Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar konuyu hortlattim diye kizacak ama

Merak ettim valla naptilar acaba

annen kadar esinde cinsellik muhabbetinden hoslanmis gibi. direkt bunu dusunerek yapmiyorlardir belki ama annen bekar. Erkekler desen hamilelik surecinde eslerinden soguyorlar bence.

cinsel acidan sorunu olan insanlar surekki belalti konusur ya ikisi de oyle gibi geldi. ama bu yakinlik devam ederse elektriklenme ordanda sınırı geçme seklinde ilerleyebilir. cok gorusmeyin bence annenizle esinizle birlikte.

mesajlar icinde hemen bisi diyip karpuz kapugu dusurmeyin akillarina. soguk durarak bi sure gozlemleyin derim

Şu mesaj denk gelene kadar sana kızmıştım annen Hakkı'nda kötü düşünüyorsun diye amma velakin böyle konuşmaları yanlış bence
Anne oğul konuşmamalı böyle ki kalmış ki k Valide damat
Gereksiz ve müstehcen bi yaklaşım
Uzak dur annen de olsa
Sen git görüş ama eşinle gitme mesafe koy

annenızle eşininizin mesajlasmasını mı kıskanıyorsunz yuh yanı!
anlaşıyorlar demek

Konu çok eski ,şuan ne durumda acaba konu sahibi ;dilerim sağlıkla yavrusunu almıştır kucağına ve yuvasına huzur gelmiştir....

Sizi rahatsız eden nedir pardon? Bir konuşma olmuş ki bunu yazıyorum değil mi okumayın o halde
Nerde oldu konuşma bende öğrenmek istiyorum böyle anketlere katılmak istiyorum bende, ne gibi hizmetler var bi üye olarak öğrenmek hakkım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…