daha 23 yaşındasınız ya 23 olur inşallah en hayırlı zamandaBen fesatlabmadım benim gözümün önünde sevinmelerine ben bukadar uğraşırken annemin yanında her o testi yaptığımda siz benim ne halde olduğumu biliyormuydunuz
bas geri....Allah senide ısalah etsın
Tedavisi var diye biliyorum. Tedavi için de zamanınız var ümitsizliğe kapılmayın.23 yaşındayım şuan ve eşim azo sperm acele etmemelimiyim?
Terbiyesiz!!Dilerim benim yaşadığımı yaşamadan ölmessiniz
Off bütün yorumlarından iticilik akıyor görende yaşı 40 sanır yahu 23 yaşındasın daha mıllet artık 30 unda evlenip iki üç sene bekliyor. Siz maşallah 19 yaşından beri kendiniz daha olgunlaşmadan çocuk sahibi olmaya çalışmışsınız. Millet senin çocuğun olmuyor diye çocuk sahibi olmasın dimi. Annenin yaşı gayet genç ister yapar ister yapmaz senden icazetname mi alacak? Seviniyorlarmış napsınlar yas mı tutsunlar? Birde beddua ediyorsunuz herkese aynı imtihanı yaşayın diye esip gürlüyorsun. Bu kadar kötü düşünceleri ve fesatlığı bırakın zira bu olgunlukta biri çocukta yetiştiremezBenim sizden merhamet beklediğim yok ama insna biraz saygılı olur birinin kalbini kırmak Kabe yıkmaya benzer ama sizin dine inancınız yoksa nedensem boş size
Bir kardesin olacak bunun tadini cikarmalisin ,tamam kendi cocugunun yerini tutmaz ama bence sana sifa olacak bu cocuk ,yaşı ve annen olmasi seni uzmesin her insanin bedeni /imtihani farkli seninde olacagi gün gelir,ustelik annenden örnek alMerhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum
Allah allah karalar mi baglasin kadin ne istiyorsunuz? Siz evladiysaniz o da evladi. Sadece kocasiyla sevismis kadin size bir ihanet yok rahat olun hasetlik yapmayin. Kardesiniz olacak ya biraz sevinmeye calissaniz?Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor
18 demi evlendiniz23 yaşındayım ben annem 43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?