Bugune kadar hatani yapmissin zaten. Kesinlikle kat kadini isin icine. Sana bunu bile bile yaparken o utanmiyorda sen mi utanacaksin. Sen bedel oduyorsan o kadinda odesin. Ama sizin oyle birseye cesaret edebileceginizi sanmiyorum. Anlasamadik der gecersiniz gibime geliyor.Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Sana bunu kadın yapmıyor, 4 çocuk yaptığın kocan yapıyor. Heralde bunu sadece kadına mal ettiğin için 5 yıldır duruma göz yumabiliyorsun.Önceki konumu okuyanlar bilir 5 yildir aldatiliyorum kadinin kocasi calismaya gitti bizimki her gece orda en son bu sabah saat 6 da kadinin evinden geldi dusa girdi yikandi bende sordum nerden geliyorsun nerden geldigimi bilmiyormusun dedi bende cocuklari aldim o saatte ciktim 15 dakka sonra annemi arayip hakeretler etti cocuklari aldi simdi bosanma davasi acacagiz benim hic gelirim yok cocuklarimi bana verirlermi 4 cocugum var kucugu 8 aylik onu bile benden kopardilar ben ne yapayim ne olur cocuklarim icin bana dua edin bana versinler ben cok cektim dayanamadim artik yaptiklarina resmen bana iskence ediyordu dilerim allahtan bana bunu yapan kadin daha beter olur
Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
4 çocuk neden ben anlamadımAnnemin dirdiri bir yandan evlat biryanda sen benim oglumu öldùrteceksin diyor benim bunca zaman katlanmamda hep ailemin yuzunden sus kizim sakinsoyleme bana sahip cikmadilarki hicbir zaman ustume daha fazla gelirlerse siginma evine gidecem
Annemin dirdiri bir yandan evlat biryanda sen benim oglumu öldùrteceksin diyor benim bunca zaman katlanmamda hep ailemin yuzunden sus kizim sakinsoyleme bana sahip cikmadilarki hicbir zaman ustume daha fazla gelirlerse siginma evine gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?