annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Adam sehir disinda calisiyor bir gunluk yol masefesi var simdi benimki serefsiz kadinin gitmesini bekliyorlar gorusmek icin benim icim yaniyor evlatlarim icin bebegim daha sut emiyor simdi ne yiyecek

Yurdum gerçeği. İş güç olmayınca kocaya mahkum hayatlar. Muhtemelen doğudasın, ailen seni okutmadı, eşin de cahil, iş güç para yok. Ne yapabilirsin bu durumda?
Adamla yatma. 5. çocuğu yapma. Adliyeye git, ücretsiz avukat talebinde bulun, aldatmadan dolayı dava açarsan haklısın, çocuklarını alamaz adam. Parası olmadığı için nafaka veremez. Belki iyi bir talibin çıkar diyeceğim ama 4 çocukla o da zor. Hakkında hayırlısı, üzüldüm durumuna. Haaaa bu arada kadın değil kocan suçlu. O kadın olmasa başkasına gidecekti kocan problem kocanda senin.

Adam sehir disinda calisiyor bir gunluk yol masefesi var simdi benimki serefsiz kadinin gitmesini bekliyorlar gorusmek icin benim icim yaniyor evlatlarim icin bebegim daha sut emiyor simdi ne yiyecek
Abisi mama yapamaz mı acaba
Kocanın aklı beş karış havada, ondan umudu kestim de
13 yaşındaki biberonla mama verebilir aslında.

siz neden bitik evliliğine çocuk yapmış insanları ısrarla her konuda savunuyosunuz?
avukatsınız veya benzer durumdaysanız söyleyin bilelim?
Adamın ne olduğu zaten belli bunu bilip de daha çocuk yapıyosa hatayı artık adamda aramam
öyle ya da böyle kendini aldatan adamdan çocuk yapmış
hadi kalkıp boşanamadın gelirin yok eyvallah da zaten 3 çocuğun var daha 4.niye?
bundan sonraki hayatında da hiiçbişey yapamaz kusura bakmasın
çalışma hayatı yok para yok pul yok
sıfırdan girer bi yere 1300 liraya tezgahtarlık yapar anca
al sana hayat.
olan gene çocuklara oldu tabi kimin umruna.

Zaten baba baba oldaydi annemde yanimda dursaydi simdi bu adam bunu yapamazdi hep sus cocuklarin icin sabret duzelir dediler ben zamaninda herkese soyledim abilerine babasina tum ilce duydu rezil oldular ama inkar ettiler iftira dediler kimse bana inanmadi

Sizin asıl niyetiniz nedir? Bunu bir avukat olarak soruyorum, yardımcı olmak isterim. Boşanmak istiyor musunuz?

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum

delilini kullan. yesinler birbirlerini.
bu sıradan bir olay değil. gözünün içine baka baka kocanla birlikte oluyor onun kocası da salak yerine koyuluyor. yani namus kavramı yerlen bir olmuş. bunu yapmak insani ve vicdani göreviniz. siz yapamıyorsanız kadının kocasının numarasını verin özelden ben eşime aratır dedirtirim o derece sinirlendim yani.
utanmaz mahlukatlar ikisi de.

İlçede bir tane akıllı adam yok mu?
Kızım sen deli misin neden bu çaban deyipte size sahip çıkacak.size niye inanmıyorlar yahu yalan borcunuz mu var?

Empati yapıyorum peşinden gider çekerim veya jandarma-polis ararım fuhuş yapılıyor derim.

Kadının kocasına söylemişler
Kocası pasif biriymiş, kadının ailesi de cevvalmiş kızımıza iftira atılıyo demiş kapatmışlar
Kocası ben karımla baş edemiyorum demiş, zaten şehir dışına çıkıyormuş iş için. O arada bunlar yine yapacağını yapıyorlarmış

Sizin asıl niyetiniz nedir? Bunu bir avukat olarak soruyorum, yardımcı olmak isterim. Boşanmak istiyor musunuz?
Nerede yaşıyor bilmiyorum ama sanırım yaşadığı yerde kadın çalışamaz, kadın boşanamaz, kocası her naneyi yer modunda bi yer
En kötüsü ailesi arkasında durmuyor
5 yıl bu yüzden katlansa da artık bıçak kemiğe dayanmış sanırım kadın sığınma evine gideceğim diyor
Yardım ederseniz çok sevinirim
Elinde aldatılmaya dair deliller varmış, nedir ne değildir ne kadarı delil kabul edilir bi ilgilenir misiniz ?

