Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne derse desin ki ayrıca evet mesajlarını okuyorum deyin ne olacak ki. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki. Yani durum hiç doğru biyere gitmiyor

evet en güzeli dedğiniz gibi yapmak

Inanamiyorum, bu mesaji gorene kadar yok artik olamaz dedim. Ama bu ne?
Allahim sen koru.

Ohaaaaaa diyorum basks birşey demiyorum.. bana kendi annem bunlari söylemiyor cunku bu benim ozelim.. hele bir kaynana damadiyla bunlari nasil konusur... kesinlikle dogru bulmuyorum mesafe koy.

Mesajlarının içeriğide benim hoşuma gitmedi. Nasıl bir insna damadıyla böyle konuşurki. Çok kötü bence ya kusura bakma

Annen sınırı aşmış. İstediği kadar yalnız olsun, bu yapılmaz. Anneanne olacak resmen kızının evliliğini bozuyor. Biliyor sen net olarak eşini uyarsan ucu sana dokunacak. Ne diyebilirsin ki: dikkat et annem sana asılıyor mu diyeceksin? Bu kk konusunu okutsan annene, belki de eşine yetiştirecek. Özel hayatınızı internette yazazıyor diye. Ikisine de güvenme. Annen kocan bulmadan rahat durmaz. Kusura bakma yazdıklarından bunu çıkarttım.

evet annem cok ama cok rahat biri misal biriyle konuşuyor.. evlenmek için bunu eşime cok rahat bir şekilde dile getiroyur konuşmaları bile anlatıyor hiç ama hiç çekinmiyor.

Hıııı annen rahat biri , herkesle her şeyi konuşuyorsa kadına denecek bir şey yok.

Eşine anlat annem rahattır, herkesle her şeyi konuşur, sen ona pek uyma
ara konuş kapat her mesajına ya da lafına cevap vermek zorunda değilsin desen?

Mesaj içinde annemin telefonuna bakıyordum gördüm bakamaz mıyım dersin bunda bir şey yok.

Mesaj icerigini bilmeden bir yorum yapılmaz ki, yalan söylemesini anlayamadım ama

Sadece anneniz suçlu değilki. Anneniz yolu açmış eşinizde memnuniyetle kabul etmiş.
Aynen katiliyorum hadi kadin kişilik olarak rahat bu belli ama 30 yaşindaki adam bu kadinin kişiligini goremiyor mu mesafe koymayi bilmiyor mu? Alan razi veren razi durumu.

Anneniz sizi gerçekten 5 yaşındaki çocuk saniyor. Bu saçma mesajlardan rahatsız olacak kadar olgun bir kadinsiniz.Sakince çözme cabanizda sanki anneniz tarafindan elinizden alinan özgüven le ilgili.Dik durun ve annenizlede eşinizlede uygun dille rahatsızlığınızi dile getirin.

eşimle konuştum şimdi.. konuşmaları onada ilettim ben doğru bulmuyorum bunları illaki annmle yakın olmanı aranızın iyi olmasını anne oğul gibi olmanızı isterm ama annem biraz rahat biri biliyorsn diyerek eşim beni anladını haklı oldunu birdaha mesaj atmayacanıda dile getirdi..

hadi bakalım inş sen yinede gözat arada

Aaaaaaaaaaaaaa. Yaklasik 10 saniyedir agzim acik ve kapatamadim anaaaaaaaa

Işte bu ! Annenede sohbet sirasinda senin olgun evli ve anne adayı olduğunu ima eden tavir ve konuşmalarda bulunki farkindaligi artsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…