Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocana pek belli etmeden annenle çöz al karşına annr bu benle bile böyle mesajlaşmıyo misal abart biraz yazıyorum cevap vermiyo ama senle mesajlaşıyo aramız bozulacak bu gidişle diye annenle çöz olayı
anneme alttan alttan dedim ki anne eşimle mesajlamşa mesaj atma bak yarın kavga ediyoruz başıma kakıyor benim annemle konuşmuyorsn ben senn annenle konuşuyorum diye ama yine devam aynısı oldu..

evet annem cok ama cok rahat biri misal biriyle konuşuyor.. evlenmek için bunu eşime cok rahat bir şekilde dile getiroyur konuşmaları bile anlatıyor hiç ama hiç çekinmiyor.

annem uyardm deimedi anne eşimle mesajlaşma dedim başıma kakıyor sen benm annemi aramıosnda ben senn annle konuşuyorm die ama yine aynı.

Varsın yardımı da olmasın uzak olsun bebeğim uzak, siz artık bi ailesiniz kendinizde kalkabilirsiniz bişeylerin altında salla ya anne dediğin çekinir, valla benim annem bize gelse iki büklüm oturur rahat hissetmez, konuşurken eşimle annemm yavrumm der analık budur ya anne dediğin mesajlaşmayı bilmez git ya görüşme valla.

Şok olduğum konulardan biri

2 side normal değil anlattigin gibiyse

Sanki bi uydurma konu gibi geldi yada ben öyle düşündüm
Hiç böyle seviyesiz anne damat diyaloğu görmedim heralde ondan
yok neden uydurma olsun annem cok rahat biri belkide ondan bilmiyrm su an evlilik adına konuştu biri var onu eşime anlatır mesela konuşmaları bile anlatır annemin biraz psikolojiside bozuk.

Ben annenizin cahil olduğunu düşünmek istiyorum. Vardır böyleleri, neyi nezaman, kime nasıl söyleyeceklerini bilmezler. Umarım, umarım annenizin ki de cahillikten kaynaklı bir durumdur. Da eşinizin ki neyle bağlantılı onu bilemedim.
Ne olursa olsun, hamilesiniz! Canınızı sıkmayın, sağ salim bebeğinizi alın kucağınıza ondan sonra yapın yapacağınızı.

eşimin beni annesinden kıskanıyor diye düşünmesinden cok korkuyorum.

peki sıradan bir şekilde nasıl söyleyebilirim bana yardmcı olrmusunz sizinde deiğiniz gibi bu olayı sankı cok sıradanmış gibi çözmem lazım.

Ya yetişkin insansınız böyle mesajlaşmalar çok gereksiz Çocuk gibi görünüyorsunuz deyin. Yahu benle bile bu kadar mesajlaşmıyorsun deyin ama Gülerek söyleyin ama. Bi mesele varsa arayarak söyle biraz ağırbaşlı ol bence deyin.

anneme alttan alttan dedim ki anne eşimle mesajlamşa mesaj atma bak yarın kavga ediyoruz başıma kakıyor benim annemle konuşmuyorsn ben senn annenle konuşuyorum diye ama yine devam aynısı oldu..
İkisinide uyardıysan, tekrarlandığında o telefonu al kocanın elinden kır beni adam yerine koymuyosan sonucu bu olur de.

annem cok rahat bir insan.. ondanda olabiliyormu sizce.. getirir bana evlilik yolunda konuştu bir adamla konuşmalarını anlatır cinsellği bahseder cekinmez eşime söyler su adamla konuşuyorum felan diye yani çekinme yok birşey yok

yok neden uydurma olsun annem cok rahat biri belkide ondan bilmiyrm su an evlilik adına konuştu biri var onu eşime anlatır mesela konuşmaları bile anlatır annemin biraz psikolojiside bozuk.
Ya bilemeyiz tabikide sen ne yaziyosan ona göre yorum yapılıyo
Ama bu kadar seviyesizlik normal değil
Eşini seviyorsan annenle çok gelip gitme sıkı fikiligi kesin bi süre
Seni dolduruşa getirmek ismemem ama
Belki annen kiskaniyo seni
Bilemedim

İkisinide uyardıysan, tekrarlandığında o telefonu al kocanın elinden kır beni adam yerine koymuyosan sonucu bu olur de.
eşimi hiç uyARmadm.. hatta önceleri ben derdim annemlede mesajlaş arada die demez olaydım valla annem cok ama cok rahat biri bu yüzden seviyesizleştini düşünüyorum enisi eşime espri bir dille demek zaten ondan sonra eşim konuşmaz eminim

belkide kıskanıyor zaten evlenip gidiyorum die bana neler neler etti. burnumdan getirdi beni yalnız bırakosn die ve ben hiç birini unutmıyorum.

Annenin psikolojisinin bozuk oldugunu soyluyorsun. Mesaj ve konusmalardan rahatsizsin. 2 ay birlikte kalmasaydin keske buna ragmen.
Evimi esimle annem topladi temizledi demissin. Keske buna sen de dahil olsaydin, hamilesin tamam ama riskli bi hamilelik gecirmiyosan suan en rahat haftalardasin. Pekala evini toparlayabilir, basit temizliklerini kendin yapabilirsin. Annene 'sensiz bisey yapamiyoruz ' hissini vermeyebilirsin.( bunu normal bi anne icin asla soylemem ama pek normal gormedim anneni)

Yani ikisine de bisey soyleyip laf geciremiyosan alttan alttan ortami sartlari kendin ayarla.

Anneniz telefonu yeni keşfediyor anladığım kadarıyla msjlasacak adamı yoksa eşinize yazıyor olabilir..
Yani zannetmiyorum böyle anneler olduğunu düşünmek istemıyorum açıkcası.
Flört etmeyi seven kendini hala anne gibi görmeyen biriyse işiniz zor ne düşünmeniz gerektiğini bilmemeniz çıkmaza sokmus sizi..
Bence kimseye direkt olarak bir şey demeyin annesinden kıskandı olmasın mesafe koymaya calısın yeter..En azından anneniz evlenene kadar.
Günümüzde çok yüz göz olunuyor artık..
Böyle insanlar tanıyorum banada tuhaf geliyor ama oluyor ne yazıkki.
İçinizi teniz tutun sadece biraz mesafe iyi gelecektir.

Annenizle ilgisi olabilir. Rahat bir insansa eğer genel olarak. O zaman eşinizle muhatap olun sadece. Ama net bir şekilde söyleyin. Bu çocukluk yakışmıyor sana deyin. Ben rahatsız oluyorum böyle liseli gibi davranışlardan deyin.
Halini soracaksa açsın konuşsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…