- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Cok iyi niyetlisiniz, adam yatagin gicirdiyor tamir edim diyor kadin yok ben o kadar hareket yapmiyorumki yatakta diyor..Genç anneler annelik rolunu zor benimseyebiliyor..
Anneniz sizi kız kardeşi gibi görüyor..
O şu anda yalnız bir kadın..40 yaşında annanne olmayı bekleyen gencecik bir kadın..
Onun psikolojısini de anlamaya çalışın..yalnızlık zor..
Annenizin kötü niyetine asla inanmıyorum..sizi biricik evladını-kızkardeşini gözden çıkaramaz..siz onun en yakınısınız..
Aklınızdan kötü düşünceleri uzaklaştırın annenizle yakın olun..onunla gurur duyun..yaşamını doldurmasını sağlayın..belki bir erkek arkadaş belki bir hobi..
Onu okumadım..Cok iyi niyetlisiniz, adam yatagin gicirdiyor tamir edim diyor kadin yok ben o kadar hareket yapmiyorumki yatakta diyor..
Neee,şaka mı bu...misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
Ohaa ohaa yani şu konuşma normal olabilir mii ya ???misal.. naptın ne ettin..den açılıo konu
işte bazı seviyesiz esprilere suna buna gidiyor yani ben doğru bulmuyorum.. su an aklımda örnek verecek bir mesaj yok ki
ama su aklımda kalmışti misal annem : karınada doyamadan hamile kaldı bida ikincinie cok iyi korunun
eşim valla öyle oldu bida olrsa npacağz bilmem
vah vah sana yazık yazık felan
yani bu konuşmalar ne derece doğru ..
Sende haklisin ama ortada olmus bisey yok ama bozuk niyetler var, bizde konu sahibi ayar ceksin o niyetlere diyoruz..bende hep ya oyle degilse iyiyi dusunmek laxim diyenlerdenim genelde ama aradaki diyalogun iyi niyeyle bakilacak yani kalmamisOnu okumadım..
Ortada genç bir anne var..yalnız bir kadın..
Kimsenin espiri anlayışını bilemeyiz..
Örneğin benim bir teyzem var eşiyle toplum içinde öyle espiriler yaparlardı ki ben çok şaşırırdım mesela...
Çok net bir şey diyemiyorum ben sizin gibi..yakından gözlemlemem lazım..
Düşündüğünüz şeyler çok ağır şeyler..bunun altından ne bir anne ne bir damat ne bir kız evladı kolay kolay kalkamaz..ben de kolay konuşamam açıkçası..
Bela okumak istemem ama yeri, bi niyet bozuklugu vqrdir bide icraata dokmek, o anneyse bizim annelerimize anne demesinler artik, lanet gitsin..Yani yanlış anlamayın ama , bizim bir tanıdığık vardı. Kadın damadina kaçtı. Kız da boşanmak zorunda kaldı. Allah vermesin. Bence takip edin.
bende doğru yada değil olmasına karar veremiyorum karşımda annem var sonuçta objektif düşünüyorum.. düşünmeye çalışıyorum ama ben cıkamadım bu işin içinden
ANNEM eşimin ağzından laf alıo gelıo bana yapıştırıo mesajda buda doğru değil tabi eşim bunların hiç birini bilmiyor.. sizce sadece beklemelimiyim..sanki eşi ben değilim de annem gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?