Annemin derdi

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Selam Kk'nın güzel kadınları.

Buda dert mi demeyin lütfen annemin derdi başımı şişirdi günlerdir :)
kenarda biraz altın olarak birikimi var annemin altın olarak. 60-70 bin kadar birşey ama şöyle diyeyim ki hatırası olan şeyler kolye yüzük vs gibisinden. bozdurup bir altın hesabına yatırmak da istemiyor. kiralık kasa fiyatları malum uçmuş evde muhafaza etmek tehlikeli. biz bunları nasıl banka aracılığı ile muhafaza edebiliriz?

Kadınlar nasıl birikim yapıyor vallahi hayranım altın vs biriktirenlere.

Kiralık kasa dışında bişey bilmiyorum ama uzun vadede en akıllı yatırımın altın olduğunu biliyorum.
alkol almıyor gezmesi tozması bir bizle çıkarsa var ev kira değil teyzemle yaşıyor :) emekli maaşı var. korona döneminde gezemedik onları biriktirmiş kadın :)

Kadınlar nasıl birikim yapıyor vallahi hayranım altın vs biriktirenlere.

Kiralık kasa dışında bişey bilmiyorum ama uzun vadede en akıllı yatırımın altın olduğunu biliyorum.
ama oda işte evde saklamak güvenli değil bir de altınları bozduramaz da anısı olan şeyler de var içinde

ama oda işte evde saklamak güvenli değil bir de altınları bozduramaz da anısı olan şeyler de var içinde
60 bin liralık altın için yıllık 600-800 lira önemli bir para değil ki. Ya çalınırsa?
Küçük boy kasalar daha uygun fiyatlı. Birkaç banka ile görüşün. Hatırası olan şeyleri çok zaruri durumlar hariç bozdurmak da hoş olmaz. En iyisi banka kasası.

Evde saklamak o kadar tehlikeli ki. Hele bu zamanda.

Altınların çalındığı da dert değil cana kastediyorlar. Gözü dönmüş insanların.. Allah korusun.
sanırım en mantıklısı kasa kızlar. evde saklamak cidden tehlikeli

Evde degerli esya asla tutmayin, cok riskli. Kasalar yillik 600 lira falandi en son. Uygun bir rakam, baska turlu olmaz yani

Kiralık kasa en guvenlisi. Bütün bankalara gidin sorun en uygun hangisiyse ondan kiralayin.
Evde tutmak büyük cesaret

Kasa fiyatlarında son durum ne bilmiyorum, 3 kuruştan kaçacağım diye 60-70 binlik altını evde saklamak, Allah muhafaza olumsuz bir durum olduğunda, teşbihte hata olmaz; eşeği sağlam kazığa bağlamayıp, kaçtığında ahlanıp vahlanmak olur.

Ben daha geçen hafta yeniledim yıllık kasa ücretini. bankada küçük boy kasa kalmamıştı orta boy kiralamıltık. Otomatik ödemelerimiz o bankada olunca yıllık 225 TL idi bu sene 450 TL oldu. Senelik olunCa hiç bir şey değil kafam rahst

en mantıklısı da sanırım öyle olacak kızlar kasadan başka mantıklı birşey gelmiyor insanın aklına

60-70 bin liralık altının tamamı mı hatırası olan şeyler?

Hatırası varsa işlemeli falandır satılınca para etmez zaten.

Kasa dışında tek alternatif altın hesabı, onda da bozdurmaz diyorsunuz.

Geçen hafta hırsızlık vakası yaşadığımız için bende kiralık kasa arayışındayımm
Aman aman evde tutmayın
Çok riskli kıl payı altınlarımı alamadan gitmişler hırsızlar

ne olursa olsun evde saklanmamalı kesınlıkle banka kasasına baska care yok

60-70 bin liralık altının tamamı mı hatırası olan şeyler?

Hatırası varsa işlemeli falandır satılınca para etmez zaten.

Kasa dışında tek alternatif altın hesabı, onda da bozdurmaz diyorsunuz.
Künye ondan sonra anneannemin bizim düğünümüz için vefatından önce bıraktığı altın , benim altın kolyem falan. Para yapan ama manevi şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…