- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.027
- 773
- Konu Sahibi Justholdme_
-
en başından okudum ya ben konu sahibini aldatılıyorsun diye doldurmadığım için niye bana cephe alınıyor arkadaş?konuya tamamen hakim misin bazı arkadaşlar bodozlama dalıyorda
bizde aldatılıyorsun demedik ayrıca cephe falanda almadım herkesin kendi düşüncesi ama olayın sindirilebilir bi yanı yok benceen başından okudum ya ben konu sahibini aldatılıyorsun diye doldurmadığım için niye bana cephe alınıyor arkadaş?
Butun konuyu okudumValla 3.sayfadan sonrasını okudunuzmu bilmiyorum ama işte bizimde aile yapımızda da bozulmalar olmuş
kadının belki konusma tarzı öyle, öz anne bu yaa kıskanılacak en son insan bu kadar basit bir sekilde nasıl konu acılabiliyor offff
Çok masum bulmadım bu mesajı ben annen aranıyo gibi. İnsan damadıyla öyle konuşmaya utanır yaaamisal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
Güzel bir dille anlat bence ben rahatsız oluyorum de. Annenle konuş istersen eşinle konuşunca sorun çıkacağını düşünüyorsan. Neler görüyoruz neler duyuyoruz Allah şaşırtmasın kimseyi.değil mi.. hadi anne kız konuşur tamam ama kayınvalide damat asla konuşmamalı eşim bu kadar ince düşünmesede ben rahatsız oluyorum şimdi eşime bu mesjalardan rahatsız oldum desem eşim bu seferde annen sana mesajlarımı okutuo diyecek.
eşim annemin laf taşıdğını kesinlikle bilmiyor beni doldurdunuda bilmiyor söylesem bu sefer anneme düşman kesilmesindende korkuyorum oof
Ay bu nasil bi konusma yaa yeri geliyo insan esine boyle seyleri demeye utaniyo benim esim annemle bayramdan bayrama konusur oda en fazla 20 saniyedir ki ben hatirlaticamda ariyacak yani birde annem esimi esimde annemo sevdigi halde boyleler yanindayken konusurlar ama oda zaten yilda 2 kere biraraya gelirlermisal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?