Annemin Bizi Delirtmesi

sizin adınıza üzüldüm ama anlatımınız da çok komik
Çoraplı kavanozları gerçekten merak ettim

yalnız anlayamadığım bişey var. Bir kaç üye - orası annenizin evi karışmaya hakkınız yok yazmış. Pardon da salon ortak kullanım alanıdır ve koltuklar da oturmak içindir. Ne yani evi annemiz döşedi diye odamızdan çıkmayalım mı?
Şimdi konu sahibi koltukta oturamadığı için ayrı eve mi çıksın ?

evet yalnız gerçekten de pandemiden beri düzgün bir yere gidip gelmedi risk grubunda olduğu için
tavırları biraz abartı ama gerçekten yanlızlık sürekli eve hapsolmak zor bunalimda bile olabilir.siz kendinize göre haklisiniz ona lafım yok ama anneniz çok kırılgan hassas ve yanlız.acaba annenizi örgüye filânmı yonlendirseniz bebek hayvan filan yapıyorlarya belki ona heves ederse geri dönüşüm işini bırakır birlikte gidin renk renk ip alın hoşlanır belki.

El işi yapıyor ama örgü yapmayı sevmiyor. Çoraplardan da bebek yapıyor bu arada. Hatta sanatsal kişiliğini konuşturup benim bir kitabımın kapağındaki adamı bile yapmıştı çoraptan. Dur atayım fotoğrafını

Eklentiler

• Capture+_2021-01-27-02-35-13-1.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 131
canim ya çok güzel olmuş aslinda corapta senin degildir umarım

Satmıyor. Eve gelen arkadaşlarıma hediye ettik attığım bebeklerden. baya bir yapmıştı küçük çocuk geldiğinde falan verdik öyle öyle bitti o bebekler
kendine hobi ariyor yani umarım biraz düzelir anneniz koltuk meselesine diyecek hiçbirşey bulamadım siz yinede çok pozitifsiniz idare etmekten baska bi çare bulamadim

Annenizin içine burhan altıntop kaçmış Allah sabır versin zor durum

Şu hayatta sizin koltuk kadar değer görsem yeterdi bana şaka bi yana ben olsam koltuğa hunharca otururdum annem 2 yıl öncesine kadar salonu süs olarak kullanıyordu ben de kızıyordum evin en geniş odası neden kapalı diye cevabı misafir gelirse temiz toplu bir mekan olması gerekiyormus ben de inat ettim her gittiğimde salona geçtim oturdum sonrada kardeşim 2.tv yi aldı salona yani bizim salonu dingonun ahirina cevirdik şimdi annem salonda oturmaya o kadar alıştı ki oturma odasına geçemiyor alıştırın, korkularının üstüne gidin.hobi konusu bana çok şirin geldi pandemi dönemi oyalanacak biseyler arıyor belli ki ....

Ahahshdhdhx ay güldüm kusura bakmayın aklıma Aslı'nin bluzunden tuvalet kapağı kılıfı yapan Burhan Altıntop geldi onun dışında evin geri kalanına pek müdahale edemezsiniz ama annenizin eşyalarınızi kullanmasından şikayetciyseniz annenizin kusmesini göze alıp sert bi konusma yapabilir ve odanızın kapısına kilit takabilirsiniz. Siz evde yokken kilitlersiniz

Annenize kırmızı oda yolu gözükmüş. Tabi ki hiç normal değil. Koltuğa oturmuyorsanız ne yapıyorsunuz o koltukla mesela, başka ne yapılır ki koltukla? Hayret ettim cidden. Benim çocuğum yerde oturacak koltuk bozulmasın diye öyle mi? Bir de orası onun evi diye normal karşılayanlar olmuş. bir ev o evde yaşayan bütün aile fertlerine aittir. Öyle bir dünya yok üzgünüm. Çocuğu yaparken düşünecekti onu. Geri dönüşüm adı altında size ait eşyaları size sormadan alıp kesip biçmesi de olacak iş değil. Hele geridönüşüm olayını hiç anlamayıp yeni materyal satın alması. Nerden baksan korkunç ya ben hiç sevimli bulamadım kusura bakmasın. Böyle olsa annem için çok endişelenirdim. Ciddi sorunları var sanırım.

Geri dönüşüm atılacak bir eşyayı yenilemektir. Annenizin yaptığı el işi/hobi kategorisine giriyor.
Kızsa da o koltuğa oturun. Neden mi?
Kendimden örnek vereyim, evde minik bir köpeğimiz var. Çocuklara sadece yataklarına almalarını istemediğimi söyledim. Sahiplenmeden önce şartlarımdan biriydi hatta. Gördüğüm ilk bir kaç kez uyardım, kızdım, ama onlar kazandı Sarılıp mışıl mışıl uyuyorlar artık.
Kısacası sözün geçmeyince kabulleniyorsun sorun olmasın diye

Sakin bir zamanda o koltuğun onun için nasıl önemli ise, kıyafetlerinizin de sizin için önemli olduğunu anlatmamız gerekiyor.
Akabinde koltuğun yastıkları düzelir ama biz ondan daha mı önemliyizi anlatmak gerekiyor. Tabi bu konuda en doğrusu profesyonel yardım almak ama ne kadar mümkün bilmiyorum. Zira geri dönüşüm için yeni çorap almak vs bunlar sağlıklı bir düşünce stili değil.

Kardeslerinizle örgütlenip annenize yüklenmeden rahatsizliginizi bildirin.

Benim annemle sorunlarimi erkek kardesim cozdu. Sizinki gibi degil ama; 10 yildir profesyonel asci olmama ragmen yemek yapacagimda tepeme dikilip kullandigim tavaya, bicaga, attigim baharata bile mudahale eder.

30 yasindayim yattigim ve kalktigim saati kontrol altinda tutmak ister.
Tek dilegim yaslaninca böyle olmamak

Bu arada o koltuga oturun. Gerekirse anneniz yere otursun.

Konu sahibi sanırım evli değil
Orası herkesin evi sayılır

Bunu bende anlamadım
Bi kez annem bana burası benim evim dedi
Bende hayır hepimizin evi dedim
E ben kimim o evde o zaman? Kiracı mı

Anneniz kafa dağıtacak yer arıyor boşlukta sanırım .Ama başka türlü dağıtması lazım .Acaba ip falan mı alsanız .Bir arkadaşım verdi deyip illa boşa gitmesin deyip onları örmeye çalışacaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…