Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
23 yaşındasınız ve 4 yıldır bebek için uğraşıyorsunuz
Çocuk yapmak için yaşı müsait olan anneniz zaten. Hadi şimdiki isteğiniz neyse de 19 yaşındayken çocuğa heves etmeden önce keşke kendiniz bir büyüseydiniz.
Daha çok gençsiniz, olur elbet. Akışına bırakın biraz.

Psikolojik olarak çöküntü içindesiniz, anneniz değil kardeşiniz, ve ya eltiniz de hamile kalsaydı şuan aynı tepkiyi verirdiniz. İnşallah sabır edin Rabbim boş bırakmaz kucağınızı Ona inanın

Konu sahibi sanki içindeki öfkeyi paylaşmak niyetiyle değilde kusma niyetiyle derdini paylaşmış gibi

Bu nasıl üslup nasıl bir yaklaşım herkese beddualar ahlar bu nedir ya

Annen hamileyse bizmi hamile bıraktık...tobe yarabbi

Bu kadar nefret kin nedir öfke nedir

Çocugun olsa o çocuk sağlıklı büyüyemez ha.olsun bebeğiniz
Anne hamile eee sevinmek yerine dövünmek neden insanların hayatlarını bilmeden beddualar havada maşallah
Burda böyle acaba evde nasıl
yazık yaa

Son düzenleme:
Eneeee kız 23 yaşındaymışın daha bende üzülüyorum. Olur canım ne acelen var yaşın çok genç daha sende evinizdeki bayram havasına dahil ol

Benim de tek derdim çocuktu bir yerde yazdım deli gibi çocuk seven biriyimdir yıllarca çocuk özlemi yaşadım
Çocugun erkek kız ne olursa diye önceden hırkalar yelekler patikler ördüm ama olmadı
39 yasindayim hayatta istediğin tek şey anne.olmak ve bebek sahibi olmaktı

Insanlara öfkemi duyayım nefretli edeyim
Ben yaşların üniversite de çocukları var
Bazen tramvaya bindigim de üniversiteli yada liseli çocuklar dolup kalıyor bakıyorum bunlardan biride benim çocuğum olabilirdi diyorum
Üzülüyorum hemde çok üzülüyorum
Varmı yapacak bir şey...yok...

Birilerine sinirlen öfkelen benim yaşadığım hayati sizde yaşayın de kimin ne yaşadığını nerden biliyorsun ki

Yaşın daha küçük bence bi kendine gel şu öfke dolu halinden bi cık herkes sana dua etmiş bekle demiş sabır demiş üzme kendini demiş
Sense maşallah

Ben fesatlabmadım benim gözümün önünde sevinmelerine ben bukadar uğraşırken annemin yanında her o testi yaptığımda siz benim ne halde olduğumu biliyormuydunuz
daha 23 yaşındasınız ya 23 olur inşallah en hayırlı zamanda
bu kadar kafaya takmanız için çok genç yaştasınız
bu kadar takarsanız psikolojik olarak da olmaz

anneniz aileniz düşünememiş olabilir de bırakın sevinsinler
bide siz gençsiniz daha olur inşallah diye düşünüyorlardır

Daha 23 yaşındaymışsınız gençsiniz illaki olur çocuğunuz üzülmeyin. Stres üzüntü de hamile kalmayı zorlaştıyormuş. Hayatınızı yaşayın gezin tozun. Hayatın tadını çıkarın. Rahatlayın o zaman bi bakmışsınız hamile kalmışsınız.
şuan annenizin hamile olduğununu duyduğunuz için şoktasınız sadece biraz zaman geçsin kendinizde farkedersiniz boşa taktığınızı. Umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

23 yaşındayım şuan ve eşim azo sperm acele etmemelimiyim?
Tedavisi var diye biliyorum. Tedavi için de zamanınız var ümitsizliğe kapılmayın.
Bence calismiyorsaniz işe girin en azından işteyken gereksiz endişeye kapilacak vaktiniz olmaz

Benim sizden merhamet beklediğim yok ama insna biraz saygılı olur birinin kalbini kırmak Kabe yıkmaya benzer ama sizin dine inancınız yoksa nedensem boş size
Off bütün yorumlarından iticilik akıyor görende yaşı 40 sanır yahu 23 yaşındasın daha mıllet artık 30 unda evlenip iki üç sene bekliyor. Siz maşallah 19 yaşından beri kendiniz daha olgunlaşmadan çocuk sahibi olmaya çalışmışsınız. Millet senin çocuğun olmuyor diye çocuk sahibi olmasın dimi. Annenin yaşı gayet genç ister yapar ister yapmaz senden icazetname mi alacak? Seviniyorlarmış napsınlar yas mı tutsunlar? Birde beddua ediyorsunuz herkese aynı imtihanı yaşayın diye esip gürlüyorsun. Bu kadar kötü düşünceleri ve fesatlığı bırakın zira bu olgunlukta biri çocukta yetiştiremez

Son düzenleme:
Allah anneninizkini tamamına erdirsin.En kısa zamanda hayırlısıyla size de versin

Bir kardesin olacak bunun tadini cikarmalisin ,tamam kendi cocugunun yerini tutmaz ama bence sana sifa olacak bu cocuk ,yaşı ve annen olmasi seni uzmesin her insanin bedeni /imtihani farkli seninde olacagi gün gelir,ustelik annenden örnek al

ay üzülmeyin ne olur. Kardeşiniz geliyor. Her bebek kendi kısmeti mutluluğuyla gelir. Mutlu olun anneniz yeni kardeşiniz için. Hatta deyinki bende bakarım tecrübe olur, miss gibi bebek kokusu geliyo evimize bana da nasip olur inş deyin. Kalbi pozitif duygularla doldurmak o kadar önemli ki... Vakti saati geldiğinde Allah size de nasip eder.

Benim kızım doğumdan sonra 21 gün yoğun bakımda kaldı. Kızımı hastanede bırakıp eve geldik. Evime çocuğu ile geçmiş olsuna gelenlerden biri kızımın boş odasına girip onun için aldığım oyuncakları kendi çocuğuna vermişti. Nasıl anlatılır o duygu bilemiyorum, tarifi yok bende. O çocuğuda o kadınıda hayatım boyunca bir daha görmek istememiştim. Üzüldüğüm şey aslında kızımın o oyuncakla oynayamama, kollarıma gelememe ihtimaliydi yoksa küçücük bir çocuğa nasıl öfkelenebilirim. Sizi çok iyi anlıyorum, yaşadığımız aynı değil ama hissetiğimiz aynı. Umarım en kısa zamanda sizinde bir bebeğiniz olur, annenizde kardeşinizi sağlıkla kucağına alır.

Öyle tabi ama sankı ihanete uğramış gibi hissettim oda benim neler yaşadığımı biliyor gözümün içine bakarak seviniyorlar Buda beni üzüyor
Allah allah karalar mi baglasin kadin ne istiyorsunuz? Siz evladiysaniz o da evladi. Sadece kocasiyla sevismis kadin size bir ihanet yok rahat olun hasetlik yapmayin. Kardesiniz olacak ya biraz sevinmeye calissaniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…