- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 33
- Konu Sahibi Justholdme_
-
anneme alttan alttan dedim ki anne eşimle mesajlamşa mesaj atma bak yarın kavga ediyoruz başıma kakıyor benim annemle konuşmuyorsn ben senn annenle konuşuyorum diye ama yine devam aynısı oldu..Kocana pek belli etmeden annenle çöz al karşına annr bu benle bile böyle mesajlaşmıyo misal abart biraz yazıyorum cevap vermiyo ama senle mesajlaşıyo aramız bozulacak bu gidişle diye annenle çöz olayı
evet annem cok ama cok rahat biri misal biriyle konuşuyor.. evlenmek için bunu eşime cok rahat bir şekilde dile getiroyur konuşmaları bile anlatıyor hiç ama hiç çekinmiyor.Bildiğin konu cinsellik yani.
Ya ben annene kızıyorum belki eşin senin için ne kadar sapık annesi var Konuyu cinselliğe getiriyor dicek.
Ben hiççç hoşlanmadım bu muhabbetlerden..
Annen senle bu konuları konuşurken rahat biri mi ondan böyle acaba?
annem uyardm deimedi anne eşimle mesajlaşma dedim başıma kakıyor sen benm annemi aramıosnda ben senn annle konuşuyorm die ama yine aynı.Nasıl konuşma bunlar. Dilim varmıyor demeye ama anneniz kıskanıyor sanki sizi. Hem eşini sana kötülüyor hem mesajlaşıp samimi samimi konuşup espirileşiyor mu. Anneni uyarsanda bence bir şey değişmez. Eşini uyar
yok neden uydurma olsunŞok olduğum konulardan biri
2 side normal değil anlattigin gibiyse
Sanki bi uydurma konu gibi geldi yada ben öyle düşündüm
Hiç böyle seviyesiz anne damat diyaloğu görmedim heralde ondan
eşimin beni annesinden kıskanıyor diye düşünmesinden cok korkuyorum.Benim çevremde damadıyla çok sık konuşan, mesajlaşan biri olmadığı için tuhaf geldi zaten. Ama mesajların içeriğiyle ilgili örnek verince daha net olarak hiç hoş değil diyorum.
Evet çok saçma muhabbetler. Hem ne demek 'karın'? Sanki senin annen değil gelini çekiştiren kv. Annen hiç olgun davranmıyor.
Üstelik sözkonusu edilen cinsel hayatınız.
Eşinle annenin arandaki olası şeyden bahsetmiyorum. Art niyetli düşünmüyorum. Ben mesajların içeriğine takıldım.
Bence eşine rahatsız olduğunu söylemelisin.
peki sıradan bir şekilde nasıl söyleyebilirim bana yardmcı olrmusunz sizinde deiğiniz gibi bu olayı sankı cok sıradanmış gibi çözmem lazım.
İkisinide uyardıysan, tekrarlandığında o telefonu al kocanın elinden kır beni adam yerine koymuyosan sonucu bu olur de.anneme alttan alttan dedim ki anne eşimle mesajlamşa mesaj atma bak yarın kavga ediyoruz başıma kakıyor benim annemle konuşmuyorsn ben senn annenle konuşuyorum diye ama yine devam aynısı oldu..
annem cok rahat bir insan.. ondanda olabiliyormu sizce.. getirir bana evlilik yolunda konuştu bir adamla konuşmalarını anlatır cinsellği bahseder cekinmez eşime söyler su adamla konuşuyorum felan diye yani çekinme yok birşey yokYa yetişkin insansınız böyle mesajlaşmalar çok gereksiz Çocuk gibi görünüyorsunuz deyin. Yahu benle bile bu kadar mesajlaşmıyorsun deyin ama Gülerek söyleyin ama. Bi mesele varsa arayarak söyle biraz ağırbaşlı ol bence deyin.
Ya bilemeyiz tabikide sen ne yaziyosan ona göre yorum yapılıyoyok neden uydurma olsunannem cok rahat biri belkide ondan bilmiyrm su an evlilik adına konuştu biri var onu eşime anlatır mesela konuşmaları bile anlatır annemin biraz psikolojiside bozuk.
eşimi hiç uyARmadm.. hatta önceleri ben derdim annemlede mesajlaş arada die demez olaydım valla annem cok ama cok rahat biri bu yüzden seviyesizleştini düşünüyorum enisi eşime espri bir dille demek zaten ondan sonra eşim konuşmaz eminimİkisinide uyardıysan, tekrarlandığında o telefonu al kocanın elinden kır beni adam yerine koymuyosan sonucu bu olur de.
belkide kıskanıyor zaten evlenip gidiyorum die bana neler neler etti. burnumdan getirdi beni yalnız bırakosn die ve ben hiç birini unutmıyorum.Ya bilemeyiz tabikide sen ne yaziyosan ona göre yorum yapılıyo
Ama bu kadar seviyesizlik normal değil
Eşini seviyorsan annenle çok gelip gitme sıkı fikiligi kesin bi süre
Seni dolduruşa getirmek ismemem ama
Belki annen kiskaniyo seni
Bilemedim
bu kafayla giderse daha çok yanlız kalırbelkide kıskanıyor zaten evlenip gidiyorum die bana neler neler etti. burnumdan getirdi beni yalnız bırakosn die ve ben hiç birini unutmıyorum.
annem cok rahat bir insan.. ondanda olabiliyormu sizce.. getirir bana evlilik yolunda konuştu bir adamla konuşmalarını anlatır cinsellği bahseder cekinmez eşime söyler su adamla konuşuyorum felan diye yani çekinme yok birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?