Ben de sizin gibi düşünür kınar, suçlardım düzgün evliliği olmayanların çocuk sahibi olmalarını..
Ama gördüm ki içerisi dışardan bakıldığı gibi değilmiş..
Evliliklerde birçok problem yaşıyorsunuz..
Hele bir de başta çocuğunuz olduysa çook daha zor oluyor o boşanma kararını almak..
Sonra bakıyorsunuz adam düzelmiş..
Bayağı bayağı toparlayacak gibi ders almış gibi..
Bir çocuk daha yapabiliyorsunuz ve ben yaptım..
Söyleyin bilelim gibi çok itici konuşmuşsunuz ama söyledim bilin..
Konusahibinin ailesini bilmiyoruz..
Yaşantısını bilmiyoruz..
Kültürünü bilmiyoruz..
Ailesi tarafından sayılmamış değer görmemiş bir kadın. Olan olmuş..
Siz Allah seni ıslah etsin diyebiliyorsunuz sanki çok ağır suçluymuş gibi..
Ayrıca siz böyle yaptıkça bu kadar dar bakan kadınlara ne olabilir hiç düşündünüz mü?
Çocuklarından nefret edebilir..
Değer görmemiş ve sürekli itilmiş kadın kendini daha çok suçlayıp daha çok depresyona girebilir..
Neden neden dişe düşündürteceğinize ona yol göstermeniz gerekiyor..
O çocuklar doğmuş artık yapılabilecek bişey yok..
Ama gelecek için var..
Duymak istediğiniz şeyi yazıyorum..
Ben de sizin tabirinizle suçu işledim..
Ama geçmişime bakmadım neden diye sormak yerine hayatımızı nasıl güzel nasıl sevgi dolu, huzurlu geçirebiliriz bunu başardım..
Kendimi aldatan adamdan neden çocuk yaptım diye bir kez suçlamadım..
Çocuklarımın babası ölebilirdi de..
Boşanmak suç mu ayıp mı çocuklar olunca..
Bu kadın da toparlanabilir..
Çocuklarıyla mutlu hayatına devam edebilir..
Çalışırım diyor zaten..
Siz hala kendini suçlu hissettirmek için uğraşadurun..

Kendisi cevap yazsa yardımcı olacağım lakin cevap yazmadı. Detaylar gerekiyor bana da. Nerede yaşıyor? Belki tanıdığımız bir avukat yönlendirebilirim, yada izleyeceği yol hakkında bilgi verebilirim. Can korkusu var mı mesela, koruma talep edilmesi gerekiyor mu?

hadi büyükleri aldı da sekiz aylık çocuğu nasıl alıyor? ne yiyecek ne içecek o çocuk? evi başınıza yıkarım dedi diye kuzu kuzu vermişsiniz resmen. hemen polisi arayamadınız mı? aileniz de siz de çok bilinçsizsiniz. yazık günah o çocuklara.

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum

Bence artık aklını başına topla. Adamın ve o kadının pisliğini çeken sensin, sana akıl veren annen değil bunları yaşayan.
Tabi ki herkes sana ve çocuklara yaşattıklarının bedelini ödeyecek. Madem yakın akrabasınız nasıl hala kadının kocasının haberi yok bundan anlamadım.
Annen resmen öteki kadını koruyor. Akrabalarımla aramı açma diyor sana. Sakın bunu hazmetme elindeki delillerle git adliyeye avukat talep et. Güçlü ol.

Gelince yazar
Bence vardır can korkusu, yoksa ha deyince 8 aylık bebek bile verilmez o adi herife

Dogudayim ilkokul mezunuyum baba dayagiyla 17yasinda evlendirildim suan 31 yasindayim ben ispatlarsam ya beni yada ailemden birini oldurecek adamin gozunu kan burumus bunu herkes biliyor korkuyorlar ailesi dahil bas edemiyor bilen biliyor susuyorlar kimse demedi dogru kadinin ailesi yine herseye ragmen evine aldi gorusmeye devam ettiler olan yine bana oldu iftiraci oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…