annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Allah sabır versin canım ya çok üzüldüm. Böyle yuvayi yikan bozan kadınların allah onları bildiği gibi yapsin .

Kadının abisinin mutlaka vardır bu kadar insan bilip de sakladığına göre. Ama neden haber bekleyin demiş o kısmı anlamadım. Ne yapacakmış ki?

Suan 4 adam aile buyuklerinden burda gel kaynin evine ikinizde yuzyuze konusun biz diyecegizki ailene ve cocuklarina sahip cikacaksan duzeleceksen evine git diyecekler yoksa senide cocuklarinida alip biz sana sahip cikacagiz artik vermeyecegiz diyorlar bende ben gelmiyorum gidin bensiz soyleyin dedim gel bebeginide al biz hallederiz diyorlar

Kac senedir duzelmeyen adam simdi mi duzelecek? Yahu detaylari bilmiyor mu bunlar?

Bence de onunla konuşmaya sen gitme. Bir şey konuşulacaksa tıpış tıpış senin ayağına gelecek. Tabi sen yine kararının arkasında dur yüzüne karşı söyle boşanmak istediğini.
O adamın sözüne güvenilir mi bu saatten sonra? Bebeğini getirsinler ille de senin gitmen şart değil ki.

Geçenki gibi kocandır affet diyecekler
Affetme, aynılarını yaşarsın
Denedin gördün zaten
Düzelmiyor daha da arsızlaşıyor
O büyükler bebeği ve diğer çocukları alıp gelsinler, görelim ne kadar büyüklermiş

Takip ediyorum konuyu ama pek bilgi sahibi değilim arkadaşlar gibi o yüzden yazmıyorum çokta üzüldüm . Sen gitmesen olmaz mı .

Yaziklar olsun diyorum ya bi anneyle bebegi kavusamadilar ya bugunde mi boyle gececek konu sahibi biraz kurnaz olsan beni biraz rahat bırakın bebegimide getirin dusunmeye ihtiyacim var de ve al bebegini cok kiziyom artik..

Sakın gitme. Kararlılığını göster ve o büyükler çocuklarını alıp getirsinler yanına.

Hallederiz dedikleri akılları sıra karı kocayı barıştırıcaklar bir araya getirip, bunca sene düzelmemiş onların karakaşının hatrına mı düzelicek bu adam, çocuklarını bile umursamayan adam

Hem onların demesiyle mi düzelecekmiş. Şimdiye kadar düzelmediyse bundan sonra hiç düzelmez. Aile büyüklerinin yanında tamam düzelticem şöyle böyle diyecek sonrasında yine aynı tas aynı hamam. Sakın gitme

Ya sana bişey de söylüyorum ya sonuçta senin hayatın senin seçimin ama şunu demeden geçemicem bi ata sözü var alışkan g..t tövbe tutmaz ya sen seç ya onurunla kendini ezdirmeden bütün urfa kadinlarina örnek olacan yada ezilerek bi ömrü geçirecen sana kalmış senin seçimin hayat senin sen yaşican sonuçta taa sana ne dimki...

Şu çocuklarıni alsanda ben rahatlasam çok farklı sebeplerden ayrı kaldım çocuklarımdan. Sağlık sorunlarından. İnim inim inledim. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bak sen annesin yaşadığın yöreyide bilirim erdirdikce ezilirsin. Korkma çıkar sesini dök içindekilerini al çocuklarıni o iki küçük kızını soke şoke al. Polis çağır bağır çağır. Çektim çaresizliğimden ama söz konusu doğurduğum dört evlat de! Sizin itibarınız Uckurunuz için analık hakkımla yapamam de asi ol!!

Çocuklarım diye tutturursan sana esin çocukları vermek istemeyecek.direnecek o da.bi kere eşine çocuklarım da çocuklarım deme bence.
Sen şimdi evini tut bir is bul.mahkeme çocukları bu şartları sağlarsan sana verir.davayı onun açmasını bekleme sen aç. Ve bence diğer kadını ortaya dökme eşini elinde kanıt olduğu ve seni rahatsız ederse bunları ortaya dokebilecegin konusunda korkut.ama üstü kapalı. Direk tehdit ters tepebilir.

Onlar bebeğini sana getirsinler sen gitme.kararlı olduğunu görünce mecburen verecek bebeğini. O bakamaz zaten.seni aldattığı o surtuk zaten hiç bakmaz..yok evlenecek yok o gelecek bu eve dediğine bakma sen.bir halt yiyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…