Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşinin sağlık problemi varken kendisindeymis gibi davranmka, kısır eşşek lafını sineye çekmek, aman kocacıgımın huzuru bozulmasın diye sesini çıkarmamak ne demek? Bu kadar mı hiç hükmünde görüyorsunuz kendinizi?

Ayrıca size kısır eşşek diyen kayinvalideniz, yalnızken oğluna neler diyordur, bırak bunu, sana ikinci bir eş alalım. Eşiniz sanki bilmiyor ailesini, kendisi de aynı kafadadir zaten. Ama erkekliğine b.k sürdürmemek için size edilen laflari duymazdan geliyordur.

Yazık, evli kalmak adına kendinizi düşürdüğünüz duruma.

Ama sorsan çok ilgili, çok fedakar, harika bir koca. Altlı üstlü oturuyorlarmış kaynana ile, kese sofra birmiş; adam burnunun dibindeki anasının ettiklerinden bihaber, yersen tabi.

Ama sorsan çok ilgili, çok fedakar, harika bir koca. Altlı üstlü oturuyorlarmış kaynana ile, kese sofra birmiş; adam burnunun dibindeki anasının ettiklerinden bihaber, yersen tabi.
Mümkün mü öyle bir kayinvalidenin oğluna hiçbirsey söylememesi 4 yıldır?

Konu sahibi de iyi birşey yapıyorum sanıp devam etsin asıl problemi söylememeye. Gerçi o koca, doğruyu söylese şiddet uygular, herşeyi yapar, korkudan söyleyemiyordur belki de

Valla ben anneni kınadım kusura bakma
Çünkü annenin yerine kendimi koyuyorum çocuğumun böyle süreçlerden geçtiğini bilerek daha ne kendim çocuk yapıyorum ayıp bana.
Çocuksuzluktan öldüm mü?

Hadi geç evlenmiş ya da geç çocuk sahibi olsa tamam da bence eğer çocuk bile isteye yapılmış ise çok saçma bir karar.
Mesela şimdi sen de bu ay hamile kalsan çocuğun olsa senin de aynı zamanlarda doğacak, annen kardeşine bakacak, lohusa olacak. Senin doğumunda, lohusalığında bu durum yüzünden belki yanında olup destek veremeyecek.
Ben olsam ben de senin gibi kızarım.

Kaynana hazretleri evlatlığı zinhar uygun görmez.
Orasını okumadım kaynana da mı karisiyomus olaya tam türk evliliği oldu şimdi. Çocuk yaşta evlenip kendini geliştirmeden amaçsızca sadece çocuk yapmak için hayatını harcamak erkek ailesinin psikolojik şiddetine maruz kalmak, kendi ailesinin yaptığı en ufak şeyin gözüne batması. Burda annesinin hamileliği dışında bir sürü sorun var

Konu sahibi şu an içinde bulunduğun hâl hal değil benden söylemesi.Önce bakış acini ruh halini iyilestirmen lazım.Sonra yaşının insanı olmaya çalış biraz.Tamam dört yıllık evlisin ama daha 23 yaşındasın hiç evlenmemis bile olabilirdin.Kurslara yazıl psikolojik terapi al gez toz eşinle romantik akşam yemeğine çık.Kendine bir uğraş bul.Hayata karış.
Bu yaşların bir daha gelmeyecek ama çocuk eninde sonunda olacak bir şekilde.Olmasa da dünyanın sonu değil.Birak 43 yaşındaki anneni de dogursun.Git alışveriş yap doğacak kardeşine de bir hediye al supriiiiz diye annenlere git ver mesela.İnsanlari mutlu et kendini mutlu et.Hayattaki güzelliklere odaklan ki hep güzel şeyler gelip bulsun seni.

23 yaşındayım ben annem 43
Yaşın daha çok genç çocuğun olur merak etme 40 yaşında tedavi görüyorlar yine oluyo annende gençmiş çocuk doğurabilir normal senin başka kardeşin var mı peki ?

Anlamamak istediğiniz yere çekmeyin lütfen konu annemin hamile kalması değil gözüme sokması
Sen haklısın annen saçmalamış. İnsan kızı çocuk için 4 yıldır uğraşırken dikkat eder hamile kalmaz. Hatta hamile kalıp gözüne gözüne sokmaz. Anneniz hiççç olgun değil. Madem hamile kaldın be gözüne sokuyorsun bi sus be kadın ama yanii!! Sscb seni haklı buluyorum.

Çok afedersiniz ama bira ağır olmuyor mu sizi neden imtihan ediyor demek? Allah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin öyle değil mi

Anne neden saçmalıyor ki hiçte bile saçmalamıyor gayette hakki
Ne yapsın yani gidip çocuğu aldırsın mı
Sus be kadın diye burdan kızınca ne oluyorsa komik
emin ol konu sahibi çok gūlüyordur ...çünkü onun derdi hamilelik falan değil derdi annesi

Konuyu birde sondan okuyun..

Çok afedersiniz ama bira ağır olmuyor mu sizi neden imtihan ediyor demek? Allah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin öyle değil mi

Çok afedersiniz ama bunu bana değil konu sahibine sormalısınız. Alıntıladığınız mesaj gördüğünüz gibi inşallah rabbim sizi evlatla imtihan etmeze cevabım. Ben bunu zaten bir imtihan olarak görmüyorum ama konu sahibinin görüşü bu yönde o zaman haliyle acaba sizi neden imtihan ediyor diye sorarım.

Konu sahibi,

Burada insanlara verdiğin cevapları yaşına veriyorum çünkü daha çocuksun. 25 yaşından önce ben de hiç olgun bir insan değildim. İnşallah sen de yıllar içinde olgunlaşıp, insanlara beddua ettiğin için üzüleceksin.

Annen inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini. Burada yorum yazan herkes patır patır hamile kalamıyor. Ben tüp bebek tedavisindeyim mesela. Yani senin durumunda olan bir sürü kadın var bu sitede. Elbette hamile kalmayı takıntı haline getirdiğinde başka birinin hiç uğraşmadan etmeden hatta istemeden hamile kalmasına için burulabilir. Benim de bu dönemde 1 kere deneyen yakın arkadaşım hamile kaldı :) Ben hala uğraşıyorum. İnşallah o da sağlıkla doğuracak ama ilk duyduğumda insanlık hali ‘ben niye kalamıyorum’ diye üzüldüm.

Eşinde hiç sperm yoksa tese diye bir ameliyat var. İyi bir tüp bebek merkezine gidip derdinizi anlatın. Senden yumurta toplanırken eşinizden de ameliyatla sperm alıp bazılarını kullanıp bazılarını dondururlar ileride kardeş için.

İnşallah kısa zamanda siz de sağlıkla doğurursunuz.

canım ben buradaki yorumların çoğuna katılamıyorum rabbim inşallah gönlüne göre verir psikolojik olarak yıpranmışsın 4yıl dile kolay değil değil ama senden daha çok bekleyenler var enazından tedavisi var birde öyle düşün benimde 20 sene sonra oldu umudum kesilmişti erken menepoza girdim sanmıştım ama meğer hamileymişim

Peki sondan oku bakalım konuyu neden öyle yazmışım ki neden tavır yapmışım
Kız burda derdini kimseye açmamış buraya yazmış insanlardan duyucak bir kaç güzel söze ihtiyacı var lütfen bu şekilde yargılamayın belki de burdaki kötü sözlerle kendine zarar vericek insanları bilemeyiz lütfen kırıcı olmayalım 3 günlük dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…