Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kimden kıskanacağını şaşırdı bu kadınlar yok artık ya iyi anlaşıyolar makara yapıyolar ne güzel işte zihniyetin sığlığına bak allah ıslah etsin şüphe edeni yuh ya

sende karina doyamadin hemen cocuk oldu yazikkkkk, birdahakine duzgun korunun muhabbeti bir kv damat arasinda normal yani ????

yanlız ben konu sahibi değilim

Çok gereksiz ve seviyesiz bir konuşma,bunu eklemeden önce acaba toplum olarak çok mu artniyetliyiz diye düşünüyordum ki. Kesinlikle tepkini sakin bir şekilde koy. Ama bu düşünceler de olduğunu ifade ederek değil. Sonra bu durumu sen beni annenden bile kiskandin diyerek önünüze koyabilir.

merhaba güzel anne :) buna benzer bir konu yıllar önce benim annemin teyze kıznın başına gelmiş. yıllarca içinde tuttmuş ve teyze kızı kansere yakalandığında içindeki acıyı annesinin yüzüne haykırmış. şimdi diyeceğim şu genç kayınvalideler heleki içi kıpır kıpırsa ve hala bir erkek bir eş arayışındaysa yaşın konumun bir önemi olmuyor maalesef. senin utanmana sıkılmana hiç gerek yok ortada bir ayıp var ve bunu eşin ve annen yapıyor. tolere etmene alttan almana veya bu konu için öyleyse böylemidir demene gerek yok. bu ayan beyan ortada bir durum CİLVELEŞİYORLAR. bir bakmışsın eşin işten eve dönerken önce kayınvalideye uğramaya başlamış. fesat düşünmüyorum bunlar yaşanılıyor başka yerlerde de. çok kesin ve keskin ikisinide karşına alıp ne anladıysan ne hissediyorsan pat pat yüzlerine söyle. bırak onlar düşünsün. haaa buna rağmen devam ederlerse başbaşa bırak ne halleri varsa görsünler. boşansan babandan sana maaş kalacak ve ayrıca annenden ve eşinden tazminatta alabilirsin eşinden nafakada... sen hamileyken seni bu hale düşürdükleri için, hamileyken insanlar moralleri bozulmasın diye işten bile çıkarılmıyor. eğitim durumunu bilmiyorum bir mesleğin varmı bilmiyorum lakin ahlaksız bir ortamda çocuk yetiştirecek olmana ve buna maruz kalmana üzülüyorum.

kimden kıskanacağını şaşırdı bu kadınlar yok artık ya iyi anlaşıyolar makara yapıyolar ne güzel işte zihniyetin sığlığına bak allah ıslah etsin şüphe edeni yuh ya

İnsanların sığ düşünmesi değil. Toplumumuzdaki insanların ahlaksizlasmasidir. Daha iki gün önce bir baba öz kızına nasıl tecavüz girişiminde bulunuyorsa , bu kusura bakmayın malesef insandisi varlıkların var olması gerçeğini değiştirmemektedir.

Burda ikisinde de suc var...
birinden biri bu ise dur deese duzelecek hersey...
o yuzden sadece anneyi suclayamam...
oyle dengesiz ana cok ama bari koca beyinli davransa....
bu arada cogu kisi nerdeyse isi pisirecekler dedi
dehsete kapildim....o kadar da degildir yahu
olmasin yani yoktur dimi
Bunlar bir tek amerikakarda olur yaaaa
Kotu dusunme...

böyle düsünürsek hayatta mutlu olamayız. buluttan nem kaparız. herşeyden süphe ederiz. böyle hayat mı olur?

Valla 3.sayfadan sonrasını okudunuzmu bilmiyorum ama işte bizimde aile yapımızda da bozulmalar olmuş

tamam madem aldatılıyor madem bu şekilde yorumluyor herkes

konu sahibi boşan bırak annen ile kocan beraber olsunlar terket onları. nasılsa beraberler.
bi çözüm bulunamazsa sonuç öyle olacak muhtemelen çünkü her insan evladının kaldırabileceği bir durum değil

böyle düsünürsek hayatta mutlu olamayız. buluttan nem kaparız. herşeyden süphe ederiz. böyle hayat mı olur?

Eğer toplumda bu olaylar oluyorsa da kimse üç maymunu oynamamizi beklemesin. Ayrıca bir kadın diğer kadının sozlerindeki anlamı ifadeyi hisseder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…