izin vermedi ben bunlardan geri dönüşüm yapacağım diyerek. Mutfaktaki bütün kavanozlar çoraplı eve misafir gelse çok utanırım yani mutfak eşyalarında çorap olmasında. Geçen gün banyo kovasına kılıf yapmış böyle evde beş dakika falan herkes şok geçirdi. Evin halini atsam hak verecekseniz gerçekten.
Yani tüm bu olanlar normal mi sizce yoksa ben mi abartıyorum? Fikirlerinizi merak ettim.
tavırları biraz abartı ama gerçekten yanlızlık sürekli eve hapsolmak zor bunalimda bile olabilir.siz kendinize göre haklisiniz ona lafım yok ama anneniz çok kırılgan hassas ve yanlız.acaba annenizi örgüye filânmı yonlendirseniz bebek hayvan filan yapıyorlarya belki ona heves ederse geri dönüşüm işini bırakır birlikte gidin renk renk ip alın hoşlanır belki.evet yalnız gerçekten depandemiden beri düzgün bir yere gidip gelmedi risk grubunda olduğu için
El işi yapıyor ama örgü yapmayı sevmiyor. Çoraplardan da bebek yapıyor bu arada. Hatta sanatsal kişiliğini konuşturup benim bir kitabımın kapağındaki adamı bile yapmıştı çoraptan. Dur atayım fotoğrafınıtavırları biraz abartı ama gerçekten yanlızlık sürekli eve hapsolmak zor bunalimda bile olabilir.siz kendinize göre haklisiniz ona lafım yok ama anneniz çok kırılgan hassas ve yanlız.acaba annenizi örgüye filânmı yonlendirseniz bebek hayvan filan yapıyorlarya belki ona heves ederse geri dönüşüm işini bırakır birlikte gidin renk renk ip alın hoşlanır belki.
canim ya çok güzel olmuş aslinda corapta senin degildir umarımEl işi yapıyor ama örgü yapmayı sevmiyor. Çoraplardan da bebek yapıyor bu arada. Hatta sanatsal kişiliğini konuşturup benim bir kitabımın kapağındaki adamı bile yapmıştı çoraptan. Dur atayım fotoğrafını
Yok çorapları gidip satın alıyor neyse kicanim ya çok güzel olmuş aslinda corapta senin degildir umarım
iyi bari peki bu yaptıklarını satiyormu biriktiriyormuYok çorapları gidip satın alıyor neyse ki
Satmıyor. Eve gelen arkadaşlarıma hediye ettik attığım bebeklerden. baya bir yapmıştı küçük çocuk geldiğinde falan verdik öyle öyle bitti o bebekleriyi bari peki bu yaptıklarını satiyormu biriktiriyormu
kendine hobi ariyor yani umarım biraz düzelir anneniz koltuk meselesine diyecek hiçbirşey bulamadımSatmıyor. Eve gelen arkadaşlarıma hediye ettik attığım bebeklerden. baya bir yapmıştı küçük çocuk geldiğinde falan verdik öyle öyle bitti o bebekler
Annenizin içine burhan altıntop kaçmış Allah sabır versin zor durumKonuyu ifşa olma korkusuyla açıyorum ama tükendim arkadaşlar
Burada bazen bazı şeyler okuyorum ve çok tuhaf geliyor ama fark ediyorum ki bize garip gelen olayları insanlar kendi hayatında yaşaya yaşaya normalleştiriyor. Annemle ilgili birkaç şeyden bahsetmek istiyorum o yüzden, sizin bakış açınızdan olaylar nasıl gözüküyor fikir almak isterim.
Bizim evimizde değişik bir koltuk takımımız var, büyük olan koltuğun 5 tane yastığı böyle püskülleri falan var. Hiç sevmem kendisini keşke başına bir şey gelse de kurtulsak diye düşünürüm hep ama annem bizim aksimize tutkuyla bağlı ona. Şöyle ki, bizim o koltukta oturmamız kesinlikle yasak çünkü yastıkları bozulurmuş. Yastıkların kaldırılma fikri ise asla kabul edilemez zaten. Hepimiz salonda olduğumuzda ise herkese oturacak kadar yer kalmıyor ya da diğer kanepeyi üçlememiz falan lazım ama rahatsız oluyoruz. Ben bu yüzden bazen evimde salonumda oturamıyorum arkadaşlar herkes bir aradaysa. Mesela geçen gün tatlı yiyecektik salonda hep beraber sohbette koyuydu ama ben yerde oturup yemek zorunda kaldım çünkü annem izin vermedi o koltukta oturmama. Size basit bir koltuk gibi gelebilir ama annem hariç herkesin başdüşmanı. Onun yüzünden kaç kere kavga çıktı bilmiyorum.
Bir de bu sıralar pandemi dönemi hadi alttan alalım dediğimiz bir konu daha var ama iyice kontrolden çıktı. Annem sürekli eski eşyaları değerlendirip dönüştürme videoları izliyor ve bir şeyler yapıyor. Tamam yapsın ne kadar güzel ama sorun kullandığı eşyaların eski olmaması. Benim sevdiğim pantolonumdan alışveriş çantası, abimin yeni gömleğinden bir ismi olduğuna emin olamadığım bir şey yapmış. Kendisiyle tartışmak veya onu eleştirmek de mümkün değil çünkü hemen alınıp ağlıyor ve küsüyor günlerce. Bir torba çorap alıp gelmişti eve bir kez, çok mutlu olmuştum çünkü benim çoraplarım sürekli kaybolur ama kullanmama izin vermedi ben bunlardan geri dönüşüm yapacağım diyerek. Mutfaktaki bütün kavanozlar çoraplı eve misafir gelse çok utanırım yani mutfak eşyalarında çorap olmasında. Geçen gün banyo kovasına kılıf yapmış böyle evde beş dakika falan herkes şok geçirdi. Evin halini atsam hak verecekseniz gerçekten.
Yani tüm bu olanlar normal mi sizce yoksa ben mi abartıyorum? Fikirlerinizi merak ettim.
Neden o koltuğun bir hatırası mı var anneniz için?Pandemiden önce de vardı ama giderek artmaya başladı. Yeni koltuk takımı fikrine ise sıcak bakmıyor maalesef.
Konu sahibi sanırım evli değilOrası onun evi, onun zevki. Sizin pek müdahale hakkınız yok bence. Siz kendi odanıza dokunmasını istemezseniz o noktada haklı olursunuz ama onun dışında ne istiyorsa yapsın kadın bırakın. Ne güzel hobi bulmuş kendine, böyle deşarj oluyor demek ki. Oturup dedikodu mu yapsın, arkadan iş mi çevirsin, size mi bağırıp çağırsın sürekli sudan sebeplerle saldırsın mı?
Dokunmayın, özgür bırakın.
sizin adınıza üzüldüm ama anlatımınız da çok komik
Çoraplı kavanozları gerçekten merak ettim
yalnız anlayamadığım bişey var. Bir kaç üye - orası annenizin evi karışmaya hakkınız yok yazmış. Pardon da salon ortak kullanım alanıdır ve koltuklar da oturmak içindir. Ne yani evi annemiz döşedi diye odamızdan çıkmayalım mı?
Şimdi konu sahibi koltukta oturamadığı için ayrı eve mi çıksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?