Suan 4 adam aile buyuklerinden burda gel kaynin evine ikinizde yuzyuze konusun biz diyecegizki ailene ve cocuklarina sahip cikacaksan duzeleceksen evine git diyecekler yoksa senide cocuklarinida alip biz sana sahip cikacagiz artik vermeyecegiz diyorlar bende ben gelmiyorum gidin bensiz soyleyin dedim gel bebeginide al biz hallederiz diyorlar
Suan 4 adam aile buyuklerinden burda gel kaynin evine ikinizde yuzyuze konusun biz diyecegizki ailene ve cocuklarina sahip cikacaksan duzeleceksen evine git diyecekler yoksa senide cocuklarinida alip biz sana sahip cikacagiz artik vermeyecegiz diyorlar bende ben gelmiyorum gidin bensiz soyleyin dedim gel bebeginide al biz hallederiz diyorlar
Geçenki gibi kocandır affet diyeceklerSuan 4 adam aile buyuklerinden burda gel kaynin evine ikinizde yuzyuze konusun biz diyecegizki ailene ve cocuklarina sahip cikacaksan duzeleceksen evine git diyecekler yoksa senide cocuklarinida alip biz sana sahip cikacagiz artik vermeyecegiz diyorlar bende ben gelmiyorum gidin bensiz soyleyin dedim gel bebeginide al biz hallederiz diyorlar
Sakın gitme. Kararlılığını göster ve o büyükler çocuklarını alıp getirsinler yanına.Suan 4 adam aile buyuklerinden burda gel kaynin evine ikinizde yuzyuze konusun biz diyecegizki ailene ve cocuklarina sahip cikacaksan duzeleceksen evine git diyecekler yoksa senide cocuklarinida alip biz sana sahip cikacagiz artik vermeyecegiz diyorlar bende ben gelmiyorum gidin bensiz soyleyin dedim gel bebeginide al biz hallederiz diyorlar
Hallederiz dedikleri akılları sıra karı kocayı barıştırıcaklar bir araya getirip, bunca sene düzelmemiş onların karakaşının hatrına mı düzelicek bu adam, çocuklarını bile umursamayan adamSuan 4 adam aile buyuklerinden burda gel kaynin evine ikinizde yuzyuze konusun biz diyecegizki ailene ve cocuklarina sahip cikacaksan duzeleceksen evine git diyecekler yoksa senide cocuklarinida alip biz sana sahip cikacagiz artik vermeyecegiz diyorlar bende ben gelmiyorum gidin bensiz soyleyin dedim gel bebeginide al biz hallederiz diyorlar
Hem onların demesiyle mi düzelecekmiş. Şimdiye kadar düzelmediyse bundan sonra hiç düzelmez. Aile büyüklerinin yanında tamam düzelticem şöyle böyle diyecek sonrasında yine aynı tas aynı hamam. Sakın gitmeSuan 4 adam aile buyuklerinden burda gel kaynin evine ikinizde yuzyuze konusun biz diyecegizki ailene ve cocuklarina sahip cikacaksan duzeleceksen evine git diyecekler yoksa senide cocuklarinida alip biz sana sahip cikacagiz artik vermeyecegiz diyorlar bende ben gelmiyorum gidin bensiz soyleyin dedim gel bebeginide al biz hallederiz diyorlar
Ya sana bişey de söylüyorum ya sonuçta senin hayatın senin seçimin ama şunu demeden geçemicem bi ata sözü var alışkan g..t tövbe tutmaz ya sen seç ya onurunla kendini ezdirmeden bütün urfa kadinlarina örnek olacan yada ezilerek bi ömrü geçirecen sana kalmış senin seçimin hayat senin sen yaşican sonuçta taa sana ne dimki...Suan 4 adam aile buyuklerinden burda gel kaynin evine ikinizde yuzyuze konusun biz diyecegizki ailene ve cocuklarina sahip cikacaksan duzeleceksen evine git diyecekler yoksa senide cocuklarinida alip biz sana sahip cikacagiz artik vermeyecegiz diyorlar bende ben gelmiyorum gidin bensiz soyleyin dedim gel bebeginide al biz hallederiz diyorlar
Onlar bebeğini sana getirsinler sen gitme.kararlı olduğunu görünce mecburen verecek bebeğini. O bakamaz zaten.seni aldattığı o surtuk zaten hiç bakmaz..yok evlenecek yok o gelecek bu eve dediğine bakma sen.bir halt yiyemez.Suan 4 adam aile buyuklerinden burda gel kaynin evine ikinizde yuzyuze konusun biz diyecegizki ailene ve cocuklarina sahip cikacaksan duzeleceksen evine git diyecekler yoksa senide cocuklarinida alip biz sana sahip cikacagiz artik vermeyecegiz diyorlar bende ben gelmiyorum gidin bensiz soyleyin dedim gel bebeginide al biz hallederiz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?