- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Şu mesaj denk gelene kadar sana kızmıştım annen Hakkı'nda kötü düşünüyorsun diye amma velakin böyle konuşmaları yanlış bencemisal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
annenızle eşininizin mesajlasmasını mı kıskanıyorsunz yuh yanı!Ben mi yanlış düşünüyorum olanlar mı yanlış hiç birini bilmiyorum hiç birşeyi bilmiyorum düşünmekten sanırım sonunda kafayı yiyeceğim..
Ben 22 eşim 30 yaşında eşimle bu aralar çok sorunlarımız var sürekli kavga ediyoruz br gün iyiysek 2 gün kötüyüz en son kavgamızıda burada anlatmıştım.. saygısızlk etmiştim eşime çok pişman oldum ve özür diledim o olay geçti ve gitti.. kavga sebebmiz işe annemin beni doldurması olmuştu
İki aydır annemde kalıyoruz evimiz çok soguk oldu ısıtamatık ben hastalandm hamile olduğum için mecbur kaldık
2 aydır zaten eşimle ne başbaşa kalabildik ne oturup sohbet edebildik sonunda şükür ev bulduk bu hafta sonu taşınıyoruz Annem sagolsun yardm ediyor evimizi temzledi eşyaları toparladılar eşimle . bu halimle ben birşey yapamıyorum Ev anneme yakın denk geldi. yürüme mesafesi ile 10 12 dakika arası eşim sorun etmedi için tutuk evi kirasıda cok uygun ısınma proplemi vs yoktu abşka evde bulamadık ..
Annem bazı konularda sagolsun yardmcı bana ama beni cocuk gibi görüyor herşeyime karışıyor oysa ben artık çocuk değilim ve yakında anne olacağım anneme birşeyde diyemiysun.. bu durum beni rahatsız ediyor artık.
Gelelim eşime eşimle annem konuşuyor mesajlaşıyor ben bunu nedense doğru bulmuyorum..
1. cisi bir kavgamız olmuştu ( ben kaynanamı sevmiyorum görümcemide bana çok ettiler onlarla mesafemi koruyorum asla saygısızlk etmedim ) eşim bana kavga esnasında ben senin anneni arıyorum soruyorum konuşuyorum sen aramıyorsun bile diyerek başıma kakmıştı.. Bende madem öyle sende benim annemi arama konuşma benim başıma kakmak için mi yapıosan yapma demiştim..
2. neden : O benim eşim sonuçta değil mi ? ben bile eşimle o kadar sık mesajlaşmıyorum konuşmuyorum ama anneme noluyosa annem mesaj atıyo eşim mesaj atıyo ve inanını saçma sapan mesajlar yani..sanki iki lise aarkadaş gibi laçka laçka konuşmalar ben bu durumdan dolayı rahatsız oluyorm
3. neden: annemin beni eşime karşı doldurdunu fark ettim bi çok kez eşin şöyle eşin böyle eşin kültürsüz su bu önceden tabi anlamıyordum ama artık anlıyrum ve anneme hiç bir sorunumu anlatmıyorum paylaşmıyorum
Annem 40 yaşında( babam vefat etti Tek kızı benim başka kardeşim yok evlensemde onu hiç bi zaman yalnız bırakmamaya çalıştım )..
Dün öyle laf arasında eşim mesaj attımı dedm yoo atmadı felan dedi aman zaten akşamları birlikteyi konuşacak birşeyde yok diyerek espri yaptım anneme
annem telefou yeni aldı pek anlamıyor telden
bugun birşeyi bulamamış onu yaptım bi baktım dünde eşimle mesajlaşmalar var eşim cuma mesajı atmış toplu annem yanıt vermiş ordan konu acılmış felan.. bu şekilde.. bana yoo diyor birde..
Benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var ben anemin eşim ile mesajlaşmasını doru bulmuyorum eşiminde..
Yani o benim eşim.. annemle ne konuşabilir mesajda saçma değil mi ?.. halini hatrınımı soracak arasın sorsun benmle dahi mesajlaşmıo doğru düzgün
Anneminde bu kadar mudaleci olmasına beni çocuk yerine koymasına sinir olmaya başladım..
Sizin fikirlerinize göre bir yol çizecem artık..
Eğer ben haklı düşünüyorsam bir şekilde bu mesaj olayını bu denli yakınlığa brşeyler bulacam çünkü beni gerçekten rahatsız ediyor artık bana yardımcı olurmusnz..eşim yakın olacaksa benimle olsun mesajlasacaksa benmle paylaşşın annemle değil ben mi yanlış düşünüyorum..
Eğer haklı isem eşimle konuşacam annemle mesajlaşmanı istemiyorum birşey olrsa halini hatrını soracaksan ara sor konuş diyecem ... ama yok yanlış düşünüyorsam eğer hiç birşey yapmayacağım sizce.. siz eşimle annemin bu denli yakın olmasını laçka laçka konuşmalarını saçma sapam mesjları doğru buluyomusunuz ?
Mesajlaşmalarının içeriğini okumadınız sanırım. Kv damat sohbetleri değil .Ben de olsam rahatsız olurdum.annenızle eşininizin mesajlasmasını mı kıskanıyorsunz yuh yanı!
anlaşıyorlar demek
Amaç ne? Puan mı kazanıyorsunuz böyle saçma davranarakSelam hanımlar hortlasın bakalım
Yoo malum ramazan hanımların canı sıkılıyor konu buluyorum sakıncası nedir?Amaç ne? Puan mı kazanıyorsunuz böyle saçma davranarak
Canımız sıkılıyor bize konu bul diye talep olup imza toplandı da benim mi haberim yok acaba?Yoo malum ramazan hanımların canı sıkılıyor konu buluyorum sakıncası nedir?
Sizi rahatsız eden nedir pardon? Bir konuşma olmuş ki bunu yazıyorum değil mi okumayın o haldeCanımız sıkılıyor bize konu bul diye talep olup imza toplandı da benim mi haberim yok acaba?
Nerde oldu konuşma bende öğrenmek istiyorum böyle anketlere katılmak istiyorum bende, ne gibi hizmetler var bi üye olarak öğrenmek hakkımSizi rahatsız eden nedir pardon? Bir konuşma olmuş ki bunu yazıyorum değil mi okumayın o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?