- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Hımm çok ilginç gerçekten dikkat etmişsin Nihall arkadaşım., belkide bu yazılan yorumları yok saymak için değişik konu açmış aslında konu aynı kapıya çıkıyor neyi kimi kime aklamaya çalışma çabasındaysa madem herşey güllük gülistanlık bunca arkadaşımın zamanını çalmak niye ?Bence de fake gibi, bugün başka bir konu açmış, bu sefer de annesini öve öve bitirememiş, kocasının kayınvalidesine düşkün olduğunu söylemiş. Yalan içinde yalan var gibi.
Hımm çok ilginç gerçekten dikkat etmişsin Nihall arkadaşım., belkide bu yazılan yorumları yok saymak için değişik konu açmış aslında konu aynı kapıya çıkıyor neyi kimi kime aklamaya çalışma çabasındaysa madem herşey güllük gülistanlık bunca arkadaşımın zamanını çalmak niye ?
Kimbilir öyleyse ciddi problemleri var demektir kendi yalanlarına kendi inanıp gerçek ile yalanı birbirinden ayırt edemeyecekBelki de günlük yaşamında göremediği ilgiyi, buradan görme çabasındadır, bilemeyiz ki ?
arkadaşım bu tip bir mesajlaşma var ve annen bu konuda yalan söylüyorsa bence abartmıyorsunmisal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bunun gibi seviyesizce şeyler seviyesizce espriler..
misal.. dün eşim: bizde gidiyoruz artık yatagınıda işgal ettk ama sende kavuşursun.
Annem : siz gtsenizde ben orda yatmam zaten tekim odada kalırım sizde benden sıkıldnz mı yoksa
Eşim: yok anne estaffrllar ama yatagının vidalarına felan bi bakalım sağlam değil allah göstermesin birşey olr
Annem yok gerek yok ben bi hareket yapmıyorum ki ( yani eşler cinsellik yaşarken hareket yapıo ya misal ) bu kasdedilmiş bunun gibi seviyesizce espriler diyaloglar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?