Annemin diktatör yapısı evde huzursuzluk yaratıyor

Eve yeni taşındık ve bu evin alınması için bugüne kadar ki tum birikimimi verdim aileme üzerine birde babam kredi çekti o kredi borcunu ödüyor şuan ben KYK borcumu. Taşınmama müsade edeceklerini sanmıyorum, razı olsalar bir dakika durmazdim. Ayrıca babam durumdan rahatsız ve son zamanlarda sürekli kavga ediyorlar. Boşanmamalari huzursuzluğa engel olmuyor maalesef.

Bunları kabul etmeden önce de bu sorunlar vardı öyle değil mi?
Sizi anlamaya çalışıyorum ama ellili yaşlarını geçmiş bir kadını değiştiremezsiniz. O yüzden ya kabullenecek ya da ortamdan uzaklaşacaksınız. Evin içinde kendinize özel alan yaratın, orda geçirin zamanınızın çoğunu o zaman.

Babanızın yerinde olsam boşanırdım ikili ilişki kalmadığına ve odalar ayrıldığına gore bir anlamı yok beraberliğin.

Ayyy ister yapar ister yapmaz, canı istemiyordur, keyfi öyle istiyordur, siz yağın yemeği, yok anneniz yapmak zorunda değil. O zaman o kocayla o evlat da o anaya bakmak zorunda değil, kendisi çalışıp ayakları üzerinde dursun madem kimseye hayrı olmasını istemiyor. Bir kap sıcak yemek de kimsenin eline yapışmaz hepimiz de yapıyoruz yani, annelerimiz de yapıyordu. Evde çalışmayan kimse erkek olur kadın olur çocuk olur, bütün gün boş boş oturacağına bir tabak yemeği de yorgun adamların önüne koyuversin bir zahmet.

Babanızın yerinde olsam boşanırdım ikili ilişki kalmadığına ve odalar ayrıldığına gore bir anlamı yok beraberliğin.
Ne zaman etinden sütünden faydalanilmiyor o zaman bosanilsin değilmi ?bu yasa gelinceye kadar konu sahibi kendi yemek yedi herhalde kendi büyüdü .kadin ilişki yaşamıyor sa bosamasi lazım ne gerek var evli kalmaya herşey o değil mi kadin kadının düşmanı insan depresyona girmiş eşinden soğumuş belki yaşamak dahi istemiyor olabilir.

Al babanla baska eve yerlesin o annedende cok bencil düzelmez hic bosuna heves etmeyin, benim annemde dominant ama yine de yemek yapiyor bizim cocuklar olarak görevimiz ev isleri temizlemek camasir falan bize kaliyor enerjimiz var, annem 2 is yerinde calistigi icin üstüne yikmamaya özen gösteriyorduk ben evlendim ciktim simdi ablam yapiyor ev isleri ama yemek konusu sadece annemden, babamda kendi halinde hazir yemek varsa yer yoksa yemez veya kendi birseyler uydurur ama senin annen hem evde hem yemek yapmiyor ama gezebilir sknti degil ama bari yemek yaptiktan sonra ciksin gezmeye siz geldiginizde evde yemeginiz hazir olurdu bunu konus annenle ama hala anlamak istemiyorsa babanla basbasa disari cikin baba biz ne yapalim annem calismiyor ama evden döndügümüzde ac kaliyoruz yine gezsin birsey demiyoruz ama yemek yapsin evde hazir konurdu öyle ciksa gezmeye falan

Ne alaka ya ilişki yasamayla konuyu nereye saptiriyorsunuz evet bir evde sevgi saygı yoksa beraberliğin bir anlamı yok adam aksama kadar çalışıp eve geliyor bi akşam yemeği bile çok görülüyorsa boşansın bi zahmet sabah kahvaltısını eşi hazırlıyor öğle yemeği hazır birde git çalış aksama kadar eee birde gelip yemek mi yapsın nerenin prensesi bu hanımefendi acaba ne yapıyor evde bu hanimefendiyi savunan bayanlar bunu kabullenir mi çok merak ediyorum.siz gidin aksama kadar çalışın evde oturan eşinize kahvaltı hazırlayın öğle yemeğini yapın birde akşam gelin yemek olmasın bakalım hanginiz kabulleneceksiniz

