Ben bu yorumu çözmeye çalışıyorumanneniz 43 yaşında niye çocuk yaptiki ya isteyerek hür iradesi ile mi oldu Allah aşkına
CozemezsinizBen bu yorumu çözmeye çalışıyorum
Ama olmuyor
Valla eski adı ne tarzı ne bilmiyorumCozemezsinizcunku her ne kadar kullanici adini degistirse de o o yani Enteresan yorumlar kralicesi
Annem bile kalabiliyorken ben neden kalamıyorum psikolojisisizin probleminizle annenizin hamileliginin bir alakası yok ki ama.
Eğer bir sorun varsa zaman icinde kroniklesiyor. Bunun yaşla ilgisi yok. Ortada bir sorun varsa. Sorunu olmadığını bilse belki zaten dert etmeyecekBurda bir yorum okumuştum umarım doğru yazabilirim, çocuk isteyen insanlar sanki ortak bir havuzdan bebek alınıyor da hamile kalanlar onun hakkını çalmış gibi davranıyor diye. Sizin gebe kalamamanızla annenizin, arkadaşınızın, komşunuzun vs gebeliğinin alakası yok. Tamam insan burulur ama sizin tepkiniz çok abartılı. Kusura bakmayın bu durumda evet kötü bir evlatsınız. Daha 23 yaşında 4 senedir bebek için uğraşmakta yok artık dedirtti.
Plânlı da olabilir. Sevinmiş kadınSizin hamile kalamamanizdan bagimsiz olarak ben 20 kusur yasindayken annemin hamile olmasini istemezdim.
Tabi muhakkak planli hamilelik degildir.
Eşinde sperm yok. Dolayısıyla bir an evvel başlamaları doğal21 yaşında 4 yıldır nasıl uğraşıyorsunuz 17 yaşında evlerseniz hemen tup bebege mi koyuldunuzz?
Yok kafasına silah dayamışlar, o yüzden zorla çocuk yapmış kadın. Size ne yahu. Milletin yatak odasına da karışmayalım biz zahmet. Çocuk yaparken sizden icazet alacak halleri yoktu değil mi? Siz çocuk yapmak için başkalarından izin mi alıyorsunuz?anneniz 43 yaşında niye çocuk yaptiki ya isteyerek hür iradesi ile mi oldu Allah aşkına
Eğer bir sorun varsa zaman icinde kroniklesiyor. Bunun yaşla ilgisi yok. Ortada bir sorun varsa. Sorunu olmadığını bilse belki zaten dert etmeyecek
Ay ben bu üyeyi yorumlarından tanıyorum, garip garip yorumları ve konuları var. Bi ben çok güzelim, o yüzden arkadaş bulamıyorum temalı konu açıyor, bir 30 yaşında çirkin bunalımı temalı konu açıyor falan. Hele geçen dedesi kayıp olan bir kişinin konusuna yazdığını söylemiyorum bileBen bu yorumu çözmeye çalışıyorum
Ama olmuyor
Kesinlikle haklısın. Sorununuz olmasa acele etmen gerekmezdi. Ama sorun var23 yaşındayım şuan ve eşim azo sperm acele etmemelimiyim?
madem enteresanim garibim konularına gelme ! yorumlarımı tekrar yorumlama ...ha birde arada eski konularını okuyup begenmedim butonuna basmazsan sevinirim uzak duracaksın bukadar beğenmiyorsan ..madem begenmiyorsun eski konularımi arayıp bulup butonlara basma bukadarmi çok fazla zamanın var ..yazmayım yazmayım diyorum olmuyor hala pesimde şaka gibi ..bir uzak dur yaAy ben bu üyeyi yorumlarından tanıyorum, garip garip yorumları ve konuları var. Bi ben çok güzelim, o yüzden arkadaş bulamıyorum temalı konu açıyor, bir 30 yaşında çirkin bunalımı temalı konu açıyor falan. Hele geçen dedesi kayıp olan bir kişinin konusuna yazdığını söylemiyorum bileEnteresan biri
hür irade derken minik bir espiri yapmak istemistim ne var hemen alaya alıyorsunuz . başka ne amaçla yazmış olabilirimki??? konu sahibinin annesinin 43 yaşında çocuk yapmasının riskli bulduğum için doğru da bulmadım neden uzatiyorsunuzValla eski adı ne tarzı ne bilmiyorum
Cidden ne demek hür irade
bide ALLAH aşkına demiş ciddi ciddi soruyor sorguluyor bide
Alaya almadım anlamaya çalıştım nedir bu celallenmehür irade derken minik bir espiri yapmak istemistim ne var hemen alaya alıyorsunuz . başka ne amaçla yazmış olabilirimki??? konu sahibinin annesinin 43 yaşında çocuk yapmasının riskli bulduğum için doğru da bulmadım neden uzatiyorsunuz
anlamadiysaniz bana daha naif şekilde sorardiniz direkt olarak , diğer eski konu bekçileri üyeler alaycı cevaplarla kosacagina ben gelir aciklardim madem anlamaya çalıştınız alay etmediniz !Alaya almadım anlamaya çalıştım nedir bu celallenme
43 yaşında ilk hamilelik değil ki riSk olsun
Keşke sana sorsalarmış biz çocuk yapıcaz doğru değil mi diye
bu benim düşüncem benim yorumum ..size düşmüyor benim yorumumu yorumlamak ....ben konu sahibine düşüncemi yazıyorum . size ne ??Yok kafasına silah dayamışlar, o yüzden zorla çocuk yapmış kadın. Size ne yahu. Milletin yatak odasına da karışmayalım biz zahmet. Çocuk yaparken sizden icazet alacak halleri yoktu değil mi? Siz çocuk yapmak için başkalarından izin mi alıyorsunuz?
Konu sahibi annen ister isteyerek yapmış olsun ister kazayla. Seni ilgilendirmez. Sen yas tutuyorsun, üzülüyorsun diye o çocuk sevinci yaşayamaz diye birşey yok. Kıskançlık seziyorum, bu duyguyu kalbinden atmalısın.
anlamadiysaniz bana daha naif şekilde sorardiniz direkt olarak , diğer eski konu bekçileri üyeler alaycı cevaplarla kosacagina ben gelir aciklardim madem anlamaya çalıştınız alay etmediniz !
bana niye sorsunlar çocuk yapıp yapmayacaklarını ? burası hür özgür bir site herkes düşüncesini paylaşabilir ..benimkini neden cımbızla seçip yorumluyorsunuz ..ben doğru bulmuyorum bu yasda ( istemeden olanlar hariç ) çocuk yapılmasını.. sebeplerini de yazmayım isterseniz şimdi
hür iradeden kasıt , istemeden mi oldu kendi isteyerek mi yaptı anlamında biraz da espiriyle ortaya karışık bir cümle idi ..ne uzattiniz ya...rüya değil kabus değil anlamadığıniz şeyi anlatmaya çalıştım.Allahım gece gece rüya mi kabus mu bu
Ben anlamadım diye yazdım zaten çözemedim dedim gayet naifce başka ne yazdım...sana ne sen kimsin mi dedim yada kabaca bir sey mi dedim
Evet sitede özgür istediğin yorumu yap sana göre doğru değilse hamile kalması bana göre olabilir ne var bunda senmi büyütecen çocuğu
Sen hür iradenlemi demişin konu sahibi evde düğün bayram var diyor okumadım mi demek ki isteyerek hür iradesi var zorla bağlamadılar ya tobe tobe
Çocuk yapılması sebebleri derken bak bunu anlamadım boşver anlatma da zaten gece bilmem kaç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?