annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

Arkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
kadının abisinin haberi yok muymuş. şaşırdım. iyi olmuş söylemesi. ne için haber bekleyin demiş söyledi mi peki

Arkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis

Neye ihtiyacın olursa olsun haber ver tabi ki gelişmelerden de. Ailenle konuş güzelce, avukat arkadaşım haber bekliyor. Herhangi bir durumda yanında olacak avukatın olarak. Mahkeme günün belli olduğunda da haber ver, mutlaka gelmek istiyorum. Ve bir kadın olarak seninle gurur duyuyorum.

konu sahibi dik dur güçlü ol. mücadelenden yılma.Allah büyük, inşAllah çocuklarınla birlikte güzel yarınların olur. Yapabileceğim bir şey olursa ben de elimden geleni yaparım yalnız değilsin yanındayız.Sen iyi bir annesin boş boş atıp tutanlara bakma sen. Oturduğu yerden eleştirmek en kolayı.

Sizin gibi insanlarin olmasi oyle beni sevindiriyorki kendimi oyle guclu hissediyorumki benim kararim ailem biraz beklememi istiyor size anlatmistim babam o aile buyugune soylecek cocuklar ve is konusunda bana insallh yardim edecek kizimi eltim kendiyanina almis aradim aksam getirecek eger bizim serefsizden alabilirse izin

Canim benim cok sevindim..sen çok güçlü ve akıllı bir kadınsın. Ve çok cesursun.Ben ve buradaki herkes seninle gurur duyuyor.Yanında olduğumuzu unutma.içine düşen en küçük umutsuzlukta yaz bize.Elimizden geleni yaparız.
Haber ver bize her ne oluyorsa. Keske Türkiye'de olsaydım seni görmeye gelirdim. Ama inan geldiğimde aklımda olacaksın şartlar imkan verirse göreceğim de seni ve minik çocuklarını. .Allaha emanet ol..

Çocuklarına kavuşacaksın bundan şüphen olmasın. Öpüyorum çok.

Bosanma konusunda kararliyim ailemde tamam diyor biraz beklemi istiyorlar davayi o acsin diyorlar dun acacigim diyordu tlf anneme ama hala ses yok

Teşekkür ederim..destek olan herkesten Allah razı olsun..Allah hickimseye kaldıramayacağı dert vermesin..

Etraftaki onca zararlı tip nasıl ailelerden çıkıyo dersiniz?
Cnm ben izmirliyim 5 yıl önce evlendim eşim güneydoğunun büyük bir şehrinde yaşıyodu buraya yerleştik ve doğu değil bak güneydoğu ve burdaki kadınların hayatını gördüm ilk zamanlar çok kızdım ama sonra içine girdikçe kızgınlığım yerini üzüntüye bıraktı.İlkokuldan sonra okuma şansları yok 16 bilemedin 17 yaşında düğün dernek yapılarak resmi nikahsız tabii evlendiriliyorlar.Bir yıla kalmadan kucaklarına çocuklarını alıyolar malesef hepsinin en az 4 tane çocuğu var.Çocuklar hep sokakta malesef.En önemlisi erkeğin aldatması bir boşanma sebebi değil çoğu kadın bu şekilde yaşıyor hatta ikinci eş durumları söz konusu.O yüzden konu sahibi cesur davranmış ve baş kaldırmış bu yüzden ona saygı duyuyorum.İşte bunlar Türkiye nin gerçekleri ne yazık kiO yüzden böyle eleştiriler yapmadan önce biraz empati yapmalıyız .Herkes bizler kadar şanslı değil bu ülkede.

Biraz once ikisininde okuluna gittim sevincten uctular sabredin sizi yanima alacam dedim kizimlada tlf konustum oda anne eve gel ben babayi dovdum diyordu tamam kizim gelecem dedim biraz bekle amcanin evine gel baba burda degil dedi sonra parka gel avuttum ama nekadar inandi billiyorum

sizin durumunuzu bilemeyeceğim...ama 4 çocuk hiçbir ekonomik gücü olmayan bir kadın için çok gereksiz doğuda çocukları sokaklara salıyorlar aman aman bir evlat sevgisi yok büyük bir kısmı böyle
Sende o çocuklardan birimisin? Terbiyesizliğin alemi yok o sevgi görmemiş sokağa salınmış çocuklar dedikleriniz aile kıymetini çok iyi biliyorlar !

Cnm pes etme Allah mutlaka bir kapı açacaktır üzülme çalışır çocuklarınada bakarsın herşey düzelir

İzin vermez ki o adam..
Hatta bir süre sizi rahat bırakmayacağım..
Tehdit, kendini acındırmak, öfke her türlü şeyi deneyecek bence..
Ne kadar kararlı olduğunuzu göstermek zorundasınız..
Ve çocuklarınızı asla bırakmayacağınızı da..
Gereksiz tartışmalara girmeyin sakın..

ben kıyamam ona dövmüş babayı benim aklımda sürekli senin küçük kızında, onunla ilgili mutlaka haber ver olur mu aldım alamadım diye, baban madem artık arkandaymış, bu konuda lğtfen bişeyler yapsın konuşsun kocanla, madem boşanmak istiyo zaten napacak avuç kadar bebeği, versin artık lütfen

Çocuk bile suçluyu anlamış
Daha burdakiler anlayamadı..

Anca yasayan bilir evinde rahatinda olanlar sade eleştermeyi bilirler bi gün benim başıma da gelir dicek birisinin derdini dinlerken . Dışarısi o kadar acımasız ki bilemezsiniz bi ybancının derdini sahiplenirseniz ALLAH da sizi sahiplenir bilmezmisiniz...

Oh çeksin cezasını ne demek öyle hep mazlumlar itilecek ohh o kadinda ceksin eden bulsun hemde en yakın zamanda inşaallah diyorum Allahim sesimi duy şu anda dünyanın neresinde olursa olsun zor durumda olanlara yardım yokmu diyenlere;savaş magdurlarina cocuklara yardim et zalimlere fırsat verme yer ile göğü birbirinden direksiz ayira rabbim sesimi duy. Allahım zalimleri merhametinle değil adaletiyle yargıla...

Guzel haberlerini bekliyoz kizim kucagimda emziriyorum demeni bekliyorum bizde sevinelim.sekiz aylik kızımla ilgilenirken senin bebeğin aklımda oda annesini ister diyorum ve üzülüyorum.Ahbu erkeklere niye aileleri vicdan merhamet asilamiyorlar küçükken..bir yerde okudum Rabbimiz mahserde en kızdığı insanlardan biri yavrusunu anasindan ayirandir diye Allahtan korkupta insafa gelir insaallah..

Ailen sahip çıktığında sevinçten kelebek olmuştum şimdi bebene kavusacani duyunca kuş oldum seviñçten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…