Kadinlarin cogu boyle yasiyor zaten.. iste calis cocuk dogur bak besle birde ev isi yemek. Bi konudada erkek yapinca garibinize gitti tabii

tamam siz de onu bastırabilirsiniz. nasıl senin canın istemiyorsa benim de istemiyor deyin. onun dışında kahvaltı yemek vs beklemeyin zaten, ev hanımı diye ömrü yemek yapmakla mı geçsin?
Para getirmiyorsa eve yemek yapmak elbette onun görevi. Birileri yemek yapacak birileri eve para getirecek

Kadinlarin cogu boyle yasiyor zaten.. iste calis cocuk dogur bak besle birde ev isi yemek. Bi konudada erkek yapinca garibinize gitti tabii
Erkeklerde çalışıyor aksama kadar o zaman bu dan sonra erkekler dogursun çocukları öyle yapalım onlar emzirsin ev işi yapsın sizde gidip çalışın para kazanip onlara bakin kisura bakmayin da calismayan bir kadin aksama kadar evde oturuyorsa bi zahmet bi kap yemek de yapsın çalışan kadinlar bile eve gelip neler yapıyor yemek çocuk temizlik bu hanımefendi çalışmıyor bile aksama kadar evde otursun adam bi de akşam gelip yemek yapsın sizin anneniz yapsın aynı şeyi bakalım siz ve babanız bunu kabulleniyor mu her zaman kadınların yanında biriyim ama bu konu farklı kimse kusura bakmasın sırf kadını tutayım diye yorumlar yapmayın kadın bencil kimseyi düşünmüyor kahvaltı ayağına geliyor öğle yemeği öyle e çalışmıyor da akşam bi de yemek yapmıyor ne yapsın bu adam

Benim anamla babami niye karstiriyonki:) cogu kadinin durumu bu ama:) kadin disardada calisiyo eve gelip arapati gibi kosturuyo:)) erkeklerin coguda disarda calisiyo? Adilmidir? Adil diyosan o da senin vicdanina kalmis. Ha buarada ben yemek yapmasin demedim bi onceki msjimda evdeyse bi zahmet bi kap yemek yapsin yazdim, ister kadin ister erkek olsun.

Kızım hayal dünyasında yaşama bizim kızlar evlenir evlenmez hemen hamile kalıyor, aldıkları adam ne yemek yapıyor nede çocuk bakıyor, hepsini kadından bekliyor sende de farklı olacağını sanmıyorum

Hem çalışmayayım hem ev işlerine el atmayayım diye bir olay yok. Çalışan kişi kadın olsa çalışmayan erkek olsa o zaman da erkek yapmalı ama burda çalışmayan kişi kadın olduğuna göre bir zahmet yemeği de o yapsın sürekli dışardan yemek mi söylenir fiyatlardan haberiniz yok galiba?

Benimde en uyuz olduğun tipler hem çalışmaz bütün gün evde gezmeye gitmeye üşenme ama temizlik için eve temizlikçi çağırır birde yaptığı temizliği beğenmez sanırsın ki kendinin üstün vasıfları var, kendinde olanlar ise özenti başka bir vasfı yok

Aslında bende aynen öyle düşünüyorum ama yanlış anladım sanırım sizi iki taraf da çalışıyorsa evde herşey ortak yapılmalı ama bir taraf çalışmayıp evde oturuyorsa bi zahmet bir kap yemek de yapsın.

Benim aynen anlattığınız gibi bir görümcem var o kadar sınır oluyorum ki eşi polis aksama kadar çalışır zaten işi çok yoğun gelir eve bir de temizlik yapar yemek sürekli dışarıdan hiç bir şeye elini atmaz ne temizlik ne yemek çocuğunu bile eşi banyo yaptırıyor koskoca kızı işine gelmeyince hemen psikolojileri bozuk oluyor aksama kadar face de ins da bozuk diil psikoloji ama iş yapmaya sorumluluk almaya gelince hemen bozuluyor eşi de vallahi peygamber sabri yutmuş gibi dayanıyor kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…