Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olaya bakış açınızı değiştirin bence. Şöyle ki, başka konularda da bahsetmiştim, bana ta bekarliktan çocuğum olamayacağı söylenmişti birçok doktor tarafından. Bebekleri çok severim, çok üzülmüştüm. Hemen arkasına annem hamile kaldı, 37 yaşındaydı, ben 20. Kardeşimi kendi evladım gibi sevdim, baktım, ilgilendim ve varlığı bana büyük teselli oldu. Evlendikten sonra da düşükler oldu falan derken bir anda hamile kaldım hiç beklemezken. Dayı-yeğen arasında 7 yaş var şimdi. Demem o ki, kalbinizi karartmayın veya kendinizi hislerinizden dolayı suçlamayın. Kardeşiniz sağlıkla doğsun, size de çok büyük mutluluk getirecek, umarım sizin de sağlıkla bir evladınız olur. Sevgiler

konu sahibi,üzüntünüzü anlayabiliyorum. evlat sahibi olmak istemeniz çok normal,etrafta görüp içerlemeniz de çok normal,ancak düşünceleriniz oldukça kaotik... bence biraz sakinleşmelisiniz zira sakince şu yazdıklarınızı okuyunca siz de şaşıracaksınız bence.

yorumlarınızı da okudum ve:

1)annenizin hamile kalmasını kıskanmanız veya -daha yumuşatarak söyleyeyim- buna içerlemeniz aslında annenizin doğurganlığına içerlemek oluyor... ama eğer o doğurgan olmasaydı sizi de dünyaya getiremeyecekti ki...

2) nasıl siz dünyaya geldiyseniz,o küçük bebeğin de dünyaya gelme hakkı var değil mi?

3)ayrıca sorun sizde değilmiş,eşinizde azospermi varmış... bu durumda babanıza kızmanız gerekmez mi neden hala spermi var diye

4)43 yaş bence genç bir yaş,isteyerek veya istemeyerek,gebe kalınabilir,ne var ki?

5) yanınızda daha sakin ve hassas davranıp daha dikkatli sevinebilirlerdi haklısınız,ama sonuçta bu güzel bir haber,elbette sevinecekler öyle değil mi?

6)bence mesele sevinmeleri değil, gebe kalabilmesi annenizin.. buna çok öfkeleniyorsunuz ama sizlik bir durum yok maalesef...

Eğer bir sorun varsa zaman icinde kroniklesiyor. Bunun yaşla ilgisi yok. Ortada bir sorun varsa. Sorunu olmadığını bilse belki zaten dert etmeyecek

anneniz 43 yaşında niye çocuk yaptiki ya isteyerek hür iradesi ile mi oldu Allah aşkına
Yok kafasına silah dayamışlar, o yüzden zorla çocuk yapmış kadın. Size ne yahu. Milletin yatak odasına da karışmayalım biz zahmet. Çocuk yaparken sizden icazet alacak halleri yoktu değil mi? Siz çocuk yapmak için başkalarından izin mi alıyorsunuz?

Konu sahibi annen ister isteyerek yapmış olsun ister kazayla. Seni ilgilendirmez. Sen yas tutuyorsun, üzülüyorsun diye o çocuk sevinci yaşayamaz diye birşey yok. Kıskançlık seziyorum, bu duyguyu kalbinden atmalısın.

Ben bu yorumu çözmeye çalışıyorum

Ama olmuyor
Ay ben bu üyeyi yorumlarından tanıyorum, garip garip yorumları ve konuları var. Bi ben çok güzelim, o yüzden arkadaş bulamıyorum temalı konu açıyor, bir 30 yaşında çirkin bunalımı temalı konu açıyor falan. Hele geçen dedesi kayıp olan bir kişinin konusuna yazdığını söylemiyorum bile Enteresan biri

madem enteresanim garibim konularına gelme ! yorumlarımı tekrar yorumlama ...ha birde arada eski konularını okuyup begenmedim butonuna basmazsan sevinirim uzak duracaksın bukadar beğenmiyorsan ..madem begenmiyorsun eski konularımi arayıp bulup butonlara basma bukadarmi çok fazla zamanın var ..yazmayım yazmayım diyorum olmuyor hala pesimde şaka gibi ..bir uzak dur ya

Valla eski adı ne tarzı ne bilmiyorum

Cidden ne demek hür irade
bide ALLAH aşkına demiş ciddi ciddi soruyor sorguluyor bide
hür irade derken minik bir espiri yapmak istemistim ne var hemen alaya alıyorsunuz . başka ne amaçla yazmış olabilirimki??? konu sahibinin annesinin 43 yaşında çocuk yapmasının riskli bulduğum için doğru da bulmadım neden uzatiyorsunuz

Alaya almadım anlamaya çalıştım nedir bu celallenme
43 yaşında ilk hamilelik değil ki riSk olsun
Keşke sana sorsalarmış biz çocuk yapıcaz doğru değil mi diye

Alaya almadım anlamaya çalıştım nedir bu celallenme
43 yaşında ilk hamilelik değil ki riSk olsun
Keşke sana sorsalarmış biz çocuk yapıcaz doğru değil mi diye
anlamadiysaniz bana daha naif şekilde sorardiniz direkt olarak , diğer eski konu bekçileri üyeler alaycı cevaplarla kosacagina ben gelir aciklardim madem anlamaya çalıştınız alay etmediniz !
bana niye sorsunlar çocuk yapıp yapmayacaklarını ? burası hür özgür bir site herkes düşüncesini paylaşabilir ..benimkini neden cımbızla seçip yorumluyorsunuz ..ben doğru bulmuyorum bu yasda ( istemeden olanlar hariç ) çocuk yapılmasını.. sebeplerini de yazmayım isterseniz şimdi

bu benim düşüncem benim yorumum ..size düşmüyor benim yorumumu yorumlamak ....ben konu sahibine düşüncemi yazıyorum . size ne ??

Allahım gece gece rüya mi kabus mu bu

Ben anlamadım diye yazdım zaten çözemedim dedim gayet naifce başka ne yazdım...sana ne sen kimsin mi dedim yada kabaca bir sey mi dedim

Evet sitede özgür istediğin yorumu yap sana göre doğru değilse hamile kalması bana göre olabilir ne var bunda senmi büyütecen çocuğu

Sen hür iradenlemi demişin konu sahibi evde düğün bayram var diyor okumadım mi demek ki isteyerek hür iradesi var zorla bağlamadılar ya tobe tobe

Çocuk yapılması sebebleri derken bak bunu anlamadım boşver anlatma da zaten gece bilmem kaç oldu

hür iradeden kasıt , istemeden mi oldu kendi isteyerek mi yaptı anlamında biraz da espiriyle ortaya karışık bir cümle idi ..ne uzattiniz ya...rüya değil kabus değil anlamadığıniz şeyi anlatmaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…