- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Evet, "hür iradesiyle" jajdjsjshs.Hahahaha bunun benzeri bir başka yorumu bir yerden hatırlıyorum
Hür iradesiyle mi
Keşke size sorsalar koca koca kadınlarKoca koca çocukları olan kadınların hala doğurma sevdasını ben anlayamıcam sanırım.
Ne yapsınlar siz anlayamıyorsunuz diye konu sahibiyle, çocuğumu aldirsinlar ? Gerimi yollasınlar biz bunu topluma kabul ettiremiyiruz koca koca insanlar olduk.. evlatlıktan mi reddetsinler çöpe mi atsınlar, siz anlamıyorsunuz diye öneriniz ne koca koca çocukları olan kadınların doğurma sevdasını anlamayan hanım efendi..?Koca koca çocukları olan kadınların hala doğurma sevdasını ben anlayamıcam sanırım.
Anne de bi salakmış! Yeter daaa çocuk evermişsin! Bu ne !! Nispet yapar gibi! Anne kızına destek ve dert ortağı olmalıydı bu dönemde. Hamileliğin sırası mı? Üzülür tabi kız ! Sen annenle gidiş gelişi seyrelt bu aralar. Onun hamilelik evrelerini duymamış olursun.
'' Kaynana hakaret etmiş sana kuma getircem diye tehdit etmiş, yutmuşsun. Annenin tavrını da üstüne kahve diye içiver ne olacak. '' deyince de kızıyor.Şu mesajı beğenen tek kişinin annesine hakaret edilen kişi olması
Oha bu yorumumu beğenmişŞu mesajı beğenen tek kişinin annesine hakaret edilen kişi olması
'' Kaynana hakaret etmiş sana kuma getircem diye tehdit etmiş, yutmuşsun. Annenin tavrını da üstüne kahve diye içiver ne olacak. '' deyince de kızıyor.
Çok şey istiyorsun.Konu sahibi ne yapıyorsun?
Dün annen hakkında yazdıklarından pişman mısın ?
Kayınvalidene benimle böyle konuşamazsın sınırını bil dedin mi ?
Oha bu yorumumu beğenmişbir üyenin yorumu vardı annenin düşmana ihtiyacı yok sen varsın diye.. ağır bulmuştum yorumunu haklıymış ..
Katibim 23 yaşında ve çok toy, belki bizi biraz olsun dinler de kendini ezdirmez.Çok şey istiyorsun.
Bir koca kolay bulunmuyor çilek hanım, kendinize gelin!"Anneni kıskanıyorsun" deyince kötü kalpli olan, beddua yiyen biz oluyoruz ama.
Kendisine "kısır eşek" diyen insanlara laf yok, karısının gördüğü muameleyi ağzını ayırıp izleyen adama laf yok, belli ki anneye hakaret edene de laf yok.
Annesine ve kendisine hakaret etmek serbest demek ki ama kocayı eleştirmek bile yasak. Çünkü koca önemli
Hahhahha biz kaç gündür uğraşıyoruzÇok şey istiyorsun.
Başka bir konuda birisi demişti ki onada kızmıştık şunu demiştiBir koca kolay bulunmuyor çilek hanım, kendinize gelin!
E tabi deveyi diken insanı öpen"Anneni kıskanıyorsun" deyince kötü kalpli olan, beddua yiyen biz oluyoruz ama.
Kendisine "kısır eşek" diyen insanlara laf yok, karısının gördüğü muameleyi ağzını ayırıp izleyen adama laf yok, belli ki anneye hakaret edene de laf yok.
Annesine ve kendisine hakaret etmek serbest demek ki ama kocayı eleştirmek bile yasak. Çünkü koca önemli
bakın size çok kibar ve sakince yorum yapmıştım, ancak gördüğüm kadarıyla siz bunu hak etmiyorsunuz,birkaç mesajınızı alıntıladım görebilesiniz diye.
konu sahibi,üzüntünüzü anlayabiliyorum. evlat sahibi olmak istemeniz çok normal,etrafta görüp içerlemeniz de çok normal,ancak düşünceleriniz oldukça kaotik... bence biraz sakinleşmelisiniz zira sakince şu yazdıklarınızı okuyunca siz de şaşıracaksınız bence.
yorumlarınızı da okudum ve:
1)annenizin hamile kalmasını kıskanmanız veya -daha yumuşatarak söyleyeyim- buna içerlemeniz aslında annenizin doğurganlığına içerlemek oluyor... ama eğer o doğurgan olmasaydı sizi de dünyaya getiremeyecekti ki...
