Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Babani vefat etmis annenize hayatina giren erkek hic olmadi mi ? yani surekli sizle ilgilenen bir dayi yada dene gibi kimsede mi yoktu. Anneniz daha kendisi cok genc esinizle sizin aranizda da 10 yas var annenizle arasinda da 0 yas var bu durumda anlattiginiza gore anneniz (sayet cidden kotu niyetliyse) sizi doldurup oldugunuzdan daha da cocuksu simarik kavgaci gosterip esinizide size kotuleyip ortaligi karistiriyor olabilir ama bunu yapmasindaki amac nedir ben anlamadim cidde. Aklima gelen seyleri soylemeye dilim varmiyor.
Sanki soyle bir ortam yaratilmis siz ailenin kucugu cahilisiniz esiniz ve anneniz ailenin yetiskinleri, anneniz mudahaleci tavri herseye karismasi evliliginizin icinde olmasi dolayisiyla kendine baya bir yer acmis ve bu yeni rolunu nasil dolduracagini bilemiyor olabilir. Yillar sonra aileye giren bir erkegin ona yakinligi saygisi hurmeti ve muhabbetini farkli hissederek belkide farkina varmadan kv lik rolunun gereklerini asarak yasiyor olabilir.
Dediklerinizi bizim burda dogru yorumlamamiz imkansiz.
Siz annenizi ve karakterini daha iyi bilirsiniz ayrica esinizle kesinlikle bir daha ufak seylerden ozellikla annenizin doldurusuna gelerek kavga etmeyin ki adam sizi yetiskin evinin kadini kendine guveni olan cocugunun annesi saygi duyulacak sozu dinlenilecek biri olarak gorsun. Anlattiklarinizdan ben cok baska bir tablo goruyorum yani.

Annenizin yaklasimi:
1. cidden kotu niyetli, onu biz bilemeyiz
2 anneniz dedigim gibi yillar sonra aileye dahil olan yetiskin bir erkekle nasil muhabbet edilecegini seviyesini tutturamamis olabilir, uyarmasida size duser burda

Genelde kv ve damatlar cok iyi anlassalar bile arada hep bir saygi cizgisi olmasi gerektigini dusunurum ben, benim yetistigim kulturde oyle damadiyla whatapp da geyik ceviren, , yasi ne olursa olsun kiziyla rekabete giren anneler olmaz.

allahtan çıkıyosunuz evden, geçen konunda annenin mesajlarını hatırlıyorum orada baya baya yok yere uzatıp seni gaza getirmişti,
misal erkek kardeşim var annemle de çok yakındırlar ama böyle bir muhabbet asla olamaz aralarında ıykkk
annen bir erkek arkadaş bulsa iyi olur damadının ılgısınden hoşnut olacak duruma gelmiş.

Cok seviyesiz cidden cok seviyesiz, buyukler bu gibi durumlara yuzunun perdesi dusmus mu diyorlar ne diyorlar ondan yani. Bir kv damadina kiziyla olan cinsel hayati uzerine yorum yapiyor, kizima doyamadin diyor birdahakine korunun diyor, damatta normalmis gibi cevap mi veriyor, resmen civisi cikmis dunyanin cidden cikmis yani civi mivi kalmamis.

Ya benim de annem bekar. Cok asiri da rahat konusuruz. Evde aksama kadar +18 sakalar ama oyle boyle degil. Gulmekten ölürüz. Ama evlendigimde damadina cok mesafeli durmustu. Yani rahatsa benim annemden rahati yoktur espri konusunda. Ama bizimki damadina cok mesafeli durmustu. Yani rahatlikla bagdastirmaya calistigm icin soyluyorum. Rahat oldugundan yapiyomus gibi gelmedi o yuzden

Ben çok iyi niyetliyim sanırım. Kıskanmazdım asla hele hele mesajlaşmayın falan demezdim. Kendime uygun bulmazdım ben annemden bile koruyacağım bir adamla niye evlendim diye. Çirkin şeyler bunlar ya. Benim eşimle annem de çok iyidir. Annem her şeye çabuk inanır eşim ona şaka yapmaya bayılır onun için. Tabii sizinki farklı ama yine de böyle bir durum içinde olmak istemezdim. Düşünsenize şu dünyada güvendiğiniz biri yok. Üzücü

ya ben sizin ilk konunuzda da demiştim zaten akşam evde bir aradalar söyliycek birşeyi varsa o zaman söylesin mesajlaşmak nedir diye.. ama o zaman bunu eşinizin ağzından laf almak ve sizi doldurmak için yaptığını düşünmüştüm..
bu mesaj çok çirkin.. ama eşinde kestirip atmamış laf vermeye devam etmiş..

bence eşini al karşına konuş bu şekilde mesajlarınıza rastladım annemle diye.. kahve arkadaşımısınız siz kv damat mı ben çözemedim de..

kimden kıskanacağını şaşırdı bu kadınlar yok artık ya iyi anlaşıyolar makara yapıyolar ne güzel işte zihniyetin sığlığına bak allah ıslah etsin şüphe edeni yuh ya

ha bu arada annenin eşinde gözü olduğunu falan düşünmüyorum bazı yorumların aksine ama annen sınır koyamayan biri belli ki..

Havadan sudan msjlasmayi dogru bulmuyorum ama bu durumu kotu niyetli nitelendirmeye de dilim varmiyor Yani bilemiyorum ki ,damat kv lacka ne konusabilir ?? Hem konusldugu halde neden konusmadik densin ?? Kafam cok karisti , insan annesine de guvenemeyecekse kime guvencek İnsh hamilelik hormonlarindan fazla abartmisinizdir ,aksi halini disununce aklimi kacircak gibi oluyorum

aynen ağzımı açmak istemedim ama öyle

valla bu iki kisiden size en yakin olani anneniz bence gidin annenize diyeceginizi diyin, ya edebinle davran evliligimden elini etegini cek kendine ceki duzen ver yada birdaha ne benle nede esimle gorusme diyin. Koca istiyorsa arasin bulsun gozunu damadina mi dikmis, ne bicil kirli muhabbetler bunlar. Ayrica esinizlede annenizle sevuye olmasini konusmalarina bir sevuye getirmesini iste, erkegin bir kadini bozmasi kadinin kadini bozmasindan daha etkili olur diye dusunuyorum; Bana kocanizda da bir anormallik var gibi geldi, kadin ne kadar niyeti bozmus olursa olsun , yolda cocugu olan evli barkili azicik terbiyesi olan bir erkek ne boyle seyleri baskasiyla konusur nede oyle konularin acilmasina musade etmez. Kocanizinda mayasi duzgun degil kusura bakmayin.

Bence hata eşinizde, anneniz bu tür muhabbetlere girdiğin de cinsellikle alakalı, eşinizin '' anne işim çok yoğun, görüşürüz '' deyip, muhabbeti kesmesi lazımdı. Anneniz muhabbeti başlatan taraf ama konuyu kesmeden uzatan da eşiniz.

Annenizin karakteri hakkında yorum yapmak hakkım değil, çünkü ne niyetle olduğunu bilemem. Annenizi en iyi siz tanırsınız. Nasıl ki kv ve kp arasında mesafe şart diyorsak, aynısı kız anneleri içinde geçerli. Mesafe her koşulda şart.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…