annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

bu meselede suçlu kadın değil eşiniz . önce bunu kabul edin . kadının size karşı hiç bir sorumluluğu yok . o kendi eşine karşı sorumlu. bir de sizi bu hale getiren kişi eşiniz . olay bu kadar net . ikinci suçlu da bile bile çocuk yapan siz. adam o kadar net ki nerde olduğumu bilmiyor musun diyebiliyor artık . siz neyin ikilemini yaşayıp bekliyorsunuz sabahı. hiç görünmeden gidin . boşanın ve kendi hayatınızı kurun . hesaplaşmanızı mahkeme ortamında yapın . zaten sadakat duygusu olmayan bir erkek o kadına da aynı şeyi yapar. siz sadık olmayan biri için neden yarışasınız ? biz kadınlar her konuda erkeğin suçunu böyle hafifletirsek bu algı değişmeyecek maalesef. aldatan en büyük suçlu sizi aldattığı kişi değil .

nerden engelledin
odunumun parası ne demek mahalle ağzını anlayamıyorum

Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur derler sen doğru olanı söylüyosun boşver.

Bi de açıklama olarak ortamı normal değil demiş ortam normal olmayınca paso sevişilip çocuk doğruluyo heralde.Bi de hakikatli bi açıklama yapıyomuş gibi yazmış bunu.Zaten üslubundan belli kendisi.
(Bundan sonrası size değil)
Burası herkese açık bi forum.Kimse ne yazacağını kimseye sormak zorunda değil.Aynı fikirleri paylaşmıyorsunuz diye kimseyi manipüle edip ne yazıp yazamayacağını ve düşüneceğini söyleyemezsiniz..

Evet amacımız 4 çocuğu sperme dönüştürmek değil, evet olmuş artık destek olmak lazım.Fakat neden 4 çocuk doğurdun diyenlerin kadının durumuna üzülmediği anlamına gelmez bunu söylemeleri.

Şu an duruma bakacak olursak kadından daha mağdur olanlar varsa onlar da o günahsız çocuklardır.Bdv de bugüne kadar çok net gördüğüm bişey varsa o da iki güne bi açılan boşanıyorum ama hamileyim konularıdır.

Evet insanlara napacağını biz burda öğretemeyiz ama en azından yapılanların yanlış olduğu söylenir. Bunda bu kadar olay çıkaracak bişey yok.Destek olmak demek yanlışını söylememek demek değildir. Ki burda söylenenler bu platforma takılan kadınların ortak sorunlarından biri.

Madem kafanız eee olmuş artık napalım mantığı üzerine çalışıyor burda olmuş bitmiş olayları içeren diğer konulardaki kadınları taşlayanlar kim o zaman?neden onlara da herkes destek olmak yerine her konuda kavga çıkıyor?

Başka bişey söylemek veya kimseyle tartısmak istemiyorum.

Konu sahibi umarım o iğrenç pislikten kurtulur ve mutlu olursun.

yıl 2016 insanlar uzaya sehayat düzenliyor ve doğum kontrolü var çocuklara bu zulmu stresi yaşatmaya kimsenin hakkı yok..bdenim kızgınlığım bu umarım bu kadın güçlü olur özellikle doğudaysa
Evliliği kötü giden kadına, sakın çocuk yapma denir. Ama doğmuş olan çocuklar için ' neden doğurdun' denmez. Burada Çaresiz bir kadın var. Ve bilinçli, merhametli arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor. Siz neden sürekli yorum yapıp, kötü Olmayı tercih ediyorsunuz? Iyi olmak, yardımcı olmak çok mu zor? Siz bilinçli, kültürlü , medeni, harika bir insansınız.herkes sizin gibi değil işte. Yeter bence yorum yapmayın artık.
Ve son olarak; umarım bir gün merhamete ihtiyacınız olmaz.

Neden bu kadar sıkıntıya rağmen çocuk diyenler
şuan yanlış anlaşılıyor bence.

Şöyle ki aslında demek istedikleri şu.

Bu adam 5 yıl gibi uzun bir süre ahlaksızca ve çirkin bir şekilde seni yaralamış. Gün değil, ay değil, yıllar sürmüş.

Hadi 3 çocuk bu olay patlak vermeden önce olmuş.
(En küçük çocuk 6 yaşında oldugu için böyle anlaşılıyor)

4 yıl bu hayatı reva gören bir ahlaksızın lafıyla 4. çocuk yapılmamalıydı.
Bu kadar kolay güvenilmemeliydi.
4. çocugu çok istiyormuş koca kişisi.
Orada 3 çocugumuz var, mevcut çocuklarımızı düşünseydin zaten bizi bu kadar yıpratıp üzmezdin diye
karşı durabilmeliydi konu sahibi.

