Aşırı müdahaleci . Herşeye karışır benim hayatımda. Tek bir örnek vereyim çocukluktan itibaren hatta gençliğimde bile çektiğimi anlayın diye . Üniversitede kendime etek almıştım . Kumaş uzun etek yahu . Arka kısmı dar diye evde koridorda yerleri yumruklamıştı yere yatıp . Bu kişi normal mi ? İşte benim çocukluğum ergenliğim böyle geçti . Müdahaleye aşırı duyarlı hale geldim .Ne yapıyor mesela geldiğinde?
Çocukluk travmalarınızdan dolayıysa ve annenizle yüzleşmek istemiyorsanız eşinizi bahane edebilirsiniz. Evde biri varken rahat edemiyor, rahat oturup kalkmıyormuş gibi...
Ama zaten yürüme mesafesinde oturup yatıya kalması çok mantıksız.
ben seni hakli buldum zor gercektem durumun. insansa bi anlayis olmali tamam annen ama ben bile sinir oldum yani cidden.Aşırı müdahaleci . Herşeye karışır benim hayatımda. Tek bir örnek vereyim çocukluktan itibaren hatta gençliğimde bile çektiğimi anlayın diye . Üniversitede kendime etek almıştım . Kumaş uzun etek yahu . Arka kısmı dar diye evde koridorda yerleri yumruklamıştı yere yatıp . Bu kişi normal mi ? İşte benim çocukluğum ergenliğim böyle geçti . Müdahaleye aşırı duyarlı hale geldim .
Kahve içecek olurum kendi evimde, yemekten sonra iç der. Rutinlerimi bile yapamaz hale gelirim .
Ama sadece bana karşı böyle ve ben artık 38 yaşındayım sinir hastası oldum kaldıramıyorum .
Geldi mi gitmek bilmiyor. Buzdolabımı kurcalıyor vs .., nefret ettiğim hareketler .
Ama oğluna gıkı çıkmaz aslaaaaa
niye verdinizAnahtarı var
Niye verdiniz kiAnahtarı var
Bu ara iyice sıklaştırdı . Zaten 2 ay önce falan dişime taş değmişti beraber yaşasak diyordu espri yapar gibiher hafta kaliyormu sizde
Biraz uyarıcı mı konuşsanız acaba yada sert. Sonuçta annemizde olsa biz de bir bireyiz ve sınırlarımız varTelefon tacizi diye bir gerçek var ayrıca . Bugün 4 de gitti düşünün o saatten beri 3 kez aradı
Ölür var ya ölür . Eşimin işi gereği babam hayattayken 2 yıl yurtdışındaydım oraya yetişti öldürdü beni hergün görüntülü arattı kendini . Aramayınca Facebook dan yazıyorduBaşka bir şehire taşınma imkanınız yok mu peki
Sebep? Önünü kesmeniz lazım rahatsızlık veriyorsa sizeAnahtarı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?