- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Ne derse desin ki ayrıca evet mesajlarını okuyorum deyin ne olacak ki. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki. Yani durum hiç doğru biyere gitmiyordeğil mi.. hadi anne kız konuşur tamam ama kayınvalide damat asla konuşmamalı eşim bu kadar ince düşünmesede ben rahatsız oluyorum şimdi eşime bu mesjalardan rahatsız oldum desem eşim bu seferde annen sana mesajlarımı okutuo diyecek.
evet en güzeli dedğiniz gibi yapmakAnnenizle ilgisi olabilir. Rahat bir insansa eğer genel olarak. O zaman eşinizle muhatap olun sadece. Ama net bir şekilde söyleyin. Bu çocukluk yakışmıyor sana deyin. Ben rahatsız oluyorum böyle liseli gibi davranışlardan deyin.
Halini soracaksa açsın konuşsun.
Inanamiyorum, bu mesaji gorene kadar yok artik olamaz dedim. Ama bu ne?misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
Ohaaaaaa diyorum basks birşey demiyorum.. bana kendi annem bunlari söylemiyor cunku bu benim ozelim.. hele bir kaynana damadiyla bunlari nasil konusur... kesinlikle dogru bulmuyorum mesafe koy.misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
evet annem cok ama cok rahat biri misal biriyle konuşuyor.. evlenmek için bunu eşime cok rahat bir şekilde dile getiroyur konuşmaları bile anlatıyor hiç ama hiç çekinmiyor.
Aynen katiliyorum hadi kadin kişilik olarak rahat bu belli ama 30 yaşindaki adam bu kadinin kişiligini goremiyor mu mesafe koymayi bilmiyor mu? Alan razi veren razi durumu.Sadece anneniz suçlu değilki. Anneniz yolu açmış eşinizde memnuniyetle kabul etmiş.
bilsen ağzın açık kalırMesaj icerigini bilmeden bir yorum yapılmaz ki, yalan söylemesini anlayamadım ama
eşimle konuştum şimdi.. konuşmaları onada ilettim ben doğru bulmuyorum bunları illaki annmle yakın olmanı aranızın iyi olmasını anne oğul gibi olmanızı isterm ama annem biraz rahat biri biliyorsn diyerek eşim beni anladını haklı oldunu birdaha mesaj atmayacanıda dile getirdi..Anneniz sizi gerçekten 5 yaşındaki çocuk saniyor. Bu saçma mesajlardan rahatsız olacak kadar olgun bir kadinsiniz.Sakince çözme cabanizda sanki anneniz tarafindan elinizden alinan özgüven le ilgili.Dik durun ve annenizlede eşinizlede uygun dille rahatsızlığınızi dile getirin.
hadi bakalım inş sen yinede gözat aradaeşimle konuştum şimdi.. konuşmaları onada ilettim ben doğru bulmuyorum bunları illaki annmle yakın olmanı aranızın iyi olmasını anne oğul gibi olmanızı isterm ama annem biraz rahat biri biliyorsn diyerek eşim beni anladını haklı oldunu birdaha mesaj atmayacanıda dile getirdi..
işte bunun gibi seviyesizce şeyler seviyesizce espriler..
misal.. dün eşim: bizde gidiyoruz artık yatagınıda işgal ettk ama sende kavuşursun.
Annem : siz gtsenizde ben orda yatmam zaten tekim odada kalırım sizde benden sıkıldnz mı yoksa
Eşim: yok anne estaffrllar ama yatagının vidalarına felan bi bakalım sağlam değil allah göstermesin birşey olr
Annem yok gerek yok ben bi hareket yapmıyorum ki ( yani eşler cinsellik yaşarken hareket yapıo ya misal ) bu kasdedilmiş bunun gibi seviyesizce espriler diyaloglar..
eşimle konuştum şimdi.. konuşmaları onada ilettim ben doğru bulmuyorum bunları illaki annmle yakın olmanı aranızın iyi olmasını anne oğul gibi olmanızı isterm ama annem biraz rahat biri biliyorsn diyerek eşim beni anladını haklı oldunu birdaha mesaj atmayacanıda dile getirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?