Çok istedi bende düzeldi sandım yaptım
olarak bakmamalıydı.

Adam resmen eline bebek verip oyalanmasını istemiş
o da rahat rahat hayatıma bakayım demiş.

Kızılan nokta bu.

Haksızlar mı, bence haklılar. Bakın bu konuda en çok mağdur kim?
8 aylık anne sütüne ve kokusuna muhtaç olan bebek.
Diğerleri zaten kısmen iyi kötü kendini kurtarmış.

Evet olan olmuş, artık önüne bakmalı.

Ama burada bunu söyleyenlere de kimse konu çıkışını gösterme hakkını kendinde bulmamalı.

Sadece konuyu okuyup dan diye yazanı geçtim
Birde öyle değil şöyle şöyle , 3 çocuk aldatmadan evvelmiş
Sonuncu da adam söz verip barıştıktan sonra olmuş dendiği halde
Hayır benim, ben biliyorum, benim dediğim doğruyu 3 gündür dikte edenler var
Tamam sen doğru ol, sonuç ? Kadın sokaktaydı be var mı ötesi
Es vermeden devam edende merhamet aramam ben

Güçlü ol dik dur sen

Ne güzel insanlar var dedirttiniz bana..Allah sizden razı olsun, işiniz gücünüz hep rast gitsin

En çok ailenize kızdım. Akrabaligini düşünüyorlar da kızlarını mi dusuniyorlar? Ne demek yahu söyleme.
Lütfen davayı açın ve söyleyin aldatildiginizi

konu çıkışı gösterilmesinin nedeni, kimin haklı kimin haksız olduğuyla alakalı değil bence
olay sadece üslup, bu kadın zaten çok hırpalanmış, çok yara almış, şu anda dipte şartları itibariyle, çocuklarından zorla ayırılmış falan
geçip karşısına hede hödö allah seni ıslah etsin denecek an değil yani, diyen varsa bence de sağdan çıksın gitsin, bin kere yazıldı niye 4 çocuk yaptın bilmemne, ben okumaktan sıkıldım, bunlar yazmaktan sıkılmadı, katkınızyok, desteğiniz yok, bari sinşr bozmayın diyorum ben de kendilerine

kadın parkta bibaşına kimsesiz, çaresiz, evsiz, parasız kaldı yahu acaba bunla ilgili empati yapabiliyo musunuz ? kadın göğsmde süt kitlendi dünden beri diyo, acaba o duyguyu hissedebiliyo musunuz ? o acıyı algılayabiliyo musunuz ? ben yazarken boğazım acıyo, gözm yaşarıyo, asıl bu durumda ki bi kadına hala bıkbık konuşanları allah ıslah etsin, bi bitmediniz, ve en kötüsü kötü kalplisiniz

Arkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
Amin hepimizden razı olsun
Nasıl yani ? Ailesi destekti abi bilmiyor muymuş ne haberi ne yapacaklar ki

Ne güzel insanlar var dedirttiniz bana..Allah sizden razı olsun, işiniz gücünüz hep rast gitsin
Sandığından daha güzel aslında CrazyMother
Kendi konusuna denk gelmiştim
Eşinin ilk eşinden olan çocuğuna da sahip çıktı, bir de kendi evlatları var. İki kardeş aynı ortamda büyüyecekler artık

Arkadaslar destek olanlardan olmayanlardan allah razi olsun babam gelip beni aldi bu isi halledecek sanirim artik yanimda olacak bu arada ustu kapali kadinin abisine anlatmis benden haber bekleyin demis
bebekleri napıcaksınız ? gidip alıcak mısnız ?

Bizi de haberdar et. Guzel şeyler duyalım inan o kadar hafifliyeceksin ki bütün bunlar bittiğinde.

CrazyMother Bir-Dost Mayflower75 seviyan E EBRU 72 @accesdenied hepiniz harika insanlarsınız. Allah hepinizden razı olsun.

ve konu sahibini ısrarla 4 çocuk yaptığı için yerden yere vuranlar Allah kimseyi size muhtaç etmesin. doğruyu söylemeyelim mi diyenler olmuş. söyleme kardeşim söyleme zaten kadın yaşayarak doğruyu yanlışı öğrenmiş, senden herhangi bişey duymaya ihtiyacı yok.

olan olmuş nasıl yardımcı oluruz diye düşüneceklerine vurun abalıya. kolay olanı yapın tabi. kadın kadının en büyük düşmanı başka düşmana gerek yok. bu konu da bir kez daha görmüş oldum.

destek olmayan köstek de olmasın bi zahmet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…