annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Allah yardimcin olsun inşallah sana verirler çocuklarını zaten öyle babaya mahkeme vermede yinede dualarim sizinle Rabbim cocuklariniza kavusyursun

Belki onun bebeğide senin bebeğin gibi "sürpriz" olmuştur. Böyle acımasızca eleştirmeden önce bir frene basın. İnsanların neyi ne şekilde yaşadığını bilemezsiniz. Burada bir paragrafa sığmıycak şeyler yaşamış konusahibi belliki.

Aldatildigimi ogrendigimde 3 cocugum vardi sonra bir sene kadinla gorusmedi ikimzde istedi dorduncuyu ne olur beni bunla yagilamayin bana dua edin cocuklarmi alayim ama artik o serefsizin yanina donmek istemiyorum bana yeterince cektirdi artik disaridan kimse beni taniyamiyor cunku taninmaz hale geldim cok yiprandim birde siz vurmayin

allah o iki şeref yoksununu da bildiği gibi yapsın ya ama lütfen ortalık karışır düşüncesiyle hareket etme yaptıklarının sonucuna katlanmaları lazım

çocukları alıp gelmişsiniz o eve,eşiniz nasıl gelip aldı tekrar annenizin evinden?? hele biri daha 8 aylık bebek,nasıl verirsiniz çocukları??
kaç yaşında diğerleri?

Boşanırken ve boşandıktan sonra tek düşündüğüm şey ben bir anneyim..
Ben nasıl annem olmasını istiyorsam öyle anne olacağım..
Mutlu, huzurlu ve güven veren..
Diğer herkesi herşeyi sildim gözümde..
Siz de etrafı umursamamaya çalışın..
Siz güçlü oldukça etrafınızdakiler de çekinir herhalde..
Beni tek düşündüren ve endişelendiren sizin kültürünüzde kadına değer verilmemesi..
Ekonomik özgürlüğünüzün olmaması..
Kısaca bağımlılıklarınız..

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Delilin varmis kanitlarsin işte baroya başvur avukat verirler. Hem eşine hem de diğer kadına tazminat davası aç. Nafakani iste eger evlendikten sonra aldığınız ev.araba var ise onların yarısı da senin.

Ne yapayim ailem ver dedi yoksa adam anneme evinizi basiniza yikacam demis herkes bu pislikten korkuyor onun ailesi bile buyuk oglum13 kucuk oglum 10 kizim 6 yasimda kucuk kizimda 8 aylik

işiniz çok zor gibi gözüküyor ailenizde korkuyor anlaşılan sürekli sus dediklerine göre,diğer çocukların büyüktür inşallah çalışabilirsin ,eğer küçükse ailende bakmaz ayy sabah sabah daral geldi

Yok hic birsey yok ne ev ne araba biraz birikim vardi onuda kadinla kumarla yedi bitirdi vurda is inkani biraz kisitli ama cocuklarima bakmak icin herseyi yaparim zamaninda az yapmadim tarlada bahcede cocuklarim olsun tuvalet bile temizlerim

Ne yapayim ailem ver dedi yoksa adam anneme evinizi basiniza yikacam demis herkes bu pislikten korkuyor onun ailesi bile buyuk oglum13 kucuk oglum 10 kizim 6 yasimda kucuk kizimda 8 aylik

Böyle edepsiz bir adamın yaptığı her pisliğe dur denmezse bi de alttan alınırsa her türlü kepazeliği yapar tabi..
Sende değil ki suç aslında..
Arkanda durmayan, kapıda karşısına dikilip sen kimden ne alıyorsun dur orda diyemeyen ananda babanda..

Çocukları alarak senin geri döneceğini düşünüyor olabilir canım.Bu tuzağa düşme.Hem Onunla gönlümü eğlendireyim,hem karım evde çocuklarıma baksın diye düşünüyor.Kaç yaşındasın.En büyük çocuğun kaç yaşında ,sana yardımcı olabilir.Ailenle 4 çocukla kalamazsın.Böyle düşünen aile çocuklarını da kabul etmez.Ayrı eve çıkarsın.Hiç iş yapamam dersen evlere temizliğe gidersin.Karın 1 ekmekle de doyar.Önemli olan ruhunun doyması.

Çocuklarda bilecek yaştalar.
Babaları nasıl onlara karşı iyi davranıyor mu gittiklerinde.boşanmaya kalkınca bebeği alamaz ama diğerleri çekinip babamda kalalım diyebilirler mi?

Kadında akrabaymış.kadın sığınma evleri geliyor aklıma.
Kadının kocası nasıl böyle anlamadım.yakalayamamışta bilmem ne.aptal adam bekle kapıda hadi işteyken geliyorsa tut birini gözlesin.

adam 5 yıldır aldatıyo diyosun 8 aylık bebeğim var diyosun..
Allah ıslah etsin seni akıl fikir versin

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
İsterse padişahın torunu olsun
Akraba diye her haltı yiyebilir ve kimse suçunu açık edemez mi
Kadını işin içine katacaksın ! İspatla ve al çoluğunu çocuğunu yanına
İnsan içine çıkamasın o iki gerizekalı

Kadinin kocasida ilk zamanlar duydu onlarda cok buyuk kavgalar yapti kadinin ailesi arkasinda kizimiza iftira atiyor dediler yalanladilar tabi yakin akraba oldugu icin inandilar adam acik acik soyluyor ben karimla bas edemiyorum adam safin teki yaninda gorse kadin gozunu baglar

Ay büyüğü delikanlı olmuş
Ailene çok şey derdim de neyse
Dağ başı mı orası, meydanı fazla boş bulmuş kendini külhanbeyi sanıyo dingil
Hem aldat hemde olay çıkar
Delillerini kullanmazsan çocuklarında dahil herkes seni suçlar ! Kendine ve evlatlarına bir iyilik yap o zorbanın ne mal olduğunu kanıtla, kadında kimin nesi olursa olsun işin içine girecek onu baştan düşüneceklerdi..

Bak işte ailesi arkasında diye aldatan kadın bile nasıl yara bere almadan kurtuluyor
Senin en büyük şanssızlığın ailen, o dandik kocanda bunu bildiğinden zaten arsızlığı ele almış

adam 5 yıldır aldatıyo diyosun 8 aylık bebeğim var diyosun..
Allah ıslah etsin seni akıl fikir versin

Allah ıslah etsin biraz ağır kaçmadı mı?
Islah olacak kişi konusahibi değil kocası..
Daha önce de açıkladı aldatmadan önce üç çocuk..
Dördüncü de kendisinden af dileyip bir sene rahat durduğu dönemde olmuş..
Herkes hepimiz şans vermişizdir eşlerimize..
Öyle hemen boşanılmıyor maalesef..
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez..
Artık o çocuklar için yapacak bişey yok.
Geçmişini yargılayacağınıza bundan sonraki hayatını nasıl değiştirebilir o konuda yorum yapsanız daha iyi olurdu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…