Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem 25 gündür bizdeydi cuma günü uğurladık, inanın sabah eşim işe gitmeden yatağından bile kalkmadı, gece tuvalete kalkmaya çekinmiş,benim de babam yok bu arada, yani düşünemiyorum böyle bir gevşekliği, ilişki var falan diyemem Allahtan korkarım lakin olmaması gereken bir rahatlık var o kesin, kvnin bir ağırlığı olmalı,aile büyüğü vasfını taşımalı diye düşünüyorum, ne demek damatla cinsel göndermeli muhabbetler etmek

Diğer konunda zaten mesaj işine değinmistim, aynı evde yaşıyorsunuz ne mesajı atıyo diyeceği varsa akşam evde desin demiştim

Insan hıc yakıstıramıyor ama dunyanın cıvısı cıkmıs aralarında cok az yas farkı var ve annen cok genc ayrıca yazdıgı msj cok ayıp nasıl yazabılır bu mesajdan sonra herseyı bekler ınsan bence bu kadar yakın ev tutmakta ıyı olmaz annene daha sık gelebılır soguk falan deme gec kendı evıne yanlıs dusunyyo olsak bıle annen aranızı bosacak zaten bellı ıkınızıde dolduruyor

Konu sahibi @Marmelad_ değilmiydi ?
Justholdme_ olmuş şimdi ?
Konu fakemiydi

Bence de fake gibi, bugün başka bir konu açmış, bu sefer de annesini öve öve bitirememiş, kocasının kayınvalidesine düşkün olduğunu söylemiş. Yalan içinde yalan var gibi.

Bence de fake gibi, bugün başka bir konu açmış, bu sefer de annesini öve öve bitirememiş, kocasının kayınvalidesine düşkün olduğunu söylemiş. Yalan içinde yalan var gibi.
Hımm çok ilginç gerçekten dikkat etmişsin Nihall arkadaşım., belkide bu yazılan yorumları yok saymak için değişik konu açmış aslında konu aynı kapıya çıkıyor neyi kimi kime aklamaya çalışma çabasındaysa madem herşey güllük gülistanlık bunca arkadaşımın zamanını çalmak niye ?

Belki de günlük yaşamında göremediği ilgiyi, buradan görme çabasındadır, bilemeyiz ki ?

Bu ne samimiyet insan damadiyla mesafeli olmalidir. Mesajlasma dogru degil bence. Kusura bakma ama annen cok gevsek galiba.kesinlikle esini uyar gerekirse annenide. Hic dogru bir tavir degil. Insan damadiyla ne konusabilir. En fazla hal hatir sorar o da damat ararsa . Yanlis biseyler olmadan sen soylemekle yanlis yaparmiyim diye dusunme. Uyar bence.

arkadaşım bu tip bir mesajlaşma var ve annen bu konuda yalan söylüyorsa bence abartmıyorsun
tamamen gereksiz ve saçma bir diyalog.
bence ciddi mesafe koymalısın araya

Çok abes ama esinle konusmani tavsiye etmem
Annene direkt söyle esimle mesajlasmani istemiyorum de

Tek bişey anladım konu sahibi de pek sağlıklı ruh haline sahip değil çünkü çok dengesizlikler var anlattıklarında ve açtığı konular nereden nereye dedirtiyor insana.

Madem annen eşini kültürsüz vs buluyor neden mesajlaşıyor ki havadan sudan
O kadar beğenmiyorsa damadını, mesaj atmasın muhatap olmasın
Hem sana kötüleyip hem de mesajlaşma olunca yaş farkı da az olunca insan her şeyi düşünüyor

Aradaki mesajları yeni gördüm :S:S
Resmen flörtleşiyorlar her mesajda bir yatak, sevişme iması var ya
Kusura bakmayın ama ikisine de ayrı ayrı bunlar ne biçim mesajlar atıyorsunuz utanmanız yok mu böyle bel altı konuşma görmeyeceğim ayıp bunlar kayınvalide-oğul konuşmaz böyle konuları konuşmaz deyin.
Ama bunu yaparken flörtleşiyorsunuz aranızda ne var tarzında değil de, özel hayatınızın deşifre olmasından yakınıyormuş gibi yapın
Eşine mesela anneme niye yatakta naptığımızı anlatır gibi mesaj atıyorsun, ne diye yatağımızdan falan bahsediyorsun bunlar mahrem de
Annene de mesela anne yatakta hareketim yok ne demek çok ayıp de mesela, bizim korunmamızdan sanane özel hayatımıza karışma bununla ilgili mesaj atma de

Bu mesajlarda hiç de ana oğul ilişkisi yok
İyiniyetli görmedim ben annenizi

Yuhhh artık
Açıkça teklif etmediği kalmış
Midem bulandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…