Benim annemde malasef hem gecligimi.hem çocukluğumu zehir etti hayatı elestirmekle ve başkalarını övmekle geçti asla memnun olmaz asla mutlu olmaz ve asla beğenmez bende şuan anneme yakın oturuyorum sürekli gelir ama yatmaz . Babam izin vermez zaten . Mesela asla yemeklerimi beğenmez herkes bayılır. Evimi hep dağınık ve krli bulur oysa kendi evi benimkinden çok daha pistir benim küçük ve hiç durmayan bebeğim var dağınık olurum bazen ama asla pis değilimdir . Dış görünüşumden tut yaptığım ibadete kadar eleştirir ve ağlar bağıra bağıra amannn çok zor iyisimi her aradığında açma misafirim gelecek de veya şuraya buraya gidicez deMerhaba arkadaşlar ,
Aslında şuan çok çok gerginim, vicdanım ve kendi hayatım arasında sıkışıp kalmaktan bunaldım bu konuda ve fikir almak istedim.
Çok kısa anlatacağım .
Babamı kaybedeli 4 yıl oldu . Ben evliyim annemle yakın oturuyoruz yürüme mesafesinde .
Konu aslında tabi ki çocukluğuma kadar gidiyor oralara girersem yine sinir harbi yaşayacağım.
Annemin sürekli emrivaki yapmasından çok çok bunaldım . Sana uğrayacaktım diye gelip sürekli yatılı kalmasından , sürekli bunu ima etmesinden çok bıktım . Müdahaleci ve negatif bir yapısı olduğu için çok büyük çocukluk travmalarım var ve bu sebeple sürekli birarada olmak bana iyi gelmiyor ,
Ya insan bir sormaz mı gelebilir miyim işin gücün var mı , ya belki başka bir planım vat sürekli emrivaki kalmak falan bilemiyorum
Cümlelerimi bile toparlayamıyorum çok yoruldu zihnim
Günde bir kez normal de fazlası zarar. Çocuğunuz var mıÖlür var ya ölür . Eşimin işi gereği babam hayattayken 2 yıl yurtdışındaydım oraya yetişti öldürdü beni hergün görüntülü arattı kendini . Aramayınca Facebook dan yazıyordu
Gerek yok değiştirin kilidi. Çok lazım olursa son dk verirsiniz. Madem annenizin huyu böyle vermeyeceksiniz. Neden dibine taşındınız? Uzaklaştırın evi birazAnahtarı var
Alin karsiniza acik acik daha az gorusmek istediginizi, bu sekilde bunaldiginizi ve onunla vakit gecirmekten mutlu olmadiginizi soyleyin, ciddiyim. Siz uzuleceginize, biraz da o uzulsun ve hatasini anlasinMerhaba arkadaşlar ,
Aslında şuan çok çok gerginim, vicdanım ve kendi hayatım arasında sıkışıp kalmaktan bunaldım bu konuda ve fikir almak istedim.
Çok kısa anlatacağım .
Babamı kaybedeli 4 yıl oldu . Ben evliyim annemle yakın oturuyoruz yürüme mesafesinde .
Konu aslında tabi ki çocukluğuma kadar gidiyor oralara girersem yine sinir harbi yaşayacağım.
Annemin sürekli emrivaki yapmasından çok çok bunaldım . Sana uğrayacaktım diye gelip sürekli yatılı kalmasından , sürekli bunu ima etmesinden çok bıktım . Müdahaleci ve negatif bir yapısı olduğu için çok büyük çocukluk travmalarım var ve bu sebeple sürekli birarada olmak bana iyi gelmiyor ,
Ya insan bir sormaz mı gelebilir miyim işin gücün var mı , ya belki başka bir planım vat sürekli emrivaki kalmak falan bilemiyorum
Dolaylı şekilde anlatıyorum bu sefer ağlıyor vicdan yaptırıyor klasik hareketler . Benim gözümde asla normal bir insan değil o. Annem olmasa ömrümün sonuna kadar görüşmeyeceğim bir karakter .Alin karsiniza acik acik daha az gorusmek istediginizi, bu sekilde bunaldiginizi ve onunla vakit gecirmekten mutlu olmadiginizi soyleyin, ciddiyim. Siz uzuleceginize, biraz da o uzulsun ve hatasini anlasin
Tamam vicdan yapmasina musaade etmeyin, siz de insansiniz.Dolaylı şekilde anlatıyorum bu sefer ağlıyor vicdan yaptırıyor klasik hareketler . Benim gözümde asla normal bir insan değil o. Annem olmasa ömrümün sonuna kadar görüşmeyeceğim bir karakter .
Denedim . Sen iyi değilsin psikiyatriste gidelim dedim kabul etmiyor . Hatalarını anlatınca ağlıyor o zaman da işte vicdanım beni çok rahatsız ediyor. Eve sığdıramamış gibi .Terapi alın onu da terapiye götürün eşinizi bahane edin sizde kalmasın. Bir şekilde dengeyi bulmanız gerekiyor, bu denge de o ne derse desin sanırım sessiz kalıyorsunuz, sırf kavga çıkarmasın diye, sizin biraz üste çıkıp inadına sallamadan istediğinizi yapmanız.
Erkek kardeş ve abinizi bir süre arayın o ilgilensin haftada bir görüşün. Ama terapi şart. Bir şekilde sürekli bileyleneceksiniz belki çözüm karşılıklı bulursunuz. Hiç karşınıza alıp konuşup rahatsızlıklarınızı anlatmayı denediniz mi?
Denedim . Sen iyi değilsin psikiyatriste gidelim dedim kabul etmiyor . Hatalarını anlatınca ağlıyor o zaman da işte vicdanım beni çok rahatsız ediyor. Eve sığdıramamış gibi .
Çok kolay ağlayan zayıf karakterli biri . Ben mesela ölü doğum yaptığımda bile dertleşmedim onunla . Yapayalnız içime ata ata geçirdim o süreci . Çok değişik bir karakter, ben de zaten tüm yaşadıklarımdan dolayı çok sağlam psikolojideyim demiyorum olamam da zaten ama insan zayıf anne figüründe çok çaresiz kalıyor .
Al iste 90% benim annem. Ömrumu gencligimi yediiiiMerhaba arkadaşlar ,
Çok kısa anlatacağım .
Hiç karşınıza alıp konuştunuz mu? Kararlı bir şekildeTelefon tacizi diye bir gerçek var ayrıca . Bugün 4 de gitti düşünün o saatten beri 3 kez aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?