Bak işte ailesi arkasında diye aldatan kadın bile nasıl yara bere almadan kurtuluyor
Senin en büyük şanssızlığın ailen, o dandik kocanda bunu bildiğinden zaten arsızlığı ele almış
Çok sinirlendim sabah sabahAynen öyle..
Abisi mama yapamaz mı acabaAdam sehir disinda calisiyor bir gunluk yol masefesi var simdi benimki serefsiz kadinin gitmesini bekliyorlar gorusmek icin benim icim yaniyor evlatlarim icin bebegim daha sut emiyor simdi ne yiyecek
Allah ıslah etsin biraz ağır kaçmadı mı?
Islah olacak kişi konusahibi değil kocası..
Daha önce de açıkladı aldatmadan önce üç çocuk..
Dördüncü de kendisinden af dileyip bir sene rahat durduğu dönemde olmuş..
Herkes hepimiz şans vermişizdir eşlerimize..
Öyle hemen boşanılmıyor maalesef..
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez..
Artık o çocuklar için yapacak bişey yok.
Geçmişini yargılayacağınıza bundan sonraki hayatını nasıl değiştirebilir o konuda yorum yapsanız daha iyi olurdu bence..
Önceki konumu okuyanlar bilir 5 yildir aldatiliyorum kadinin kocasi calismaya gitti bizimki her gece orda en son bu sabah saat 6 da kadinin evinden geldi dusa girdi yikandi bende sordum nerden geliyorsun nerden geldigimi bilmiyormusun dedi bende cocuklari aldim o saatte ciktim 15 dakka sonra annemi arayip hakeretler etti cocuklari aldi simdi bosanma davasi acacagiz benim hic gelirim yok cocuklarimi bana verirlermi 4 cocugum var kucugu 8 aylik onu bile benden kopardilar ben ne yapayim ne olur cocuklarim icin bana dua edin bana versinler ben cok cektim dayanamadim artik yaptiklarina resmen bana iskence ediyordu dilerim allahtan bana bunu yapan kadin daha beter olur
Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
İlçede bir tane akıllı adam yok mu?Zaten baba baba oldaydi annemde yanimda dursaydi simdi bu adam bunu yapamazdi hep sus cocuklarin icin sabret duzelir dediler ben zamaninda herkese soyledim abilerine babasina tum ilce duydu rezil oldular ama inkar ettiler iftira dediler kimse bana inanmadi
Kadının kocasına söylemişlerdelilini kullan. yesinler birbirlerini.
bu sıradan bir olay değil. gözünün içine baka baka kocanla birlikte oluyor onun kocası da salak yerine koyuluyor. yani namus kavramı yerlen bir olmuş. bunu yapmak insani ve vicdani göreviniz. siz yapamıyorsanız kadının kocasının numarasını verin özelden ben eşime aratır dedirtirim o derece sinirlendim yani.
utanmaz mahlukatlar ikisi de.
O kadını düşüneceklerine sizi düşünsünler..
Daha mı az kıymetlisiniz aileniz için..
Sizi düşünmeyeni siz de düşünmeyin..
Hale bak..
Aldatan yuva yıkan kadın korunuyor..
Haklı olan susturuluyor..
Nerede yaşıyor bilmiyorum ama sanırım yaşadığı yerde kadın çalışamaz, kadın boşanamaz, kocası her naneyi yer modunda bi yerSizin asıl niyetiniz nedir? Bunu bir avukat olarak soruyorum, yardımcı olmak isterim. Boşanmak istiyor musunuz?
siz neden bitik evliliğine çocuk yapmış insanları ısrarla her konuda savunuyosunuz?
avukatsınız veya benzer durumdaysanız söyleyin bilelim?
Adamın ne olduğu zaten belli bunu bilip de daha çocuk yapıyosa hatayı artık adamda aramam
öyle ya da böyle kendini aldatan adamdan çocuk yapmış
hadi kalkıp boşanamadın gelirin yok eyvallah da zaten 3 çocuğun var daha 4.niye?
bundan sonraki hayatında da hiiçbişey yapamaz kusura bakmasın
çalışma hayatı yok para yok pul yok
sıfırdan girer bi yere 1300 liraya tezgahtarlık yapar anca
al sana hayat.
olan gene çocuklara oldu tabi kimin umruna.
Nerede yaşıyor bilmiyorum ama sanırım yaşadığı yerde kadın çalışamaz, kadın boşanamaz, kocası her naneyi yer modunda bi yer
En kötüsü ailesi arkasında durmuyor
5 yıl bu yüzden katlansa da artık bıçak kemiğe dayanmış sanırım kadın sığınma evine gideceğim diyor
Yardım ederseniz çok sevinirim
Elinde aldatılmaya dair deliller varmış, nedir ne değildir ne kadarı delil kabul edilir bi ilgilenir misiniz ?
Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Gelince yazarKendisi cevap yazsa yardımcı olacağım lakin cevap yazmadı. Detaylar gerekiyor bana da. Nerede yaşıyor? Belki tanıdığımız bir avukat yönlendirebilirim, yada izleyeceği yol hakkında bilgi verebilirim. Can korkusu var mı mesela, koruma talep edilmesi gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?