Belki onun bebeğide senin bebeğin gibi "sürpriz" olmuştur. Böyle acımasızca eleştirmeden önce bir frene basın. İnsanların neyi ne şekilde yaşadığını bilemezsiniz. Burada bir paragrafa sığmıycak şeyler yaşamış konusahibi belliki.5 yildir aldatiliyorsun. 5 yildir biliyorsun. Hazmediyorsun. Hazmetmekle kalmayip sevişmeye tam gaz devam ediyorsun. Üstelik bebek yapiyorsun..8 aylik bebegin var. 4 cocugun var. Kuvvetle muhtemel korundugun halde hamile kaldin ! Barışırsin merak etme. Velayet falan sorma utancindan boşancam vs diyorsun. 5 sene bile bile hazmeden bir ömür hazmeder zannımca. Geçmişler olsun
allah o iki şeref yoksununu da bildiği gibi yapsın ya ama lütfen ortalık karışır düşüncesiyle hareket etme yaptıklarının sonucuna katlanmaları lazımAldatildigimi ogrendigimde 3 cocugum vardi sonra bir sene kadinla gorusmedi ikimzde istedi dorduncuyu ne olur beni bunla yagilamayin bana dua edin cocuklarmi alayim ama artik o serefsizin yanina donmek istemiyorum bana yeterince cektirdi artik disaridan kimse beni taniyamiyor cunku taninmaz hale geldim cok yiprandim birde siz vurmayin
Delilin varmis kanitlarsin işte baroya başvur avukat verirler. Hem eşine hem de diğer kadına tazminat davası aç. Nafakani iste eger evlendikten sonra aldığınız ev.araba var ise onların yarısı da senin.Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Ne yapayim ailem ver dedi yoksa adam anneme evinizi basiniza yikacam demis herkes bu pislikten korkuyor onun ailesi bile buyuk oglum13 kucuk oglum 10 kizim 6 yasimda kucuk kizimda 8 aylik
Çocukları alarak senin geri döneceğini düşünüyor olabilir canım.Bu tuzağa düşme.Hem Onunla gönlümü eğlendireyim,hem karım evde çocuklarıma baksın diye düşünüyor.Kaç yaşındasın.En büyük çocuğun kaç yaşında ,sana yardımcı olabilir.Ailenle 4 çocukla kalamazsın.Böyle düşünen aile çocuklarını da kabul etmez.Ayrı eve çıkarsın.Hiç iş yapamam dersen evlere temizliğe gidersin.Karın 1 ekmekle de doyar.Önemli olan ruhunun doyması.Aldatildigimi ogrendigimde 3 cocugum vardi sonra bir sene kadinla gorusmedi ikimzde istedi dorduncuyu ne olur beni bunla yagilamayin bana dua edin cocuklarmi alayim ama artik o serefsizin yanina donmek istemiyorum bana yeterince cektirdi artik disaridan kimse beni taniyamiyor cunku taninmaz hale geldim cok yiprandim birde siz vurmayin
İsterse padişahın torunu olsunDelilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Ay büyüğü delikanlı olmuşNe yapayim ailem ver dedi yoksa adam anneme evinizi basiniza yikacam demis herkes bu pislikten korkuyor onun ailesi bile buyuk oglum13 kucuk oglum 10 kizim 6 yasimda kucuk kizimda 8 aylik
Bak işte ailesi arkasında diye aldatan kadın bile nasıl yara bere almadan kurtuluyorKadinin kocasida ilk zamanlar duydu onlarda cok buyuk kavgalar yapti kadinin ailesi arkasinda kizimiza iftira atiyor dediler yalanladilar tabi yakin akraba oldugu icin inandilar adam acik acik soyluyor ben karimla bas edemiyorum adam safin teki yaninda gorse kadin gozunu baglar
adam 5 yıldır aldatıyo diyosun 8 aylık bebeğim var diyosun..
Allah ıslah etsin seni akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?