Annemin diktatör yapısı evde huzursuzluk yaratıyor

Abiniz nasil bakiyor olaya? O da o evde sonuçta, anneniz haber vermeden çıktığında , telefonu açmadığında ister istemez endiselenir. Ya da sürekli kavga istemez.

Ve belki anneniz onunla paylaşmıştır bir derdi , üzüntüsü falan varsa.

Kızım hayal dünyasında yaşama bizim kızlar evlenir evlenmez hemen hamile kalıyor, aldıkları adam ne yemek yapıyor nede çocuk bakıyor, hepsini kadından bekliyor sende de farklı olacağını sanmıyorum
İşte sırf bu yüzden uzunca bir süre evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi ayrıca herkes aynı olacak diye birşey yok kuzenim evlendi mesela eşi çalışmıyor ama oda annem gibi ne yemek ve temizlik yapıyor çocuğun bile coğu isini kuzenim yapıyor mecbur yardımcı tuttular imkanlar elverişli olunca sıkıntı yok ama elverişli değilse zor o yüzden ne zaman iyi bir kariyer sahibi olurum o zaman düşünürüm evliliği :)

Aynen öyle maalesef fiyatlar almış başını gidiyor ben, babam ve abim çalışınca mecbur disardan yiyoruz zaten annem evde tek olunca sıkıntı olmuyor ya atistiriyor ya pratik birşey yapiyor ya da uygun birşey söylüyor ama akşam kurtarmaz yani her gün :)))

Her zaman böyle değil tabii ama çoğu zaman böyle. İnsan bunalıyor bir zaman sonra.

Temizlik konusunda çok iyi hiç üşenmez beni de yorar hatta o konuda ama yemek konusunda sıkıntı

Yemek olmadığında abim ne yiyeceğim diye sorarsa ona alternatif yapar her zaman evde olmadığında da babam yapar ama ben bu yaşta yap diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…