- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Justholdme_
-
kimden kıskanacağını şaşırdı bu kadınlar yok artık ya iyi anlaşıyolar makara yapıyolar ne güzel işte zihniyetin sığlığına bak allah ıslah etsin şüphe edeni yuh ya
yanlız ben konu sahibi değilimvalla bu iki kisiden size en yakin olani anneniz bence gidin annenize diyeceginizi diyin, ya edebinle davran evliligimden elini etegini cek kendine ceki duzen ver yada birdaha ne benle nede esimle gorusme diyin. Koca istiyorsa arasin bulsun gozunu damadina mi dikmis, ne bicil kirli muhabbetler bunlar. Ayrica esinizlede annenizle sevuye olmasini konusmalarina bir sevuye getirmesini iste, erkegin bir kadini bozmasi kadinin kadini bozmasindan daha etkili olur diye dusunuyorum; Bana kocanizda da bir anormallik var gibi geldi, kadin ne kadar niyeti bozmus olursa olsun , yolda cocugu olan evli barkili azicik terbiyesi olan bir erkek ne boyle seyleri baskasiyla konusur nede oyle konularin acilmasina musade etmez. Kocanizinda mayasi duzgun degil kusura bakmayin.
misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
değil ve mide bulandırıcısende karina doyamadin hemen cocuk oldu yazikkkkk, birdahakine duzgun korunun muhabbeti bir kv damat arasinda normal yani ????
kimden kıskanacağını şaşırdı bu kadınlar yok artık ya iyi anlaşıyolar makara yapıyolar ne güzel işte zihniyetin sığlığına bak allah ıslah etsin şüphe edeni yuh ya
imtihanın böylesiGercekten boyle bir durumda annemden soğurdum. Resmen karşıdakini ayartmaya çalışan kadınlar gibi hareketleri var.
Konu sahibi allah yardımcın olsun.
aynen ya bodozlama dalmayalım konuyaKeşke konuyu okuyanlar bi kaç sayfa daha okuyup yorum yapsalar
böyle düsünürsek hayatta mutlu olamayız. buluttan nem kaparız. herşeyden süphe ederiz. böyle hayat mı olur?İnsanların sığ düşünmesi değil. Toplumumuzdaki insanların ahlaksizlasmasidir. Daha iki gün önce bir baba öz kızına nasıl tecavüz girişiminde bulunuyorsa , bu kusura bakmayın malesef insandisi varlıkların var olması gerçeğini değiştirmemektedir.
kadının belki konusma tarzı öyle, öz anne bu yaa kıskanılacak en son insan bu kadar basit bir sekilde nasıl konu acılabiliyor offffsende karina doyamadin hemen cocuk oldu yazikkkkk, birdahakine duzgun korunun muhabbeti bir kv damat arasinda normal yani ????
yapma allasen esprininde makarnında bi sınırı olur bu seviyesizlik sınırındaböyle düsünürsek hayatta mutlu olamayız. buluttan nem kaparız. herşeyden süphe ederiz. böyle hayat mı olur?
Valla 3.sayfadan sonrasını okudunuzmu bilmiyorum ama işte bizimde aile yapımızda da bozulmalar olmuşBurda ikisinde de suc var...
birinden biri bu ise dur deese duzelecek hersey...
o yuzden sadece anneyi suclayamam...
oyle dengesiz ana cok ama bari koca beyinli davransa....
bu arada cogu kisi nerdeyse isi pisirecekler dedi
dehsete kapildim....o kadar da degildir yahu
olmasin yaniyoktur dimi
Bunlar bir tek amerikakarda olur yaaaa
Kotu dusunme...
tamam madem aldatılıyor madem bu şekilde yorumluyor herkesyapma allasen esprininde makarnında bi sınırı olur bu seviyesizlik sınırında
konuya tamamen hakim misin bazı arkadaşlar bodozlama dalıyordakadının belki konusma tarzı öyle, öz anne bu yaa kıskanılacak en son insan bu kadar basit bir sekilde nasıl konu acılabiliyor offff
bi çözüm bulunamazsa sonuç öyle olacak muhtemelen çünkü her insan evladının kaldırabileceği bir durum değiltamam madem aldatılıyor madem bu şekilde yorumluyor herkes
konu sahibi boşan bırak annen ile kocan beraber olsunlar terket onları. nasılsa beraberler.
böyle düsünürsek hayatta mutlu olamayız. buluttan nem kaparız. herşeyden süphe ederiz. böyle hayat mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?