- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Sende öylesin. .kaç gündür her fırsatta destek oldun..okudum yazdıklarını. .kocaman sarılıyorum sana da..Sende harikasın
Ayy Allah sizin iyilinizi versin emi daha bu kadar güldumü hatırlamim be gülmekten yerlere geçtim be odunumun Parası da ne oli bin yaşayin emi gülmekten öldum be...nerden engelledin
odunumun parası ne demek mahalle ağzını anlayamıyorum
nerden engelledin
Evliliği kötü giden kadına, sakın çocuk yapma denir. Ama doğmuş olan çocuklar için ' neden doğurdun' denmez. Burada Çaresiz bir kadın var. Ve bilinçli, merhametli arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor. Siz neden sürekli yorum yapıp, kötü Olmayı tercih ediyorsunuz? Iyi olmak, yardımcı olmak çok mu zor? Siz bilinçli, kültürlü , medeni, harika bir insansınız.herkes sizin gibi değil işte. Yeter bence yorum yapmayın artık.yıl 2016 insanlar uzaya sehayat düzenliyor ve doğum kontrolü var çocuklara bu zulmu stresi yaşatmaya kimsenin hakkı yok..bdenim kızgınlığım bu umarım bu kadın güçlü olur özellikle doğudaysa
Az önce bulunduğunuz ilçenin bağlı olduğu ilde ki avukat arkadaşım ile görüştüm. Her konuda yardımcı olacak, gerekirse iş içinde yardımcı olurum, en kötü yanıma ofise alırım dedi. Sen karar ver ne yapacağına, bana ulaş canım. Bu arada çok yoğun bir perşembe-cuma olacak benim için sen yaz ben görürüm.
nerden engelledin
Şşttiii, sakin ol. Kadın olarak seni anlamayan yada anlamaya dahi çalışmadan ,bulunduğun koşulları bilmeden ahkam kesenlere cevap verme, moralini de bozma. Herşey güzel olacak emin ol, ne kadar güçlü bir kadın olduğunu bilmiyorlar. O 4 evladın ileride seninle gurur duyacak. Üzme kendini lütfen. Dava tarihin belli olsun, gelmeye çalışıcam mahkemeye. Sen yanında sana destek olanlara bak, gerisini boşver.
konu çıkışı gösterilmesinin nedeni, kimin haklı kimin haksız olduğuyla alakalı değil benceNeden bu kadar sıkıntıya rağmen çocuk diyenler
şuan yanlış anlaşılıyor bence.
Şöyle ki aslında demek istedikleri şu.
Bu adam 5 yıl gibi uzun bir süre ahlaksızca ve çirkin bir şekilde seni yaralamış. Gün değil, ay değil, yıllar sürmüş.
Hadi 3 çocuk bu olay patlak vermeden önce olmuş.
(En küçük çocuk 6 yaşında oldugu için böyle anlaşılıyor)
4 yıl bu hayatı reva gören bir ahlaksızın lafıyla 4. çocuk yapılmamalıydı.
Bu kadar kolay güvenilmemeliydi.
4. çocugu çok istiyormuş koca kişisi.
Orada 3 çocugumuz var, mevcut çocuklarımızı düşünseydin zaten bizi bu kadar yıpratıp üzmezdin diye
karşı durabilmeliydi konu sahibi.
Çok istedi bende düzeldi sandım yaptım
olarak bakmamalıydı.
Adam resmen eline bebek verip oyalanmasını istemiş
o da rahat rahat hayatıma bakayım demiş.
Kızılan nokta bu.
Haksızlar mı, bence haklılar. Bakın bu konuda en çok mağdur kim?
8 aylık anne sütüne ve kokusuna muhtaç olan bebek.
Diğerleri zaten kısmen iyi kötü kendini kurtarmış.
Evet olan olmuş, artık önüne bakmalı.
Ama burada bunu söyleyenlere de kimse konu çıkışını gösterme hakkını kendinde bulmamalı.
Amin hepimizden razı olsunArkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
Sandığından daha güzel aslındaNe güzel insanlar var dedirttiniz bana..Allah sizden razı olsun, işiniz gücünüz hep rast gitsin
bebekleri napıcaksınız ? gidip alıcak mısnız ?Arkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
Bizi de haberdar et. Guzel şeyler duyalım inan o kadar hafifliyeceksin ki bütün bunlar bittiğinde.Arkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?