Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pek görüşmüyoruz zaten eşim üzülmesin die söylemedim huyu bu bana değil diğer gelinlerine de hep öyle
Ya nasıl pek görüşmüyoruz, neden yorumlara göre cevap veriyorsunuz?
5 ay önce konu açmışsınız altlı üstlü oturuyormuşsunuz, kese birmiş, sadece haftasonu evinize çıkıyormuşsunuz. Hala kv koca aklamaya çalışıyorsunuz ya pes.

Aynen kuzummm...

Pek görüşmüyoruz zaten eşim üzülmesin die söylemedim huyu bu bana değil diğer gelinlerine de hep öyle
Eşin senin üzülmene müsade ediyor ama karısının arkasında dursaydı sana hakaret edemezdi...
Eşin sana değer verseydi o kaynana denilen şahıs seni el aleme malzeme edemezdi...
Sen ablanı dinle oğlunun raporunu git yüzüne at kısır eşek senin oğlun elimde rapor var diye bağırın
Kedi olur kedi eline alırsın parmağında oynatırsın...

Dört senelik evli ve 21 yaşında olduğu gerçek ise sıkıntı.
Valla bana ne dediğini kendi de bilmiyor gibi geldi.
O kadar zamandır sitedeyim ilk defa söylüyorum evlenmeden önce test yapılması falan lazım ya. Hazır olana kadar herkes evlenememeli, ebeveyn olmamalı. Sonra sonuç bu oluyor işte.

Ooooo, altlı üstlü oturuluyor kayniş ile, kese bir sofra bir; ne hikmetse adam hiçbirşey duymuyor bilmiyor. Olay gerçekten değişik bir hal aldı.

Dediğine göre hadi kuma olursa koca önemli
Hadi kapı önüne koyarlar da o nereye gidicek

Iste annesine nefret kusan yine anne evine gidicek oysa bunu bilse o annesinin karnını bebek gelmeden severdi

Ooooo, altlı üstlü oturuluyor kayniş ile, kese bir sofra bir; ne hikmetse adam hiçbirşey duymuyor bilmiyor. Olay gerçekten değişik bir hal aldı.
Sallıyor ya, nabza göre şerbet veriyor.
Şimdi ayrı eve çıktıklarına da inanmam, zira eşinin kredi borcu varmış, kese bir olduğu için çıkamıyorlarmış. 5 ayda mucizevi bir şekilde kredileri bitmediyse adamın duymaması gibi bir imkanı yok.

Yalan söylemeyi bile beceremiyor. Hiç mi bdv okumuyor bu

17-18 yaşında gelin alan(!) biri başka bir yerde oturmalarına izin vermezdi zaten. Aynı evde yaşamamaları bile mucize bence.
Altlı üstlü oturulan yerde eşinin bu psikolojik şiddetten haberinin olmaması zaten mümkün değil.
Öff valla içim sıkılıyor ya elin oğlu için kadınların kendilerine bu ettiklerini görünce. Allah akıl fikir versin.

Asıl sinir bozucu olan hala kayınvalidesine laf söylemiyor/söyletmiyor oluşu. Aynı şeyi kayınvalide yapsa oturur çocuğunu pışpışlardı ama annesine aslan mübarek.

Asıl sinir bozucu olan hala kayınvalidesine laf söylemiyor/söyletmiyor oluşu. Aynı şeyi kayınvalide yapsa oturur çocuğunu pışpışlardı ama annesine aslan mübarek.

Ooo tabii ki, çocuğun bakıcılığını üstlenirdi direkt. Kayınannişi yorulunca ayağının altına yastık falan koyardı.

Ha ama konu sahibinin ve onun gibi insanların ailelerine de çok üzülemiyorum ben.
17-18 yaşında koştur koştur evlenen konu sahibini yetiştiren, kızlarının kocacı olması sağlayan, "aman kocandır, aman kayınvalidendir sus sus sus" diye diye evladını susturan da kendileri neticede.
Gün gelip de o kız eziyet çekip sustuğunda ya da kayınvalidesinin, kocasının ağzıyla seni susturduğunda oturup ağlamanın anlamı yok.

Gülüm adam alıştı rahata, anasının evinden çıkıp kira evine geçer mi, kendi başına geçim yapmak ne zor biliyor musun? Burdaki kadınlar yemez bunları, hanımefendi bizi saf sanıyor heralde.

Bu kadar önyargı bünyeye zarar. Zihninizi de, başkalarının kararlarını da rahat bırakmanızı öneririm. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle.

Ayy bence anne ve bebekten uzak dursun kem gozlerini onlardan sakınsin da varsın anne bilmesin kizinin boyle oldugunu. Fark ederse yıkılır valla. Hic iyi bir psikolojide degil bebegi ne kadar az gorse o kadar iyi bence.

Çocuğunuz olacağına kardeşiniz olacak ona ayrı sevinin. Benim çocuğum yok diye başkası hamile kalınca neden sinirleneyim? Daha çok küçüksünüz Allah size de nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…