Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya böyle konulara nasıl inanıyorsunuz ki burada mesaj içerikleri sorulunca tabii ki uydurmuş birşeyler ya hiçbir anne kendi kızı için, karına doyamadan hamile kaldı vah yazık sana der mi ve bir damatta bunu normal karşılayıp yaa öyle oldu anne der mi aynı evin içindeler niye kadın mesaj atsın yahu. Ayrıca başka konusunda annem tek çekiniyor çağırmama rağmen gelmiyor demiş hangisi doğru? resmen kafa buluyorlar bariz yani. Kadın ev taşımış kızı hamile diye, temizliğini yapmış yerleştirmiş insan kendi annesinin vebalini nasıl alır bilmem hayret bir şey ya itham ettiği şey çok ağır yani.. Daha önce de yazdı yine yazıyorum.

benim kafa çorba oldu resmen

Konularını aratınca bu konusu ve önceki konuları da gözükmüyor. Pazar günü konu açıp çok farklı bir şekilde de eşinden dert yanmış ne alakaysa o zaman önce anlaşamadıklarından söz etseydi burada sonra da oğluna isim arayışına girmiş dengesiz sanırım

yok ya bu kadar uydurma yeteneği olması için ya hayal dünyasının bayaaaaa geniş olması lazım yada psikopat olması lazım

bence bu bir damat kayınvalide fantazisi olan erkek üyenin dalga geçmesi işi yakında ekşiye konu oluruz..

ben inanmıyorum böyle bir iğrençliğe.. yatağın vidaları falan tövbeeeee

bence bu bir damat kayınvalide fantazisi olan erkek üyenin dalga geçmesi işi yakında ekşiye konu oluruz..

Öbür yeni açtığı konuya da yorum yaptım eşimden dert yanmış ya 1. sayfaya geldi bakın isterseniz. Sen kimsin nick değiştirmekle konu unutalacak mı diye bakalım ne diyecek acaba ama anlamadığım konularını aratınca eski konuları bu dahil gözükmüyor onu nasıl yaptı acaba?

valla yalan bi konuysa konu sahibinin ne kadar iğrenç karaktersiz ve dengesiz bi ruha sahipolduğunu anlarız hepi topu roller değişmiş olur gözümde anca

Hangi konu an ki konusu canım bende bakmak istiyorum

Geçen haberlerde görmedin galiba iki tane öz baba tacizi ve tecavüzü? Bir tanesi babasından hamile. Su kayınvalide damat iliskisi mi size olmaz kesinlikle gibi geliyor

Iyyy insallah sahte bi konudur gercekten bencede hic bi anne boyle yapmaz haklisiniz.

Saçmalamayın lütfen. Ne alaka ya annenizle, eşiniz. Tövbe Yarabbim...

Kesinlikle ya konu sahte. Ya da konu sahibi şizofren..

Çok seviyesizce bir konuşma olmuş annen oturaklı bir kadın değil sanırım bencede annende olsa mesafe koy kırmadan mesajlaşmaları doğru bulmadığını şakayla karışık söyle annenede açık açık söyle bu tarz bel altına gidecek kelimer konuşmamasını bu yaptığı hareketlerin onu basitleştirdiğini utandığını vb söyle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…