Annemin Eşim İle Mesajlaşmaları Bu Denli Yakın Olmaları Doğru Mu Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık toplum olarak öyle bir hale geldik ki,14 yaşındaki kendi öz kızına hallenen babayı okuduktan sonra hiçbirşey beni bu kadar şaşırtamaz dedim taa ki konunuzu okuyana kadar.

Düşüncesi bile en büyük günahları işlemişim hissi uyandırıyor,gerçekleşmiş halini düşünemiyorum...

Annenizle kocanızın arasını açın acilen,bırakın birbirlerinden nefret etsinler..böylesi sizin hayrınıza.
Yinede ümit ederim ki İnşaAllah düşündüğümüz gibi değildir.

Cok iyi niyetlisiniz, adam yatagin gicirdiyor tamir edim diyor kadin yok ben o kadar hareket yapmiyorumki yatakta diyor..

Bana da yanlis gelir bu sekilde konusma ama bazi insanlar acik secik konusuyo sakalasiyor.
Hemen kotu dusunme annen sonucta anne ya ben konduramazdim.
Anneme derdim anne boyle knusma ayip llur diye.
esime bisey demezdim cunku emin degilim.
esiniz bunu unutmayabilir.
ha cok kafama taktiysamda takipe alirdim.

Anneniz de esiniz de bana masum gelmedi. O mesajlar resmen yatak muhabbetleri. Yok karina doyamadin, yok korunun. Esin de giderken yatagi söylüyor, vidalarindan bahsediyor. Annen de hemen yok yatakta bi sey yapmiyorum diyor. Ikisi de birbirinden isik bekliyor.

Annen iki tarafi da iyice isliyor. Bi yandan seni dolduruyor bi yandan flörtöz mesajlar atiyor. Seni cocuk konumunda gösteriyor. Bos durmayip seni de dolduruyor.

Senin yapman gereken sey ilk öncelikle yakin dedigin eve degil uzaga tasinmak. Annenle az görüsmek. Hamile olsan da annenden yardim almamak. Annenle acikca konusmak. Alttan alma. Her isini de kendin yap. Esine bi sey bahsetme. Annenin seni doldurusa getirdigini de bilsin ki annenin bu ikiyüzlülügünü görüp biraz uzaklassin.

Ama senin yerinde olsam ikisinden de acayip sogurdum. Nasil bi dünya oldu bu hayat ya?!!

Cok iyi niyetlisiniz, adam yatagin gicirdiyor tamir edim diyor kadin yok ben o kadar hareket yapmiyorumki yatakta diyor..
Onu okumadım..
Ortada genç bir anne var..yalnız bir kadın..
Kimsenin espiri anlayışını bilemeyiz..
Örneğin benim bir teyzem var eşiyle toplum içinde öyle espiriler yaparlardı ki ben çok şaşırırdım mesela...
Çok net bir şey diyemiyorum ben sizin gibi..yakından gözlemlemem lazım..
Düşündüğünüz şeyler çok ağır şeyler..bunun altından ne bir anne ne bir damat ne bir kız evladı kolay kolay kalkamaz..ben de kolay konuşamam açıkçası..

Neee,şaka mı bu... şokun dik alasını yaşadım okuyunca.Kaynana dediğin evladım kızıma iyi bak der,cinsel içerikli muhabbete girmez.Allah'ım sen koru .

Yani yanlış anlamayın ama , bizim bir tanıdığık vardı. Kadın damadina kaçtı. Kız da boşanmak zorunda kaldı. Allah vermesin. Bence takip edin.

Annenle konuş bence.. Karşısındaki kişinin kızının kocası olduğunu bi hatırlayıversin.. O seviyeyi korumak zorunda olduğunu da.. Zavallı erkek kafası olan kocanada öyle her konuşmasına cevap vermek zorunda olmadığınıda hatırlatmalısın.. Sonuçta adam sağda solda kaynanam bana yürüyor derse? Yada öyle düşünüyorsa

Ohaa ohaa yani şu konuşma normal olabilir mii ya ???
Annene ayrı yuh eşine de ayrı yuh...
Diyecek hiiiç biiir kelime bulamadım ağzım açık kaldı
Sana sabır diliyorum

Sende haklisin ama ortada olmus bisey yok ama bozuk niyetler var, bizde konu sahibi ayar ceksin o niyetlere diyoruz..bende hep ya oyle degilse iyiyi dusunmek laxim diyenlerdenim genelde ama aradaki diyalogun iyi niyeyle bakilacak yani kalmamis

Kesinlikle bu konuda annenize de eşinize de hiç bişey demeyin.Sonra çok pişman olursunuz.Hamilelikten saçmalıyorsunuz.Böyle konuların geri dönüşü olmaz,annenizi kaybedersiniz.Ama şunu yapabilirsiniz;Eşinizle ilgili problemleri annenize anlatmayın,anneniz sizi doldurmaya kalktığında nazikçe uyarın

Yani yanlış anlamayın ama , bizim bir tanıdığık vardı. Kadın damadina kaçtı. Kız da boşanmak zorunda kaldı. Allah vermesin. Bence takip edin.
Bela okumak istemem ama yeri, bi niyet bozuklugu vqrdir bide icraata dokmek, o anneyse bizim annelerimize anne demesinler artik, lanet gitsin..

o zman annen başlatıyor mesajlaşma işini,kendin dedin ağzından laf almak için diye,annenle aynı evde yaşıyorsunuz eşin annen mesajla bir şey sorduğunda cevaplamasın mı ,sen annenin hayatındaki tek kişisin annen de mesajlada olsa gölgesini eşinin üzerinde hissettirmeye çalışıyor.seni korumak adına yapıyor belki ama karı kocanın hayatına annede olsa bu şekilde dahil olmaya hakkı yok.

annenin damadıyla esine doyamadın hamile kaldı muhabbeti yapması cok yanlıs heleki mesajlasarak konusulması falan ayrıca garip

Kimse bundan bahsetmemiş ama bence bir gözlemle derim kamera koy dışarı dolaşıcam de yarın saat sınra pat diye gel eve senin duymadığını düşündükleri zaman konuşmaları bir dinle bu yazdıkların sanki bunun biraz daha ileri konuşmaları olduğunu gösteriyor biraz daha takip et derim

Eşinin telefonunu al bir pazar günü uyurken mesajlaş bakalım ne kadar ileri gidebiliyor ona göre gardını alırsın.
Yalnız aklına gelen şey kaldırmayacağın kadar büyük. Hamile hamile iş açma başına.
Ayrıca da annenin seni çocuk gibi görmesine kendin sebep oluyorsun çünkü sürekli mıyıl mıyıl çevresinde olma çaban var. Bırak kendi özgür hayatını kur. Annende gep genç maaşallah sen çekil o da evlenir hemen zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…