- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
kadının abisinin haberi yok muymuş. şaşırdım. iyi olmuş söylemesi. ne için haber bekleyin demiş söyledi mi pekiArkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
Arkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
Sizin gibi insanlarin olmasi oyle beni sevindiriyorki kendimi oyle guclu hissediyorumki benim kararim ailem biraz beklememi istiyor size anlatmistim babam o aile buyugune soylecek cocuklar ve is konusunda bana insallh yardim edecek kizimi eltim kendiyanina almis aradim aksam getirecek eger bizim serefsizden alabilirse izinNeye ihtiyacın olursa olsun haber ver tabi ki gelişmelerden de. Ailenle konuş güzelce, avukat arkadaşım haber bekliyor. Herhangi bir durumda yanında olacak avukatın olarak. Mahkeme günün belli olduğunda da haber ver, mutlaka gelmek istiyorum. Ve bir kadın olarak seninle gurur duyuyorum.
Canim benim cok sevindim..sen çok güçlü ve akıllı bir kadınsın. Ve çok cesursun.Ben ve buradaki herkes seninle gurur duyuyor.Yanında olduğumuzu unutma.içine düşen en küçük umutsuzlukta yaz bize.Elimizden geleni yaparız.Arkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
Sizin gibi insanlarin olmasi oyle beni sevindiriyorki kendimi oyle guclu hissediyorumki benim kararim ailem biraz beklememi istiyor size anlatmistim babam o aile buyugune soylecek cocuklar ve is konusunda bana insallh yardim edecek kizimi eltim kendiyanina almis aradim aksam getirecek eger bizim serefsizden alabilirse izin
Teşekkür ederim..destek olan herkesten Allah razı olsun..Allah hickimseye kaldıramayacağı dert vermesin..CrazyMother Bir-Dost Mayflower75 seviyan E EBRU 72 @accesdenied hepiniz harika insanlarsınız. Allah hepinizden razı olsun.
ve konu sahibini ısrarla 4 çocuk yaptığı için yerden yere vuranlar Allah kimseyi size muhtaç etmesin. doğruyu söylemeyelim mi diyenler olmuş. söyleme kardeşim söyleme zaten kadın yaşayarak doğruyu yanlışı öğrenmiş, senden herhangi bişey duymaya ihtiyacı yok.
olan olmuş nasıl yardımcı oluruz diye düşüneceklerine vurun abalıya. kolay olanı yapın tabi. kadın kadının en büyük düşmanı başka düşmana gerek yok. bu konu da bir kez daha görmüş oldum.
destek olmayan köstek de olmasın bi zahmet.
Cnm ben izmirliyim 5 yıl önce evlendim eşim güneydoğunun büyük bir şehrinde yaşıyodu buraya yerleştik ve doğu değil bak güneydoğu ve burdaki kadınların hayatını gördüm ilk zamanlar çok kızdım ama sonra içine girdikçe kızgınlığım yerini üzüntüye bıraktı.İlkokuldan sonra okuma şansları yok 16 bilemedin 17 yaşında düğün dernek yapılarak resmi nikahsız tabii evlendiriliyorlar.Bir yıla kalmadan kucaklarına çocuklarını alıyolar malesef hepsinin en az 4 tane çocuğu var.Çocuklar hep sokakta malesef.En önemlisi erkeğin aldatması bir boşanma sebebi değil çoğu kadın bu şekilde yaşıyor hatta ikinci eş durumları söz konusu.O yüzden konu sahibi cesur davranmış ve baş kaldırmış bu yüzden ona saygı duyuyorum.İşte bunlar Türkiye nin gerçekleri ne yazık kiEtraftaki onca zararlı tip nasıl ailelerden çıkıyo dersiniz?
Sende o çocuklardan birimisin? Terbiyesizliğin alemi yok o sevgi görmemiş sokağa salınmış çocuklar dedikleriniz aile kıymetini çok iyi biliyorlar !sizin durumunuzu bilemeyeceğim...ama 4 çocuk hiçbir ekonomik gücü olmayan bir kadın için çok gereksiz doğuda çocukları sokaklara salıyorlar aman aman bir evlat sevgisi yok büyük bir kısmı böyle
Cnm pes etme Allah mutlaka bir kapı açacaktır üzülme çalışır çocuklarınada bakarsın herşey düzelirBiraz once ikisininde okuluna gittim sevincten uctular sabredin sizi yanima alacam dedim kizimlada tlf konustum oda anne eve gel ben babayi dovdum diyordu tamam kizim gelecem dedim biraz bekle amcanin evine gel baba burda degil dedi sonra parka gel avuttum ama nekadar inandi billiyorum
Sizin gibi insanlarin olmasi oyle beni sevindiriyorki kendimi oyle guclu hissediyorumki benim kararim ailem biraz beklememi istiyor size anlatmistim babam o aile buyugune soylecek cocuklar ve is konusunda bana insallh yardim edecek kizimi eltim kendiyanina almis aradim aksam getirecek eger bizim serefsizden alabilirse izin
ben kıyamam ona dövmüş babayıBiraz once ikisininde okuluna gittim sevincten uctular sabredin sizi yanima alacam dedim kizimlada tlf konustum oda anne eve gel ben babayi dovdum diyordu tamam kizim gelecem dedim biraz bekle amcanin evine gel baba burda degil dedi sonra parka gel avuttum ama nekadar inandi billiyorum
Çocuk bile suçluyu anlamışBiraz once ikisininde okuluna gittim sevincten uctular sabredin sizi yanima alacam dedim kizimlada tlf konustum oda anne eve gel ben babayi dovdum diyordu tamam kizim gelecem dedim biraz bekle amcanin evine gel baba burda degil dedi sonra parka gel avuttum ama nekadar inandi billiyorum
Anca yasayan bilir evinde rahatinda olanlar sade eleştermeyi bilirler bi gün benim başıma da gelir dicek birisinin derdini dinlerken . Dışarısi o kadar acımasız ki bilemezsiniz bi ybancının derdini sahiplenirseniz ALLAH da sizi sahiplenir bilmezmisiniz...kadın parkta bibaşına kimsesiz, çaresiz, evsiz, parasız kaldı yahu acaba bunla ilgili empati yapabiliyo musunuz ? kadın göğsmde süt kitlendi dünden beri diyo, acaba o duyguyu hissedebiliyo musunuz ? o acıyı algılayabiliyo musunuz ? ben yazarken boğazım acıyo, gözm yaşarıyo, asıl bu durumda ki bi kadına hala bıkbık konuşanları allah ıslah etsin, bi bitmediniz, ve en kötüsü kötü kalplisiniz
Oh çeksin cezasını ne demek öyle hep mazlumlar itilecek ohh o kadinda ceksin eden bulsun hemde en yakın zamanda inşaallah diyorum Allahim sesimi duy şu anda dünyanın neresinde olursa olsun zor durumda olanlara yardım yokmu diyenlere;savaş magdurlarina cocuklara yardim et zalimlere fırsat verme yer ile göğü birbirinden direksiz ayira rabbim sesimi duy. Allahım zalimleri merhametinle değil adaletiyle yargıla...Arkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
Ailen sahip çıktığında sevinçten kelebek olmuştum şimdi bebene kavusacani duyunca kuş oldum seviñçten.Sizin gibi insanlarin olmasi oyle beni sevindiriyorki kendimi oyle guclu hissediyorumki benim kararim ailem biraz beklememi istiyor size anlatmistim babam o aile buyugune soylecek cocuklar ve is konusunda bana insallh yardim edecek kizimi eltim kendiyanina almis aradim aksam getirecek eger bizim serefsizden alabilirse izin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?