Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ikisinide al karşına konuş bu durumdan çok rahatsız oldugunu,tekrarının asla olmasını istemediğini ve olursa da elinden geleni ardına koymıcagını söyle.
Bu ne biçim bir muhabbettir karına da doyamadın derken,onun karısı senin kızın kimi ötekileştiriyorsun sen,kimin yanındasın töve yarabbim tövbe.
Gözlerini korkut bence imdiye kdr doğrumu yanlışmı diye düşünmen hata olmuş .

en başından okudum ya ben konu sahibini aldatılıyorsun diye doldurmadığım için niye bana cephe alınıyor arkadaş?
bizde aldatılıyorsun demedik ayrıca cephe falanda almadım herkesin kendi düşüncesi ama olayın sindirilebilir bi yanı yok bence

Valla 3.sayfadan sonrasını okudunuzmu bilmiyorum ama işte bizimde aile yapımızda da bozulmalar olmuş
Butun konuyu okudum
Ama ben sadece olgunlasmamis iki insanin muhabbeti diye dusunmek istiyorum
Vhalla aksi bir dusunce insani yerle yeksan eder
hayatin en saglam kazigi olur

Ov çok kötü bi durum ne denir bilemedim .
Anneniz anlamıyormuş ya telefondan acaba numarasını engelleseniz mesaj atamasa mesela .
Gerçi isteyen her türlü bi yolunu bulur ama .
Peki eşinizin yanında anneniz nasıl hareketleri , giyimi vs .
Hep bildiğiniz gibi mi yoksa değişiklik var mı ?

kadının belki konusma tarzı öyle, öz anne bu yaa kıskanılacak en son insan bu kadar basit bir sekilde nasıl konu acılabiliyor offff

tamam kadinin konusmasi boyle olsun diyelim ki ama kizi rahatsiz oluyor demekki oyle konusmayacak, kadinin konusma keyfi mi onemli , konu sahibi kadinin akil sagligini ve evliligini korumasi mi onemli. Zaten konuyu acarkende direk suclamamis ki sizce normal mi ne yapmaliyim rahatsiz oluyorum demis bizde hakli oldugunu soyledik. Tamam kendimizi kaptirip senaryolar yazin anneyi birazcik linc etmis olabiliriz ama yinede konu sahibi bu kadar rahatsiz sa herkes kendine ceki duzen vermesi lazim diye dusunuyorum.

rahatsızlığın belirt çünkü annen önceki ev konusunda aranızı bozan kişiydi. seni dolduruşa getirip eşinin üstüne salmıştı. devir kötü huylanıyorsan bi sebebi vardır.eşine bu durumdan rahatsız olduğunu söyle. ya da annenin telefonundan eşini engelle

Çok masum bulmadım bu mesajı ben annen aranıyo gibi. İnsan damadıyla öyle konuşmaya utanır yaaa

Ama isin ilginc tarafi annene cephe almaya basliyorsun. Esin bir yuz vermese annen bu sekilde konusur mu?
Ya insanin kaynanasi annesidir. Abdest bozulmaz nikah düşmez. Cidden aklim almiyor.. Ya esiniz sapik annenizin rahatligindan faydalanmak istiyor ya da anneniz saf agzina geleni konusuyor, ya da anneniz de esinize karsi duygusal bir sey hissediyor ki bunun dusuncesi bile igrenc!..

Genç anneler annelik rolunu zor benimseyebiliyor..
Anneniz sizi kız kardeşi gibi görüyor..
O şu anda yalnız bir kadın..40 yaşında annanne olmayı bekleyen gencecik bir kadın..
Onun psikolojısini de anlamaya çalışın..yalnızlık zor..
Annenizin kötü niyetine asla inanmıyorum..sizi biricik evladını-kızkardeşini gözden çıkaramaz..siz onun en yakınısınız..
Aklınızdan kötü düşünceleri uzaklaştırın annenizle yakın olun..onunla gurur duyun..yaşamını doldurmasını sağlayın..belki bir erkek arkadaş belki bir hobi..

Güzel bir dille anlat bence ben rahatsız oluyorum de. Annenle konuş istersen eşinle konuşunca sorun çıkacağını düşünüyorsan. Neler görüyoruz neler duyuyoruz Allah şaşırtmasın kimseyi.

eşim annemin laf taşıdğını kesinlikle bilmiyor beni doldurdunuda bilmiyor söylesem bu sefer anneme düşman kesilmesindende korkuyorum oof

varsin dusman kesilsin
bu ne ya boyle igrenc seviyede konusmalar..
annen anne gibi davranmiyor,sanirsin liseli ergen.
kocana sahip cik,olmadi guzel bi fircala.
edep ya.

Deki Anne Sen evlat gibi görüyorsun biliyorum eşim de biliyor ama siz böyle samimiyetle kocamin ailesine de benim böyle yapmamı bekleniyor biraz mesafeli ol..de
Eşine de mesafeli ol de annen o senin Oha derse ben babanla liseli gibi mesajlaşmaya basliyim o zaman o da senin baban netice de dimi de
Empati yaptır. .
Ama inşallah hamilelik durumundan yanılıyor hassaslasiyorsundur. .

Kizmayinda atesle barut yanyana durmax diye bosa mi demisler.Anne o yav sanada anne eşinede anne o nasil bi msjdir tövbeeee. En ufak ima bile hosgorulemez bence. Cikin evinize ve esinle acik net konus.
Allah sonumuzu hayr eyleye...

Ay bu nasil bi konusma yaa yeri geliyo insan esine boyle seyleri demeye utaniyo benim esim annemle bayramdan bayrama konusur oda en fazla 20 saniyedir ki ben hatirlaticamda ariyacak yani birde annem esimi esimde annemo sevdigi halde boyleler yanindayken konusurlar ama oda zaten yilda 2 kere biraraya gelirler

Kudurmuş azmıştan beter derler. Annenizin durumunu özetliyor gibi. Çok genç çünkü daha. Kaç yaşında dul kaldı ? Bence biran önce annenize bir koca bulun evlendirin. Bu konuyu da esinizle konuşun mesafeli davransın.
Bu arada böyle bir annem olsa anne demek bile istemezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…