Bence d şıkkı hepsiBence konu sahibi ya her türlü sorunlu ( psikolojik ve kişilik olarak) yada bizimle matrak geçiyor...
Ama sorsan çok ilgili, çok fedakar, harika bir koca. Altlı üstlü oturuyorlarmış kaynana ile, kese sofra birmiş; adam burnunun dibindeki anasının ettiklerinden bihaber, yersen tabi.Eşinin sağlık problemi varken kendisindeymis gibi davranmka, kısır eşşek lafını sineye çekmek, aman kocacıgımın huzuru bozulmasın diye sesini çıkarmamak ne demek? Bu kadar mı hiç hükmünde görüyorsunuz kendinizi?
Ayrıca size kısır eşşek diyen kayinvalideniz, yalnızken oğluna neler diyordur, bırak bunu, sana ikinci bir eş alalım. Eşiniz sanki bilmiyor ailesini, kendisi de aynı kafadadir zaten. Ama erkekliğine b.k sürdürmemek için size edilen laflari duymazdan geliyordur.
Yazık, evli kalmak adına kendinizi düşürdüğünüz duruma.
Mümkün mü öyle bir kayinvalidenin oğluna hiçbirsey söylememesi 4 yıldır?Ama sorsan çok ilgili, çok fedakar, harika bir koca. Altlı üstlü oturuyorlarmış kaynana ile, kese sofra birmiş; adam burnunun dibindeki anasının ettiklerinden bihaber, yersen tabi.
Orasını okumadım kaynana da mı karisiyomus olaya tam türk evliliği oldu şimdi. Çocuk yaşta evlenip kendini geliştirmeden amaçsızca sadece çocuk yapmak için hayatını harcamak erkek ailesinin psikolojik şiddetine maruz kalmak, kendi ailesinin yaptığı en ufak şeyin gözüne batması. Burda annesinin hamileliği dışında bir sürü sorun varKaynana hazretleri evlatlığı zinhar uygun görmez.
Yaşın daha çok genç çocuğun olur merak etme 40 yaşında tedavi görüyorlar yine oluyo annende gençmiş çocuk doğurabilir normal senin başka kardeşin var mı peki ?23 yaşındayım ben annem 43
Sen haklısın annen saçmalamış. İnsan kızı çocuk için 4 yıldır uğraşırken dikkat eder hamile kalmaz. Hatta hamile kalıp gözüne gözüne sokmaz. Anneniz hiççç olgun değil. Madem hamile kaldın be gözüne sokuyorsun bi sus be kadın ama yanii!! Sscb seni haklı buluyorum.Anlamamak istediğiniz yere çekmeyin lütfen konu annemin hamile kalması değil gözüme sokması
Ne biliyorsunuz benim ne yaşadığımı? Ben de tedavi gördüm çocuk için, bir kere bile etrafımdaki hamilelere fesatlanmadım. Aksine onların adına mutlu oldum. Evet Rabbim görüyor aynen sizi neden imtihan ediyor acaba?
Anne neden saçmalıyor ki hiçte bile saçmalamıyor gayette hakkiSen haklısın annen saçmalamış. İnsan kızı çocuk için 4 yıldır uğraşırken dikkat eder hamile kalmaz. Hatta hamile kalıp gözüne gözüne sokmaz. Anneniz hiççç olgun değil. Madem hamile kaldın be gözüne sokuyorsun bi sus be kadın ama yanii!! Sscb seni haklı buluyorum.
Çok afedersiniz ama bira ağır olmuyor mu sizi neden imtihan ediyor demek? Allah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin öyle değil mi
@Sedacik99 beğenmedin sebebi nedir peki
Peki sondan oku bakalım konuyu neden öyle yazmışım ki neden tavır yapmışımTavrınız
Kız burda derdini kimseye açmamış buraya yazmış insanlardan duyucak bir kaç güzel söze ihtiyacı var lütfen bu şekilde yargılamayın belki de burdaki kötü sözlerle kendine zarar vericek insanları bilemeyiz lütfen kırıcı olmayalım 3 günlük dünyaPeki sondan oku bakalım konuyu neden öyle yazmışım ki neden tavır yapmışım
Ben fikrimi söyledim sadece empati yaptım illa o mu olmak lazım birkaç kişi sizi destekledi die ben aksini iddia ettim die Omu oldumYoksa sen bir anda sedacik mi oldun
Scbc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?