Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Koca koca çocukları olan kadınların hala doğurma sevdasını ben anlayamıcam sanırım.
Keşke size sorsalar koca koca kadınlar

Utanmazlar evde oturup torun sevsinler ne gerek var ki doğurmaya ayıp denen bir şey var

Bide utanmadan ayni yatakta yatıyorlar

Ayırın o yatakları koca koca kadınlar heyyyyyy

Koca koca çocukları olan kadınların hala doğurma sevdasını ben anlayamıcam sanırım.
Ne yapsınlar siz anlayamıyorsunuz diye konu sahibiyle, çocuğumu aldirsinlar ? Gerimi yollasınlar biz bunu topluma kabul ettiremiyiruz koca koca insanlar olduk.. evlatlıktan mi reddetsinler çöpe mi atsınlar, siz anlamıyorsunuz diye öneriniz ne koca koca çocukları olan kadınların doğurma sevdasını anlamayan hanım efendi..?

Şu mesajı beğenen tek kişinin annesine hakaret edilen kişi olması

Şu mesajı beğenen tek kişinin annesine hakaret edilen kişi olması
'' Kaynana hakaret etmiş sana kuma getircem diye tehdit etmiş, yutmuşsun. Annenin tavrını da üstüne kahve diye içiver ne olacak. '' deyince de kızıyor.

'' Kaynana hakaret etmiş sana kuma getircem diye tehdit etmiş, yutmuşsun. Annenin tavrını da üstüne kahve diye içiver ne olacak. '' deyince de kızıyor.

Hamile olan kayınvalide olsaydı "hıyırlı ılsın innicim" diye diye peşinde dolaşırdı eminim.
Şimdi annesi errrrkek doğurursa ona da ayrıca bilenir artık.

Oha bu yorumumu beğenmiş bir üyenin yorumu vardı annenin düşmana ihtiyacı yok sen varsın diye.. ağır bulmuştum yorumunu haklıymış ..

"Anneni kıskanıyorsun" deyince kötü kalpli olan, beddua yiyen biz oluyoruz ama.
Kendisine "kısır eşek" diyen insanlara laf yok, karısının gördüğü muameleyi ağzını ayırıp izleyen adama laf yok, belli ki anneye hakaret edene de laf yok.
Annesine ve kendisine hakaret etmek serbest demek ki ama kocayı eleştirmek bile yasak. Çünkü koca önemli

Bir koca kolay bulunmuyor çilek hanım, kendinize gelin!

E tabi deveyi diken insanı öpen yaraniyor bu devirde annesini burada biz savunuyoruz başka üyelere

bakın size çok kibar ve sakince yorum yapmıştım, ancak gördüğüm kadarıyla siz bunu hak etmiyorsunuz,birkaç mesajınızı alıntıladım görebilesiniz diye.
e yuh yani! böyle hakarete varacak sözler işittiniz ,sustunuz,yuttunuz,onlara sesinizi çıkaramadınız,gücünüz kendi annenize mi yetti?? burada bize ahkam keseceğinize gidin bu cesareti kayınvalideniz karşısında gösterin!
Eşimden neden ayırılıyım eşimi çok seviyorum siz eşinizde sıkıntı olsa ayrılırmısınız evlat edinirim yine ayrılmam
evet tabi ki eşinizde infertilite var diye boşanmamalısınız haklısınız,ancak o çok sevdiğiniz toz konduramadığınız eşiniz ağzını açıp da annesine karşı sizi savunmamış,sessiz kalmış. sorun bende diyememiş. çok sevgi,çok kıymet aynen hı hı.

Kocasıyla kavga eden burda patlıyor millete
bizim hayatımız bunlardan ibaret değil,siz kendinize bakın.
Attan alııcan canım napıcan özel günlerindede olabilirler veya menopoza da girmiş olabilirler
aynen , alttan almış haliniz bu olduğu için dün banlandınız değil mi? ayrıca farkındaysanız çirkin yorumlarınızı biz alttan alıyoruz kaç saattir, zira biz de kendimizi tutamayıp sizin kalbinizi pek ala kırabiliriz,ama ne gerek var değil mi?
Ben bukadar takılmıyor size neolıyıor?
kuma getiririm diyen kv'ye takılma,eşin ağzını açmasın,zavallı anneciğine çemkir... süper! inanılmazsınız.
Haddinizi aşmayın
asıl siz aşmayın.

yorumlarınız çok terbiyesizce.

Konu sahibi bence sen annenle görüşme.
Annenin senin gibi düşman görünümlü bir evlada ihtiyacı yok. Annene hakaret eden her mesajı beğenmen senin kötü niyetli olduğunu gösteriyor. Hani burada "o kadar da değil, sen benim anneme nasıl salak dersin" dersin diye bekledim ama sen aferin anlamında bir de beğeni atmışsın. Allah sana hayırlısıyla senin gibi bir evlat versin.

Konu sahibi ne yapıyorsun?
Dün annen hakkında yazdıklarından pişman mısın ?
Kayınvalidene benimle böyle konuşamazsın sınırını bil dedin mi ?
Az önce konuya bakıyor siz sorunca bir şarkı geldi aklıma nerde kısır eşek diyen KV'nin ağzını kapatamayan yardan cayacak yürek sezen aksu çok severim

Eşimin bildiğini nerden biliyorsunuz ?
Eşim biliyor ailesi bilmiyor
Benim demek istediğim kaynanamın bana öyle dediğinden haberi yok eşimin
Arkadaşlar ya ben anlatmadım ya siz anlamadınız eşim kendisinde problem olduğunu tabikide biliyor eşimin ailesinin bana dediklerimi bilmiyor eşimin ailesi de problemin bnde olduğunu biliyor
hmmmm tamam tamam hiç kıvırmadığınızı varsayalım,olur. ama yine bir sorun var: eşiniz kendi ailesinin sorunun sizde olduğunu düşündüğünü bilmesine rağmen,ne diye ağzını açıp da HAYIR SORUN BENDE diyemiyor???? işine geliyor çünkü. çünkü benciiil. ayrıca kv size kuma getiririm diyorsa sizce oğluna dememiş midir ''oğlum kısır olmayan birini alalım'' (sizin tabirinizle yazdım) diye?? bal gibi de demiştir. kocanız da yine susmuş anlaşılan. inanılmaz bir bencillik.
43 yaş mı genç? sağlıklı bir gebelik için çok geç bir yaş değil mi ben o yaştan sonra zihinsel veya bedensel ya da her ikiside engelli doğum olma oranı çok fazla yükseliyor diye biliyorum
Evet down sendromlu olma oranı yüksek diyorlar
aynen sırf sağlıksız doğar diye endişelendiniz ve üzüldünüz annenizin hamile kalmasına değil mi ? tek derdiniz sağlıksız doğma ihtimali yani? aslında kıskançlıkla hiç alakası yok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…