2) nasıl siz dünyaya geldiyseniz,o küçük bebeğin de dünyaya gelme hakkı var değil mi?
3)ayrıca sorun sizde değilmiş,eşinizde azospermi varmış... bu durumda babanıza kızmanız gerekmez mi neden hala spermi var diye
4)43 yaş bence genç bir yaş,isteyerek veya istemeyerek,gebe kalınabilir,ne var ki?
5) yanınızda daha sakin ve hassas davranıp daha dikkatli sevinebilirlerdi haklısınız,ama sonuçta bu güzel bir haber,elbette sevinecekler öyle değil mi?
6)bence mesele sevinmeleri değil, gebe kalabilmesi annenizin.. buna çok öfkeleniyorsunuz ama sizlik bir durum yok maalesef...
e yuh yani! böyle hakarete varacak sözler işittiniz ,sustunuz,yuttunuz,onlara sesinizi çıkaramadınız,gücünüz kendi annenize mi yetti?? burada bize ahkam keseceğinize gidin bu cesareti kayınvalideniz karşısında gösterin!kaynanam lar bana kısır eşşek DİE bağırıyorlardı oğullarında problem olduklarını bilmiyorlar hala sesi mi çıkarmadım ben erkek o dedim ailesinden sözü kaldıramaz dedim doğuluyuz biz bizde kadının çocuğu olamassa erkek üstüne tekrar evlenir kaynanamın oğlumu evlendirecem ben sen bi anne olmayı bile beceremiyosun dediler
Eşimden neden ayırılıyım eşimi çok seviyorum siz eşinizde sıkıntı olsa ayrılırmısınız evlat edinirim yine ayrılmam
evet tabi ki eşinizde infertilite var diye boşanmamalısınız haklısınız,ancak o çok sevdiğiniz toz konduramadığınız eşiniz ağzını açıp da annesine karşı sizi savunmamış,sessiz kalmış. sorun bende diyememiş. çok sevgi,çok kıymet aynen hı hı.Kaynanam yüzünden huzursuz olamam eşim benim için zamanında çok fedakarlık yaptı ne yanı kaynanam yüzünden yuvamımı yıkıyım Allah’a şükürler olsun beni seven bana saygı duyan değerimi kıymet bilen bi eşe sahibim
bizim hayatımız bunlardan ibaret değil,siz kendinize bakın.Kocasıyla kavga eden burda patlıyor millete
aynen , alttan almış haliniz bu olduğu için dün banlandınız değil mi? ayrıca farkındaysanız çirkin yorumlarınızı biz alttan alıyoruz kaç saattir, zira biz de kendimizi tutamayıp sizin kalbinizi pek ala kırabiliriz,ama ne gerek var değil mi?Attan alııcan canım napıcan özel günlerindede olabilirler veya menopoza da girmiş olabilirler
kuma getiririm diyen kv'ye takılma,eşin ağzını açmasın,zavallı anneciğine çemkir... süper! inanılmazsınız.Ben bukadar takılmıyor size neolıyıor?
asıl siz aşmayın.Haddinizi aşmayın
Az önce konuya bakıyorKonu sahibi ne yapıyorsun?
Dün annen hakkında yazdıklarından pişman mısın ?
Kayınvalidene benimle böyle konuşamazsın sınırını bil dedin mi ?
Bir sorun yaşasa kollarını açan yine annesi olacak.Az önce konuya bakıyorsiz sorunca bir şarkı geldi aklıma nerde kısır eşek diyen KV'nin ağzını kapatamayan yardan cayacak yürek sezen aksu çok severim
Eşimin bildiğini nerden biliyorsunuz ?
Eşim biliyor ailesi bilmiyor
Benim demek istediğim kaynanamın bana öyle dediğinden haberi yok eşimin
hmmmmArkadaşlar ya ben anlatmadım ya siz anlamadınız eşim kendisinde problem olduğunu tabikide biliyor eşimin ailesinin bana dediklerimi bilmiyor eşimin ailesi de problemin bnde olduğunu biliyor
43 yaş mı genç? sağlıklı bir gebelik için çok geç bir yaş değil mi ben o yaştan sonra zihinsel veya bedensel ya da her ikiside engelli doğum olma oranı çok fazla yükseliyor diye biliyorum
aynen sırf sağlıksız doğar diye endişelendiniz ve üzüldünüz annenizin hamile kalmasına değil mi ? tek derdiniz sağlıksız doğma ihtimali yani? aslında kıskançlıkla hiç alakası yok??Evet down sendromlu olma oranı yüksek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?