Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben böyle düşünmüyorum. Benim düşüncem 40-45te çocuk yapılabilir büyük çocuğun varsa da. Ama büyük çocuğunu ayakları yere basmadan evlendirip tekrar çocuk yapmak bencillik. Büyük kızı kendi kendine idame edemeyecek durumdayken yeni bir çocuk yapmazsın. 23 yaşındaki kızın evli olması 4 yıldır çocuk için ağlıyor olması dramatik olan.

Ee daha kolay. Kayınvalideye eşe bir şey demek zor belli ki, annesine buradaki üyelere kolay. Buradakiler neyse sayfayı kapatınca unuturlar da anneye yazık.

İşte bu düşüncede birine göre kaynana ne dese ne etse alttan alınır, susulur. Ama kız anası nefes alsa kabahat. Kız anası çünkü, diken üstünde olmalı hep, yoksa gönderiverirler kızını kapısına.

Kocanın annesinin yaptığı hiçbirşeyi duyduğu yok (o da şüpheli), herkes karısının çocuğu olmuyor diye biliyor bundan da gayet memnun olsa gerek sesi çıkmıyor, ama sorsan çok fedakarlık yapmış dünyanın en iyi kocası. Bütün suç annesinde, hamile kalmış bi de seviniyor bak seeeen.

Kıızz kocası duymuyor değildir, umursamıyordur/alttan al diyordur/ne yapayım annemi mi atayım? 'dır o

Kıızz kocası duymuyor değildir, umursamıyordur/alttan al diyordur/ne yapayım annemi mi atayım? 'dır o
Milletteki anne kıymetli tabi duymaz görmez idare edilir..kız anasına hamile kaldı diye istemeden elini karnına koydu sevindi diye demedigini bırakmaz herşeyinde yanında olursun ama sana hakaret edenler kadar beş kuruşluk değerin olmaz gözünde.evlat var evlat var işte..

Kv kısır eşek demiş ağzını açmamış, burada gelmiş annesini kötülüyor. Haklısın evlat var, evlat vaaar.

Ee daha kolay. Kayınvalideye eşe bir şey demek zor belli ki, annesine buradaki üyelere kolay. Buradakiler neyse sayfayı kapatınca unuturlar da anneye yazık.
Allah evladında hayırlısı versin yaa çocuk istemek kolay yazık o anneye ne zorluklarla büyüttü kimbilir. eş ailesi kadar üç kuruşluk değeri yok gözünde evladının..

Attan alııcan canım napıcan özel günlerindede olabilirler veya menopoza da girmiş olabilirler
Sende bu kadar saydırdığına göre ya özel günündesin ya menapozdasın. Hangisi?
Söylediğinin komik bir tarafı yok bir de emoji koymuşsun.

Dönüşü bekliyorum yaratıcı olsa bari yüzyıllardır yapılan menopoz adet gibi bayat laflar sokmaya çalışmasa
Kendi adet olmuyor mu acaba
Bu kadar kişi günlerdir aynı şeyi yazıyor ama o tek farkli düşünen gizem dolu bir dediği birini tutamam konu sahibi acaba özel gününde olmasın

Ayrıca olabilr özel gün olunca adet beynimizden gelmiyor ki alicilarimizi kapatsın gayet mantıklı yazıyoruz olmasi gereken neyse onu diyoruz ve bunu konu sahibinin geleceği için yazıyoruz ama anlayana

Ayrıca burda tek.konu sahibiyle değil ki dün gece başka biriylede mücadele ettik

Oliva arkadaşla

bütün çaba konu sahibi için adetli de olsak kanımızın son damlasına kadar mücadeleye devam

Her ay kırmızı kanı gördüğü için sinir oluyormuş ya ondan takik...yapma işte üzüldüğün şeyle insanları vurmaya çalışma , sonra aynı yerden vurulunca üzülen sen olursun..kimse burda birbirine düşman değil gelen yorumlar gayet ilimliydi kendi sert tepkiler çelişkili ifadeler verdikçe tepki aldı...ilk yorumum o kadar naifti halbuki üzülmüştüm durumuna yazdıkça annesine üzüldum, yazık kadına.. yıllarca büyütmüş eşek diyen KV eş kişisi kadar değeri yok gözünde konu sahibinin neymiş elini karnina koymuş sevinmiş...hakaret etmemiş kısır eşek dememiş deveyi diken misali

Üzüldüm tabiki ilk yorumumda gayet ılımlı iyi niyetli dilekte bulundum
Hatta bu kv kısır eşşek açıklamasını okuyunca üzüldüm ama her yaptığım yoruma başka bir şey dedi bir diğeriyle uymayan bu kOnu içine yazdım bende anne.olmak isterdim diye gerçekten de öyle deli gibi çocuk seven biriyim ve benimde çocuğum yok sözüm ona kendimle ilgili şeyleri yazarak teselli vermeye.moral vermeye çalıştım ama o bizimle her seferinde dalga geçer gibi gülümsemeyle biten yorumlar yaptı
Annesinin hamile olması ona dokunurken kv.her türlü lafı demesini duymuyorum huzurumu bozayım dedi çıktı

Aynen dediğin gibi herkes kendine ediyor bu dünyada bütün bunlara rağmen cidden diyorum eğer anne olmaksa niyeti bütün bu huysuzluğu buysa rabbim versin evlat onla uğraşsın kendi evinde

Tebrik ederim abla oluyorsunuz bu arada. Ben bu durumda olsam asla hasetlenmezdim. Minicik bir bebek gelicek ailenize evladiniz olmicak ama kardeşiniz olacak bence sevinin. Benim oglum 4 yaşında kardeş istemiyor siz kaç yaşına gelmişsiniz olmaz diyorsunuz

Koca koca çocukları olan kadınların hala doğurma sevdasını ben anlayamıcam sanırım.
Koca koca kadınların milletin yatak odasına burnunu sokabileceğini düşünüp kadın düşmanlığı yapma sevdasını ve hadsizliğini ben anlayacağım sanırım.
Bir zahmet milletin ne zaman çocuk yapıp ne zaman yapmayacağına da karışmayın. İsteyen istediği yaşta doğurur, milletin seks hayatını-doğurganlığını eleştirmek size mi düştü?

Hahahaha bunun benzeri bir başka yorumu bir yerden hatırlıyorum

Hür iradesiyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…